Van Marwijk chce trénovat nizozemskou reprezentaci

13.02.2008, 09:39
Aktuality
Nizozemská fotbalová asociace se blíží ke jmenování trenéra, který od léta převezme tamní národní tým. Nejžhavějším kandidátem na tuto funkci je Bert van Marwijk...

"Chci dostat možnost chopit se této příležitosti. Je mi 55, tuto práci nebudu vykonávat dalších deset let," řekl Van Marwijk v rozhovoru pro De Telegraaf.

"Nabídka stát se trenérem národního týmu přišla daleko dříve, než jsem čekal. Doufám, že to všichni pochopí," dodal kouč Feyenoordu Rotterdam.

Trenérem nizozemské reprezentace je v tuto chvíli Marco van Basten, který již s předstihem oznámil, že po evropském šampionátu v Rakousku a Švýcarsku ze své funkce odstoupí.

Van Marwijk byl před rokem odvolán od kormidla Borussie Dortmund a v létě se vrátil domů, když přijal nabídku Feyenoordu. Celek z přístavního města je zatím na čtvrté příčce ligové tabulky se stejným bodovým ziskem jako druhý Heerenveen, na vedoucí PSV Eindhoven však již ztrácí devět bodů.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
fantomas

na to nemá, troufám si řict

Reagovat
smazaný uživatel

no ja bych si taky chtel renovat niz. repre a co??

Reagovat
One-Real

Až to tento človek převezme,pak dlouhou dobu ho žádný tým nevezme.

Reagovat
smazaný uživatel

úžasné

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej trenér, hodně sází na mladý hráče, ale jejich výkonnostní nevyrovnanost se mu stala nejednou osudnou. U repre nezklame.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele