Vanhaezebrouck pokračuje v Gentu, dostal nový kontrakt

17.12.2015, 17:12
Aktuality
Zaslouženou odměnu dostal Hein Vanhaezebrouck. 51letý kormidelník odvádí vynikající práci pro belgický Gent, jehož vedení s ním nyní prodloužilo kontrakt do června 2018...

"Jsme toho názoru, že báječné úspěchy je třeba odměňovat a podepsali jsme s ním smlouvu vylepšenou po finanční stránce. Tím, že u nás tohoto špičkového trenéra udržíme na delší dobu, zároveň ukazujeme své ambice," řekl předseda Ivan de Witte.

Vanhaezebrouck se kormidla Gentu ujal před začátkem loňské sezony, v níž s týmem získal mistrovský titul a dokráčel až do semifinále národního poháru. A úspěšný je pro KAA i probíhající ligový ročník, v domácí nejvyšší soutěži znovu vede tabulku a k tomu postoupil přes Valencii a Lyon do osmifinále Ligy mistrů, kde změří síly s Wolfsburgem.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
DerekZoolander

To je jmeno

Reagovat
Filip12

nechtěl bych jeho jméno číst

Reagovat
smazaný uživatel

fanchacebruk?

Reagovat
smazaný uživatel

fanházebrůk

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Mal by schudnúť, možno by sa mu aj meno skrátilo

Reagovat
Bayernista18

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele