Varane bude hrát za Real Madrid, potvrdil Martel

23.06.2011, 17:53
Aktuality
Real Madrid už v průběhu května dohodl příchody Nuriho Sahina, Joseho Callejona a Hamita Altintopa, další novou tváří v hlavním městě Španělska se pak brzy stane mladičký obránce Raphaël Varane. Vše potvrdil prezident RC Lens Gervais Martel...

Teprve 18letý Varane na sebe upoutal pozornost v uplynulé sezoně, ani on ale nedokázal Racingu pomoci k setrvání v Ligue 1. Zájem o jeho služby měl i Manchester United, před několika dny pak byla odmítnuta nabídka PSG.

"I kdybychom se udrželi v Ligue 1, tak by Raphaël Varane odešel, protože je výjimečný. Bude hrát za Real Madrid pod vedením Joseho Mourinha. Už se s ním sešel, stejně jako se Zinedinem Zidanem," prozradil Martel na schůzce s fanoušky.

"Raphaël je výjimečný kluk. Jsem pyšný, že bude hájit barvy Realu. Sledovali ho poslední minimálně dva měsíce a nechali jsme ho, aby navštívil španělský klub. Řekl mi, že tu nabídku nemůže odmítnout. Nejde o peníze, musím myslet na další vývoj jeho kariéry. Odejde do skvělého klubu a jsem si jistý, že si najde cestu, jak se prosadit," dodal Martel, který za hráče chce deset milionů eur.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (416)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele