Vavruška: Jsem rád, že teď je vidět nějaký posun

22.10.2011, 18:56
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (34)

Přidat komentář
smazaný uživatel

starka zase asi tvrde zaplatil

Reagovat
smazaný uživatel

starka zase asi tvrde zaplatil

Reagovat
smazaný uživatel

Vavruška: Jsem rád, že teď je vidět nějaký posun

a na fotce Psotka

Reagovat
zelda

Reagovat
smazaný uživatel

Ostudný výkon sigmy.

Reagovat
smazaný uživatel

ostudna cela kapr liga.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen Jablonec a Liberec hrají super fotbal. A jsou suverenní. Vyhrávají pravidelně.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si ostuda ..ty šmoulo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Oxbow

Za tvuj nikc

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hodně smutné, že jsou na tom Moravské (a Slezské) kluby momentálně tak mizerně. Po sestupu Brna už jich zůstalo velmi málo, navíc Olomouc i Ostrava jsou reálně namočeny v sestupových vodách...S tím ostře kontrastuje 5 klubů z Prahy (a to se tam ještě zase cpe Střížkov), pro ligu celkově to určitě není dobré. No, snad příště do ligy postoupí 2 ze čtyřky Jihlava/Zlín/Opava/Třinec (mnoho lidí se tomu směje, jak by mohlo tak malé město "utáhnout" prvoligový fotbal i hokej, ale věřte, že tady by to nebyl problém)

Reagovat
smazaný uživatel

naprostý souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

no nebyl problém,co stadion?

Reagovat
smazaný uživatel

Je nějaký plán na modernizaci stadionu "na Lesní", momentálně tam Třinec nehraje, ale není to tam nejhorší, hlavní tribuna je v pohodě (2500 míst), chtělo by to sedačky i na "ochozy", udělat vyhřívání trávy a osvětlení + nějaká ta vntiřní infrastruktura, zase tak nákladné by to nebylo, když si vezmeš na jakém stadionu hraje ligu třeba Hradec...

Reagovat
smazaný uživatel

já vím,ale je to atletický stadion,jako,že celý svět hraje ve fotbal v uzavřených arénách a ve Slezsku se bude hrát na atletických....(Vítky)No já bych byl radši kdyby to zůstalo tak jak to je a Baníček zůstal jedinným prvoligovým klubem ve Slezsku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak "celý svět" rozhodně v uzavřených arénách nehraje, stačí se podívat třeba do Itálie (kde je taky vidět, že když příjde dost pravých fandů, dokážou vytvořit skvělou atmosféru i když jsou dále od hřiště), ale v tom hlavní problém není, taky bych byla ráda, kdyby Baník zůstal na Bazalech, ale ta možnost není moc pravděpodobná, protože Petera...

Reagovat
centos

Nejen Petera (i když u něj mám pocit, že se mu po protestech mírně rozsvítilo). Spíš asi něco bude okolo prodeje pozemků u vítkovického stadionu.

Reagovat
djiros

Ty si z Třince?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne tak docela, ale mám to tam "kousek"

Reagovat
djiros

Evidentně ano viz tvůj příspěvek výše, ale ještě to chce čas. Sami říkali, že by se tomu nebránili, ale nevěřím, že by jim udělili nějakou vyjímku. A aby hráli jinde to už by nechtěl vůbec nikdo. A stejně myslím, že to osvětlení by byl velký problém, když ho navíc před pár lety uřezali.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty jsi přímo z Třince? Zase tak moc do toho nevidím, ale i šéf Třineckého fotbalu v nějakém rozhovoru říká, že postup je hlavním cílem do tří let, takže už museli otázku stadionu řešit

Reagovat
djiros

Ano jsem, ale pro mě je to pořád běh na delší trať. Jak říkám nebrání se tomu, ale vedení ani podle mě nevěří, že se to do 2 let podaří. Museli by se vyřešit všechny věci, které si už popsala a musel by se značně rozšířit a hlavně skvalitnit kádr. Jinak by to němělo žádny smysl pouštět se do toho a za rok se pakovat zpět. Ale věčím, že letos se tam minimálně jeden moravský celek probojuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky tomu (do dvou let) nevěřím, ale třeba jednou...Jinak kádr určitě má na to, aby hráli v horní polovině tabulky, což už druhou sezonu potvrzují...Jinak chodíš na hokej?

Reagovat
djiros

No kdysi jsem chodil na hokej pravidelně, ale poslední 2 roky jenom, když to výjde časově. Jinak po mistrovské sezóně nečekám zázrak a klidne budu brát i 10. místo po zákl. části. Na třineckém hokeji mě štve jenom to, že je pořád na lávce ten pablb Marek. Každý jiný trenér by hrál u titul s tímto materiálem každý rok. Loni to ukoučovali staří kmeti, ale letos to nevyjde. ... Ty jezdíš na hokej?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, chodím, ale né na každý zápas, většinou, když výjde páteční zápas doma. Tak myslím, že to bude lepší než 10. místo po základní části, rozhodně by to mělo vyjít do první šestky, ono s tím "pablbem" Markem nevím co si myslet, rozhodně není nejlepší trenér, ale určitě to zas není nějak extrémně špatná varianta pro Třinec, když to tak sleduji, jaký "materiál" mají letos třeba v Mladé Boleslavi a jak na tom jsou...

Reagovat
djiros

Pokud narážíš v Boleslavi na staré hráče typu Výborný s Balaštíkem, tak ti už nemají aspoň v základní části týmu, co dát. Největší opora Swarz to pochopil a po třech barážích konečně utekl. Jako jasně jsou u nás v manšaftu i mladí kluci, kteří teprve dostávají šanci a proto nevypadá, tak nabušeně. Marka můžu letos pochválit pouze za příležitost mladíkům, když je tolik let opomíjel, ale hned na to ho musím zdrbat, že cpe Marosze do 1. lajny na kterou absolutně nemá navíc v první extraligové sezóně. Jinak tým nebude špatný, jak se dají Seman a Gřegořek do kupy. Do předu chybí Varaďa a nově i Chovan, což je škoda mě se hodně líbil, ikdyž ještě neskóroval. Ale Marek opravdu jenom jako manager ne jako trenér.

Reagovat
Losinho

Opava a Zlín

Reagovat
goodbay

nevíš jak dopadli Vítkovice?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je na obrázku Psotka?

Reagovat
exse

Je sice hezké jak se Příbram prezentuje, ale stejně v lize nemaj co dělat. Pokud se má liga někam posunout, tak jediná cesta vede přes snížení počtu týmů. Sparta, Slavia, Liberec, Olomouc, Baník, Plzeň, Jablonec, Teplice, Mladá Boleslav + 1 nebo 3 z týmů jako Hradec, Bohemka, Slovácko, Opava, Zlín, Brno. Tam by nebyl jedinej slabej zápas, kde by o nic nešlo, nebo kde by hráli soupeři ,,nezvučného,, jména. Ještě k tomu přidat play-off a návštěvnost vzroste v průměru minimálně o tisíc lidí na zápas, stejně tak se zlepší finanční podmínky klubů, kvalita fotbalu obecně z čehož by plynula větší konkurenceschopnost v evropě, sledovanost v televizy a v podstatě i kvalitu druhé ligy. V podstatě nechápu na co se čeká, těch plusů je dáááleko více než mínusů.

Reagovat
goodbay

pro začátek bych to udělal tak, aby se hrálo více kol a to tak, že by se po 30 kole tabulka rozdělila přesně na půl a hrál každý s každým, jeden zápas. Aby se konečně aspon trochu zvyklo na anglický týden. 30 kol, je fakt strašně málo za celou sezonu. Hlavně ty dlouhá období v zimě a pak v létě, když není ME či MS.

Reagovat
twerp

První by se měly zrušit přípravné zápasy reprezentací, upravit se kvalifikace na MS nebo ME na skupiny po čtyřech. Tzn 6 zápasů a 3x přerušení ligy. Pak by se mohla ta liga natáhnout. Jinak má liga končit druhý týden v prosinci a začínat koncem prosince. A nacpat to meziobdobí zápasy, jako to mají v Anglii by bylo celkem riskantní. Bude krutá zima, bude extrémní mráz, zápasy se budou odkládat a horkotěžko dohrávat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele