Vavro se dočkal odchodu z Lazia, vrací se do FC Kodaň

24.01.2022, 13:54
Aktuality
Denis Vavro v minulosti odehrál dvě povedené sezony v dresu FC Kodaň a do dánského klubu se nyní vrací. Slovenský obránce minimálně dočasně ukončil nepovedené angažmá v Laziu, severský celek ho získal na hostování a zajistil si i opci na trvalý přestup...

"FC Kodaň pro mě znamená strašně moc. Během prvního angažmá jsem se zde cítil skvěle a teď se těším, že budu v Parkenu hrát znovu. Po odchodu jsem zůstal v kontaktu s většinou hráčů a dalších zaměstnanců a těším se, že je znovu uvidím. Přicházím s jediným cílem - pomoci FCK k zisku mistrovského titulu. Vydám ze sebe všechno," slíbil Vavro.

Lazio za Vavra v létě 2019 zaplatilo devět milionů eur a investice se mu nevyplatila, slovenský reprezentant za něj celkem posbíral jenom 21 soutěžních startů. Z Říma odešel už před rokem, to si ho vypůjčila španělská Huesca.

FC Kodaň je po podzimu na druhém místě tabulky dánské nejvyšší soutěže, manko na vedoucí Midtjylland činí dva body.

Autor: Tomáš Pavlík / fck.dk

Komentáře (51)

Přidat komentář
erudovanyodbornik

By mě zajímalo do kterého klubu půjde Laszlo "5-7" Bénes. Tipuju ale, že to bude za míň než "5-7" éček.

Reagovat
guerro

1. FC Kaiserslautern

Reagovat
smazaný uživatel

PSG,ke Ramosovi jak 2nd killer

Reagovat
Rudnevs

Mohol by. Vybojovať postup do 2. BL.

Reagovat
Rudnevs

No viac než 5 euro za neho dajú

Reagovat
smazaný uživatel

Hostování s opcí ve Spartě bych si dovedl představit

Reagovat
AnnelieseMichel

Zajimave že na transfermarkte 5 mega naozaj je, ale češko ma zjavne relevantnejšie zdroje (Zidaneho vlasy). Nuž ale čo čakať v krajine, podľa ktorej mal vraj Darida hrať za Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý krok, dúfam že sa mu podarí znovu naštartovať kariéru. Potenciál rozhodne má. Každopádne nechápem prečo mu teraz Lazio nedalo šancu keď sa im zranil Acerbi.

Reagovat
Pipo123

Trošku som veril že pod Sarrim dostane šancu, ale bohužiaľ. Sarriho obrana hraje podstatne vyššie než to bolo u Inzaghiho, problémy má aj Acerbi, paradoxne bez Acerbiho hraje naša obrana lepšie. Vavro je hráč do súbojov, na lopte má problémy, pozične to tiež nie je nejaká výhra, je to taký hráč pre druhú anglickú ligu.

Nečakal by som že to napíšem, ale Patric je lepší než Vavro a Acerbi, alebo vhodnejší pre Sarriho futbal

Reagovat
Kucka

Reagovat
IgorMičinec

Asi na to jednoducho nemá

Reagovat
Pipo123

Asi nie, keby aspoň dostal poriadnu šancu, ale evidentne mu neveril ani Inzaghi, ani Sarri

Reagovat
smazaný uživatel

Aj podla mna je Vavro hráč skôr pre Britské ostrovy, ale myslím že by sa chytil aj v priemer league, Mal by ísť k niekomu kto hrá priamy, silový štýl, tam by pasoval. Vavro je urastený, tvrdý, súbojov sa nebojí, trosku pozične to doladiť a je to Ačkový hráč. Ako som povedal, potenciál rozhodne má.

Reagovat
Pipo123

Možno dostane šancu v lete, určite ho Kodan nekúpi, každopádne situácia v obrane je zaujímava, Acerbi stratil formu, pod Sarrim hral hrozne, Ramos ako náš najlepší obranca stále nemá zmluvu a môže odísť zadarmo, Patric údajne podpísal Valencii a po sezóne odíde zadarmo. Radu pravdepodobne ukončí karieru. Ešte aby sme sa netešili že vôbec nejakého Vavra máme

Reagovat
Petrinho17

Vie sa aká by mala byť opcia za prípadný nákup pre Kodaň?

Reagovat
Pipo123

Vraj 7.5, to myslím že nikdy Kodan nedá, ani keby im pomohol vyhrať titul

Reagovat
Vincent Vegan

pokud by hral nejak super dobre a treba by uz vedeli, ze ho v lete streli za 15-20m dp Anglie, tak to daji

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zoufalec si ani neškrtl v Laziu a ty ho už prodáváš za 20 do Premier League

Reagovat
O.Giroud

Ani Schick si moc neskrtl v Rime a kde je teraz? Hovori ak by hral v Kodani nejak super.

Reagovat
smazaný uživatel

Bodaj by dostal šancu a uchytil sa. Buď už u vás alebo niekde inde. Fakt nerád by som videl ako ďaľší slovenský talent(a že ich máme ako šafranu) upadá do zabudnutia

Reagovat
Rudnevs

Najmä tuším už v Kodani to nebola taká sláva. Spočiatku v obrane spolu s Lüftnerom mu to moc nešlo. Časom sa zlepšil, ale viem, že fans FCK boli aj celkom radi, keď za neho Lazio zaplatilo toľko.

Reagovat
Noustress

No neviem či dobrý krok, čakal som skôr nejaké hosťovanie s opciou v klube typu Janov. Zatial tie prestupy našich nič moc Suslov zostáva, na Rusnáka som bol zvedavý v Europe a nič z toho, Vavro mimo top5, Benes dalej kvasí v Gladbachu, Boženík nehrá ani v druhej BL.

Reagovat
smazaný uživatel

Rusnak v Europe? Kde ako... v Belgicku, v Plzni? Naco by sem chodil.

Reagovat
Petrinho17

Bolo jasné, že Rusnák ostane v USA. On si jednoducho zvykol na ten životný štýl, je tam za hviezdu a nechce odchádzať.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Tak ze by opravdu Vlahovic uz ted? A Morata Barca?

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to tak. Je to jen na Juve a Viole, jak se dohodnou. Fanoušci ve Florencii už Dušanovi nadávají, on si odebral na IG popisek, že je hráčem Violy a zatím vše nasvědčuje tomu, že o to sám dost stojí. Že odejde, mu bylo asi jasné už při posledním utkání doma. Vypadalo to, že když oslavoval gól, že se spíš loučil. Klubu už řekl, že chce do Juve. Juve má být s Dušanem už předběžně domluvené na podmínkách smlouvy.

Xavi s Alvárem už prý čekají, až to Juve dotáhne do konce a v ten moment letí Morata do Barcelony.

Reagovat
zurix_new

Vlahovic a City tedy byla kachna?

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem, že chtěl zůstat v Itálii, že o Anglii neuvažoval. Kde je pravda, netuším. Za poslední týden se toho napsalo dost.

Reagovat
zurix_new

Reagovat
zurix_new

Co některá tato italská jména, pozdávají se Ti? https://www.youtube.com/watch?v=BkeXtrgxl5s

Jinak Stramacca by s Vlahovicem do Juve padl, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Scamacca s Vlahovičem by mohli být podobně přínosní. Oba smysl nedávají, když si vezmu, že tu je Dybala a často se fabuluje s 433, případně 4231, ale na to musíš mít záložníky. Ale Scamacca padl, protože Sassuolo ho teď nechce pustit. Vlahovič zase musí teď pryč, aby to dávalo pro Violu ekonomicky smysl. Já chci, aby se vrátili záložníci Fagioli s Rovellou. Ale to aktuálně bohužel není na pořadu dne. V létě bych ale oba dotáhl, protože s nimi se můžeme bavit o nějaké renesanci klubu.

Reagovat
zurix_new

A co třeba ten Maggiore nebo Gatti? Vím že další cizince moc nemusíš, tak na ty se ani neptám

Reagovat
smazaný uživatel

ak Xavi chce faktr Moratu tak klesne na uplne dno. Ten team potrebuje full backov, dm, cm a nie útočníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že to zatím padlo jen na tom, že Juve nemělo náhradu, a pokud ji získá, tak nebude co řešit, tak to je dost na spadnutí. A já se Xavimu nedivím. Chce to postavit na vazbách z reprezentace. Takže k Ferranu Torresovi si přivede Moratu. Mně je jeho přístup sympatický, stavěl bych svůj tým podobným způsobem.

Reagovat
Eichel

Reagovat
M11

Cetl jsem neco o 5 let 7 mega.. mas nejake jine info?

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem to samé.

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi na twitteru vtipkují, že Allegri už přemýšlí, jak z Vlahoviče udělá registu, někteří píší o fullbackovi. Nejlepší jsou hlášky jako "budou hrát stejně Kean a Kaio Jorge, protože Vlahovič musí z lavičky navnímat atmosféru Juve"

A poslední kolo sezóny se hraje ve Florencii.

Reagovat
Pettirosso
Reagovat
DelPiero137

Tvl, to bude masaker ak to dopadne

Reagovat
Pettirosso

Vypadá to tak, že se vedení rozhodlo investovat do útočníka místo v létě už teď. Viola otevřela brány, toho se prostě musí využít. Vlahovic nám nevyřeší všechny problémy, ale rozhodně to bude útočný boost i s tou mizernou zálohou. Jestli nám nějak pomůže ukopat LM letos, tak věřím, že mu v létě posílí i zálohu + se mu vrátí na křídlo Fedex a bude to dělo. 70 mega je dost, ale já jsem z něho nadšenej, připomíná mi to přestup Pipity. Takovej hroťák je prostě výhra a ne jen kvůli gólům. Mám radost, že se k tomu vedení odhodlalo už teď.

Neporovnávám, ale bude zajímavý sledovat i vývoj Scamaccy. Myslím, že kdyby ho Sassuolo chtělo pustit už teď v zimě, přijde on místo Dušana. Scama má teď volnou cestu do milánských klubů, tak snad zůstane v Itálii.

Reagovat
LesyJePan

Atalanta dotiahla Bogu, Inter lanári Gosensa, Juve Vlahovica. A my sa dotahujeme nejakeho Lazetica z Crvenej Zvezdy.

Reagovat
kris_kros

Zdravim, je tu nejaky fanusik Interu Milano, ktory by vedel sprostredkovat alebo dopomoct k ziskaniu dvoch listkov na milanske derby? Popripade vedel by niekto iny poradit ako ziskat listky?

Reagovat
stuff

na viagogo este su

Reagovat
kris_kros

S tou strankou mam zle skusenosti.

Reagovat
stuff

ake? Ja som bol niekolkokrat na futbal s ich listkami. Okrem toho, ze su drahi, su podla mna spolahlivi

Reagovat
Kostomlat

Tady ty slovenský talenty stejně jednou všechny skončí v ,,S"...

Reagovat
Kostomlat

Lobotkové, Vavrové, Benešové, Boženíkové ...

Reagovat
Antijazvec

Lobotka sa v Napoli presadil. Ostatní......

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele