Van Gaala mrzí množství zahozených šancí

16.08.2009, 11:51
Aktuality
Trenér Bayernu Mnichov Louis van Gaal si ani ve druhém ligovém zápase nemohl vychutnat radost z vítězství. Podobně jako jeho předchůdce Jürgen Klinsmann také van Gaal zahájil novou sezonu dvěma nerozhodnými výsledky. Včera bavorský velkoklub jen remizoval s Brémami.

"Nejsem spokojený s výsledkem, předvedená hra mě ale potěšila. V prvních třiceti minutách jsme se prezentovali perfektní hrou, chyběl jen gól. Brémy naopak skórovaly hned z prvního protiútoku. Pro soupeře pak bylo snadné bránit v deseti lidech," posteskl si trenér.

Podle kouče ale rozhodly neproměněné brankové příležitosti, kterých měl jeho tým dostatek. "Vytvořili jsme si šest nebo sedm gólových šancí, a to mě potěšilo. Myslím, že za příležitosti, které jsme ve druhé půli měli, jsme si zasloužili vyhrát," dodal kouč.

Bayern tak již po dvou odehraných kolech ztrácí na vedoucí Wolfsburg čtyři body. Vlci s jistotou navazují na úspěšné jaro z minulé sezony a vévodí ligové tabulce. Příští víkend zajíždí Bayern do Mohuče, na konci srpna však hostí právě úřadujícího mistra z Wolfsburgu.

Autor: Pavel Mašlaň / football365.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
homeles8

Hm, tak budeš muset říct hráčům, aby víc trénovali zaknčení, trenére.

Reagovat
smazaný uživatel

nevim proč, ale mě to slovo "trenére" pořád připomíná Sanku.

Reagovat
homeles8

já jsem si taky na to vzpomněl

Reagovat
smazaný uživatel

Olič včera zahazoval neuvěřitelný věci...

Reagovat
homeles8

Hm, asi si nechal poradit od Lukáše, jak zakončovat

Reagovat
smazaný uživatel

koukal asi na gambrinus ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale působil lepším dojmem než tragický Gomez, kterému tam sice nakonec jedna haluz spadla, ale jeho hra byla děšná. Olic a Ribery to hodně oživili.

Reagovat
smazaný uživatel

ano to su vyhovorky... netreba kazde kolo inkasovat a snad sa podari...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele