Van Nistelrooy na odchod z reprezentace nemyslí

24.06.2008, 12:44
Aktuality
Nizozemskou reprezentaci po letošním evropském šampionátu nečeká nějaká velká obměna. U mužstva končí trenér Marco van Basten, na klubovou kariéru se pak bude soustředit brankář Edwin van der Sar, jinak by tým měl zůstat takřka kompletní a hrát za něj i nadále bude také Ruud van Nistelrooy...

"Nevidím jediný důvod, proč bych měl z týmu odcházet," odpověděl kanonýr Realu Madrid na otázku, zda nezvažuje ukončení reprezentační kariéry.

31letý Van Nistelrooy měl před dvěma roky spory s Van Bastenem a na čas se vzdal národního dresu. Na letošním evropském šampionátu dal dvě branky, ani jeho trefa do sítě Ruska ale Nizozemcům nestačila k postupu do semifinále.

Van Nistelrooy má jasno, jeden další hráč ale váhá, a to Giovanni van Bronckhorst. "Nejprve si musím všechno ujasnit. Porážka od Ruska je stále příliš čerstvá," řekl fotbalista Feyenoordu.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Myslite ze prestupy do tottenhamu???

Reagovat
milan78

jako ruud ?! možná za 5 let

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré rozhodnutí

Reagovat
smazaný uživatel

A co si myslite o prestupoch do tt..?

Reagovat
smazaný uživatel

Modrič,a dos Santos budou kvalitní hráči, záleží jakej prostor jim bude dávat trenér...

Reagovat
smazaný uživatel

A co berbatov myslite ze prestupy?? alebo ostane v tt????

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele