Vavro v Laziu nehraje, během ledna chce odejít

10.12.2021, 21:32
Aktuality
Denis Vavro se chystá ukončit své angažmá v římském Laziu. Slovenský obránce dlouhodobě nehraje roli v plánech italského klubu a nový trenér Maurizio Sarri jeho služeb letos nevyužil ani jednou, fotbalista není spokojen a čeká na nabídky...

Stále teprve 25letý odchovanec Žiliny přišel do hlavního města Itálie v červenci 2019 z FC Kodaň a jednalo se o nákladný přestup, dánský celek totiž tehdy dostal odstupné 10,5 milionu eur. V sezoně 2019/2020 Vavro naskočil k sedmnácti zápasů, loni ke dvěma a v zimě vzal zavděk hostováním ve španělské Huesce.

"V lednu určitě chci z Říma odejít. Není to klub pro mě, nemohu zůstat někde, kde je mi umožněno pouze trénovat a nikoli hrát," prohlásil Vavro.

"Běžně trénuji s prvním týmem a po fyzické stránce jsem připraven, vše se ale už podepisuje na mé psychice. Celé utkání jsem naposledy odehrál v červnu za Slovensko. Klub se rozhodl, že z finančních důvodů a opatření spojených s cizinci v Itálii musím zůstat ještě šest měsíců. Kdybych odešel v létě, muselo by za mě Lazio zaplatit nějaké peníze na daních," dodal.

Vavro má v Římě smlouvu do června 2024.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (8)

Přidat komentář
Ingimir

aj som zabudol že tam stále je...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Sparta cca za 1,5mil. ideálka. Nikdo za něj víc stejně nedá a takový Hancko si taky nestěžuje že je ze Seria A v ČR a hraje v repre základ

Reagovat
smazaný uživatel

No ta cena je samozřejmě blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z veľa hráčov čo utekali zo Slovenskej ligy do zahraničia prestali hrávať. Kkuby rátajú prachy a hráči sedia na lavičke

Reagovat
exot12

Ak sa nemýlim v Kodani hral, takže aké prestal hrať po odchode zo Slovenska?

Reagovat
pistacik11

Za rok si zarobí ako za kariéru v slovenskej lige, takže prečo nie ;) PS v Kodani hral celkom dobre

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby zustal v Kodani udelal nejlip

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele