Varane zůstane v Realu, ujistil fanoušky Zidane

29.04.2019, 14:02
Aktuality
Raphaël Varane bude rovněž v příští sezoně hrát za Real Madrid. Jméno francouzského obránce začalo být spojováno s odchodem a nejistě se na toto téma před několika týdny vyjádřil i sám fotbalista, jasno naopak má staronový trenér Zinedine Zidane...

"Pozitivním bodem závěru letošní sezony je to, že Varane zůstane," řekl Zidane na tiskové konferenci po včerejší prohře s Rayem.

Varane minulý týden oslavil 26. narozeniny a v Realu mu běží smlouva ještě na další tři roky. Do kádru přišel v roce 2011 za pouhých deset milionů z RC Lens a klubu se tato investice vyplatila, fotbalista podává kvalitní výkony a přispěl ke čtyřem triumfům v Lize mistrů, vedle toho se spoluhráči vybojoval dva španělské tituly.

Varane se loni stal mistrem světa a v Bílém baletu by rád podepsal vylepšený kontrakt. Aktuálně vydělává šest milionů eur ročně, podle svých představ by si pak chtěl polepšit na devět milionů za sezonu.

Real Madrid se letošní sezonou protrápil, opakovaně vyměnil trenéra a jeho jedinou trofejí bude pohár za triumf na světovém šampionátu klubů. V hlavním městě Španělska se chystá zemětřesení spojené s příchodem několika zvučných posil. Čím dramatičtější bude léto, o to klidnější bude závěr ligového ročníku, Real zakončí sezonu na třetím místě tabulky LaLigy.

"Delší dobu jsem zde nebyl, teď jsem zpět a s nedostatkem motivace aktuálně nemám žádný problém. Sezona musí nějak skončit, je pravda, že nás potkaly nějaké komplikace a není nic v sázce. Je to komplikované. Musíme myslet na budoucnost a co nejlépe odehrát poslední tři zápasy," nechal se dále slyšet Zidane.

Autor: Tomáš Pavlík / onefootball.com

Komentáře (94)

Přidat komentář
One-Real

Očividně byl ten odchod reálný, tak snad je sága u konce.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý má svoje kone...

Reagovat
shitcool

Přijde Pogba?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
zlatan-legend

Real Madrid včera padl na půdě Raya a jeho hráči po utkání odcestovali domů týmovým autobusem, na jehož palubě chyběl Gareth Bale. Ten není spokojen se svou pozicí v týmu, není nadšen ze spekulací o možném odchodu a podle různých španělských médií si po zápase zavolal taxi, kterým odjel na letiště a soukromým letadlem následně odletěl z Madridu.

Pěkný

Reagovat
oli9

tohle prostě nemůže nikdy fungovat, neumí ani slovo, se spoluhráči se nebaví, oni s ním taky ne, myslí si o něm že je divný.... pokud má real rozum tak ho někomu střelí.....Bale prostě musí zpět na ostrovy

Reagovat
rave

V Realu by se ho zbavili velice rádi. Otázka je, kdo ho za současné situace koupí?

Reagovat
zlatan-legend

Já si neumím moc představit, že ho za ty prachy někdo koupí. Plus ještě s jeho platem. RM za něj dostane max 50 a budou ještě rádi + Bale bude muset s platem podle mě dolů...

Reagovat
oli9

tak slevit musí ale City nebo Chelsea zacinkají.... nebo Spurs za Eriksena

Reagovat
Talker

Tak on slevit hlavně nechce podle všeho. To už spíš ho pošlou na hostování s tím, že budou hradit ještě část platu, protože jsou v tak dementní vyjednávací pozici, že nemají jinou možnost.

Reagovat
zlatan-legend

To budou mít ještě starosti jak udat Jamese

Reagovat
rave

V jakém vesmíru by chtěl Pep do týmu takového hráče? Liverpool detto. Spurs jsou se svojí finanční politikou taky nereální. V Chelsea zatím neví ani kdo je bude trénovat, ani jestli budou moct někoho přivést skrz ban. Takže zbývají United, kde ale potřebují posílit úplně na jiných postech.

Reagovat
oli9

no nebo za Pogbu

Reagovat
rave

To by byl pro United slovy Donalda "worst trade deal in the history of trade deals, maybe ever."

Reagovat
Generalní Gladiator

Jestli někam na 100% nepřestoupí,tak do city.

Reagovat
smazaný uživatel

Pep se nepraštil do hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba Southampton, 60 mega dají

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Jerichoo
Reagovat
Anacron

Už jsem na něj fakt alergickej. Ať už táhne

Reagovat
Ross Geller

za jeden provaz.

Reagovat
smazaný uživatel

S Thibautem

Reagovat
smazaný uživatel

To mi připomíná slavnou větu: "Neodejdu, nikdy!"

Reagovat
smazaný uživatel

Jan Hus?

Reagovat
Josifek

Reagovat
Miguel19

A to za něj chtějí 100 mega?

Reagovat
janinho

to povedal len jeho agent. ak ma perez vsetkych pohromade tak bude rad aj za 60-70 mil...

Reagovat
Talker

Jenže Bale nechce s platem dolů, agent tvrdil, že si ho nikdo nemůže dovolit. A ten plat mu prostě vyjma Realu nikdo nedá, možná tak United. A ti nebudou chtít ještě platit 60 mega.

Podle mého to skončí hostovačkou s tím, že půlku platu bude hradit Real.

Reagovat
Anacron

Tak říká to ten jeho agent protože ho chce udržet v Realu. Jinak to nic neznamená.

Reagovat
janinho

dalsia moznost je, ze Real ho pod cenu nepusti, dalsiu sezonu bude lestit lavicku co nepomoze ani jemu ani waleskej repre (ale zato si zlepsi handicap na greene) a po dalsom roku mozno pristupi aj na to znizenie platu. aj on si musi spocitat co je pre neho lepsie... ale ostavat nasilu niekde kde ta nechcu pri hracovi tejto urovne, ktoreho by par klubov bralo keby trochu znizil naroky... to sa vidi malokedy. je uplne jasne ze proste mu Real a Spanielsko nesadli, tak nech to prestane silit.

Reagovat
Talker

Jako reálně si myslíš, že necháte sedět na lavičce hráče rok, který bere 30 mega ročně (?) a který má nějakou hodnotu, která bude za rok při sezení na lavičce prakticky nulová?

To už spíš ta hostovačka, kdy budete hradit velkou část platu dává smysl.

Reagovat
janinho

povieme si o par mesiacov. ale ja si myslim ze keby pol roka sedel na lavicke tak by v zime velmi rad prestupil za nizsi plat.

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě klidně i za 20 s mašlí a děkovným dopisem

Reagovat
nani92

však v autobuse si aj tak nemá s kým pokecať, Modrič na neho už sere

Reagovat
Josifek

Reagovat
Anacron

Bohužel v nějakém rozhovoru řekl, že v přestupech do Madridu nemá poslední slovo. Prostě dokud se bude senil srát do sportovní stránky klubu tak to bude furt stejný. Půlku týmu bych po posledním kole rovnou odhodil před stadion a na cestu je kopl do prdele, protože jsou tak líní se pohnout že by tam oxidovali celý léto.

Reagovat
janinho

skus to prosim ta najst kde to povedal, lebo sa mi to nezda. praveze sa mi zda, ze odkedy sa vratil tak viackrat povedal, ze rozhodovanie bude timove aj s vedenim, ale konecne slovo by mal mat prave zizou.

Reagovat
Anacron

Myslím že zdroj byla Marca nebo AS. Jasný to nejsou žádný super zdroje, ale tohle tvrzení mi vzhledem k Perezovi nepřijde nějak nereálný. A bylo to tam napsané tak jak říkáš, že se to bude řešit s vedením ale na příchody nebude mít poslední slovo. A na ofiko stránkách Realu říkal v rozhovoru něco jakože on sám nemá žádnou moc na změnu týmu a že je to proces celého klubu, od prezidenta až po něj jakožto trenéra.

Reagovat
janinho

ak by si na to niekde narazil, tak mi prosim posli, kludne aj do spravy... dufam, ze to tak nie je, lebo potom sa mu ozaj cudujem ze sa vratil. ved to mala byt vraj jeho hlavna podmienka, ze sa vrati ak konecne slovo bude mat on.

Reagovat
valloire

klídek....ZZ řekl, že poslední slovo nemá ani doma

Reagovat
Mateo16

Povedal ze bude mat hlavne slovo. Ale takto to nefunguje ked si povie ZZ koho chce a koho nechce je jasne ze mu to vedenie splni.

Nebude sa predavat aby sa malo na hracov po financnej stranke. Prestupov nebude vela.

Reagovat
smazaný uživatel

muze nekdo prelozit?do aktualniho vzorce treba za pripadu ze valencie letos vyhraje?

SUPERCOPA:

Vítěz Copy se v semifinále střetne s druhým mužstvem ligy a ligový mistr s poraženým semifinalistou Copy

Reagovat
smazaný uživatel

Co já četl, tak v tom prvním ročníku to bude hrát Barcelona s Valencií, Atletico a Real za historické zásluhy nebo nějak tak

Takže se to nějak prostě promíchá. Když vyhrajeme mi, tak budeme hrát s Atleticem a Valencie nejspíš s Realem a když vyhraje Valencia tak naopak.

Reagovat
CHONG

Proč za historické zásluhy, Barcelona a Atlético za ligu, Barcelona a Valencie za CdR, je teda jasné, že jeden tým schází, dalšími semifinalisty CdR byl Real a Betis a Real je líp postavený v tabulce ligy...

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to tam bylo přímo napsané Proto mi to přišlo vtipné. Kdyby tam napsali jako nejvýš postavený tým z ostatních semifinalistů tak nic neřeknu.

Reagovat
CHONG

Jasně no, jako mně je celkem jedno, jestli ten turnájek Real hrát bude nebo ne, ale za historické zásluhy působí dost hloupě, když existuje jiný logický klíč

Reagovat
JakubOcko

Zase vymýšlejí jak pomoct Realu Madrid otřes tohle... Bych se ani nedivil kdyby si tohle někdo z Realu nevybrečel.

Reagovat
CHONG

Reagovat
JakubOcko

No ještě mi řekni, že nemam pravdu Vždyt RM z toho vytěží nejvíc.

Reagovat
CHONG

Co přesně z toho vytěžíme, zápasy navíc o trofej, která nikoho nezajímá?

Reagovat
JakubOcko

Například, že RM už o nic tuhle sezónu nehraje a všem je RM totálně k smíchu a teď to může napravit, že vyhraje alespoň tuhle trofej.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
kilobyte

Ale superpohár se hraje až další sezónu, ne?

Reagovat
madridcan

Kazdy to ma inak. Ja to mam ako zaciatok sezony, ale chapem nazor, ze pre niekoho je to ako uzavretie predchadzajucej sezony.

Ale predpokladam, ze pan Jakubocko je z tych, co by sa kasali ziskom siestich trofeji a nie piatich

Reagovat
CHONG

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

tahle trofej je přesně to, po čem Real Madrid prahne od svýho počátku

Reagovat
Jordi Alba

OT: Xavi docela na pohodu titul v Kataru. Za 22 kol Al-Sadd 100 gólů a top střelec Bounedjah 39 gólů.

Reagovat
Dr. Admess

Já hlavně nemůžu uvěřit, že to jsou už 4 roky, co odešel.

Reagovat
smazaný uživatel

Už by se mohl stáhnout zpátky do Barcelony. Podle té herní vytíženosti, už toho moc neodehrává.

Reagovat
Mateo16

Ked uz je koniec sezony. Tak ma prist prestupak. Po prichode ZZ kazdy zmenil nazor a vsetci chcu zostat a bojovat. To ze teraz neni motivacia o co hrat je fakt. ZZ je klasik a vidime ten prestupak takto.

Thiboa, Vallejo, Marcos, Ceballos, Mariano, Bale out

Lunin, Eder, Kovacic, Odegaard, Jovic, Eden in

ZZ chce Pogbu , neviem koho chce z dvojky Kroos a Modric odstrelit ale ja tipujem Modrica. Inter da 3 nasobny plat a pojde. Pogba je ale velice narocny prestup. Cenovo to vide nad 200 mega + 20 - 30 mega pre Raiolu. To je nerealne.

Taktiez by som chcel aby odisiel Reguilon, pretoze nahrada za Marcela je pre mna Junior Firpo. + Odchod Lucasa a prichod Sancha. + Prichod Felixa a odchod Fedeho + Brahim zostat a Rodrygo hostovacka. Holt to su nerealne veci.

Nerozumiem ale jednej veci ZZ odpisal Marcosa ale na trhu neexistuje ziadna nahrada za neho. AS pise o niakom cernochovi z Lyonu tak snad zostane Kovacic.

Reagovat
Anacron

Pogba 200 a víc? To je dost přestřelený nemyslíš?

Reagovat
Mateo16

Ved ho kupovali za 108-120 mega. Preco ked ma by si nemali pytat v najlepsich rokoch ked ho nechcu predavat tak 160 mega +,

Reagovat
Raul=Real

Nebudu hrat LM, takze ho tam neudrzia, plus zacne trucovat lebo ho to tam s tymi polenami uz nebavi... Myslim ze cez 150M to urcite nepojde... Ak by trucoval poriadne tak tipujem 120M, pripadne protihodnota Bale+50mil a Floro s titulkom na Marce "navrat krala"

Reagovat
Mateo16

Vymeny hracov sa nedeju skoro vobec. Raiola a jeho 30 mega a ma uistuju ze Pogba nepride

Reagovat
Anacron

No tak 200+ a 160+ je docela rozdíl. A nevěřím ani těm 160. Kupovali ho za 120 no ale že by tam nějak extrémně zářil to se říct vážně nedá. Možná teď chvilku co je tam Ole ale jinak ne. Smlouva mu končí za 2 roky takže to taky není nějaká velká páka. Maximálně 120-130 a i to mi přijde docela dost na něj. Rozhodně to není žádnej Hazard.

Reagovat
Mateo16

Je uplne jedno ci Pogbovi vysla sezona alebo nie. United ho nechce predat a RM bude musiet cvakat a to poriadne. Pogba ma celkom velky hype snad este vacsi ako Eden. Ja tych 200 celkom verim

Reagovat
Raul=Real

Trocha by som na tvojom mieste zvolnil, lebo zda sa mi ze si napisal viac nezmyslov ako je unosne ak som to ale ja zlen pochopil a pisal si to ako svoje vysnivane zmeny tak OK... No realne sa z toho nestane ani 50% to ti je dufam jasne

Reagovat
Mateo16

To co chcem je nerealne to je mi jasne. Ved to tam pisem. Nad tym pisem co vidim ako realne.

Reagovat
smazaný uživatel

O nejakom černochovi Ndombele najlepšia dostupná voľba na pozíciu DM/CM a neskutočný upgrade oproti Casemirovi.

Reagovat
Mateo16

Je to v prvom rade cernoch. Nechcem byt rasista ael je statisticky dokazane. Ze cernoch ako posledny hrac s usmevom na tvary potopi svoje muzstvo svojou neuspesnou prihravkou

Reagovat
smazaný uživatel

so funny

Reagovat
twelwer

Pan je štatistik teda

Reagovat
DrQQ

A tiež jazykovedec. :-)

Reagovat
twelwer

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
vilp

Firpo má tři těžký zranění za poslední dvě sezony, to by byla akorát další blbost. Jinak Ndombélé vypadá dost výjimečně, ale moc ho nasledovanýho nemám. Třeba proti City v LM slušně válel.

Reagovat
Mateo16

V com ? Ja som si pozrel zostrihy ako hra. 1vs1 sa neboji ist. Hodne riskuje ako posledny hrac. Rychlost ako Kovacic nema. Dribling ma skvely na druhej strane pozreit si ho ako by hral proti vcerajsiemu Rayu by stalo za to. Mne pripomina Lassa a ten nemal porblem pustit supera do brejku. Inak Lyon ziada 100 mega.

Koho vdis nahradu za Marcosa?

Reagovat
vilp

Že nedělá moc chyb, i když dopředu hraje nadstandardně a hodně riskuje. Připadal mi dost jistý na balonu (na rozdíl třeba od Kantého) a chytrý, ale jak už jsem psal, viděl jsem ho párkrát. Lass byl šupák, co hrál skvěle akorát v chaosu. Jinak dvoje plíce, super tackling. Náhrada buď on nebo Mateo, ale jeho návratu moc nevěřím. Pogba podle mě taky nevyjde, navíc na zálohu Polpo, Case, Toni by fakt byla "radost" koukat... Do středu potřebujem běhavý hráče, co budou jezdit celý zápas, ne přesný opak.

Reagovat
Mateo16

Tie straty pridu silnejsou ligou. Mne ty francuzsky cernosi pridu rovnaky. Lemar, Kondogbia, Bakayoko atd.

Takych ale moc neni este je tam Felix ktory hra AM ma 19 a cenu 120 mega a este van de Beek

Reagovat
vilp

Však já je taky nemusím, ale tenhle vypadá prostě líp. Man City pro něj byla dost dobrá prověrka, Barcelonu jsem neviděl, tak nevím, třeba Bakayoko byl tehdy strašný za Monaco v LM. Mně by stejně stačil Llorente. Jinak nejlepší by byl De Jong, ale to už asi víš.

Reagovat
Mateo16

Tak ZZ Llorenteho pekne zabil. Ale ved De Jong nehra posledneho hraca ? Ten post uz je rezervovany Messimu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Technicky neporovnateľne lepší ako Casemiro, ktorý vie hrať lopty maximálne do kraja alebo dozadu, rýchly ako Kovacic síce nie je, ale dokáže lepšie diktovať tempo hry, je silnejší, lepšie odoberá lopty. Na trhu nenájdeme lepšie DM.

Reagovat
misinho7

Pogba, Ndombélé hmm Zizu chce mat nejaku silovu prevahu v zalohe?

Reagovat
valloire

jj, fšechno to rozkopem

Reagovat
valloire

pýčo, ti jebe ne? 200 za černýho kluka a Regui out?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad se na cely slavny Real ten niaky cernoch vysere

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

proc Vallejo out?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele