Van Nistelrooij rezignoval, necítil podporu ze strany vedení PSV Eindhoven

24.05.2023, 14:21
Aktuality
Ruud van Nistelrooy (© AFP)

PSV Eindhoven před sebou má poslední soutěžní zápas letošní sezony a do toho slavný klub už nepovede trenér Ruud van Nistelrooij. Někdejší útočník dnes rezignoval, reagoval tak na ne právě ideální situaci v kabině.

Van Nistelrooij se kormidla PSV ujal před letošní sezonou a uvedl se triumfem v Superpoháru, k němuž přidal i vítězství v národním poháru. V tabulce Eredivisie je PSV na druhém místě a neztratilo se ani v evropských pohárech, přesto se v uplynulých dnech často mluvilo o atmosféře v kabině. Část hráčů nebyla spokojena a kouče společně s jeho trenérským týmem kritizovala, vše vyvrcholilo po posledním zápase s Heerenveenem (3:3).

"Po několika dřívějších jednáních ohledně interních záležitostí se v úterý uskutečnila další schůzka mezi vedením klubu a Ruudem van Nistelrooijem. Rozhodli jsme se, že budeme maximální pozornost věnovat utkání posledního kola proti Alkmaaru. Van Nistelrooij nám dnes ráno nastínil svůj pohled na věc s tím, že necítí dostatečnou podporu a v klubu už nebude pokračovat," stojí v prohlášení PSV.

PSV Eindhoven tak bude znovu po roce hledat nového trenéra, v utkání na půdě Alkmaaru ho povede dosavadní asistent Fred Rutten.

Autor: Tomáš Pavlík / vi.nl

Komentáře (11)

Přidat komentář
HalaMadrid_Flx

Hm

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Ví někdo něco bližšího, o co tam mohlo jít? RvN mi nepřijde jako "problémový" člověk.

Reagovat
dantetomas

Tak on sa v Man Utd rozhadal aj s Fergiem, takze uplne bezproblemovy asi nebude

Reagovat
noustres

Co je to bezproblémový? Říkat jen to co se sluší? Jsme lidi, nejsme stroje.

Reagovat
Neutron

a aj to olutoval...

Reagovat
Zark

Třeba jednou aj toto olutuje

Reagovat
AjaxFans

Shnilý to klub

Reagovat
Rudnevs

Smer Bundesliga lets goo

Reagovat
Csaplárova past

Dobrý začátek kariéry pro Ruuda. Snad se mu bude dařit i nadále. Konečně nastává ta doba, kdy trenéry budou hráči, které znám a viděl jsem je hrát.

Reagovat
Hachim Mastour

finished

Reagovat
Hachim Mastour

Nesprávny članok lol

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele