Van Gaal přiznal, že se obává o své místo

19.12.2015, 21:19
Aktuality
Chelsea v průběhu tohoto týdne odvolala manažera Josého Mourinha a nemusela by na dlouho zůstat jediným předním anglickým klubem, který se k podobnému kroku odhodlá. Jistou pozici nemá ani Louis van Gaal z Manchesteru United a sám si toho je velmi dobře vědom...

Red Devils se po výsledkově solidní první třetině sezony začali trápit a v tuto chvíli nevyhráli v šesti soutěžních duelech v řadě. Prohra ve Wolfsburgu je odsoudila ke konci v Lize mistrů, navíc se začínají propadat tabulkou Premier League - po dnešním nezdaru s Norwichem (1:2) jsou na pátém místě s devítibodovým mankem na vedoucí Leicester.

"Samozřejmě, že se bojím, důvěra v manažera je velmi důležitá. A když prohráváte, sebevědomí se snižuje," říká zkušený kormidelník.

Do sestavy Manchesteru United se dnes znovu vrátil Wayne Rooney, ani jeho účast ovšem týmu nepomohla. Hosté vedli v 54. minutě 2:0, když se prosadili Cameron Jerome a Alexander Tettey, za domácí dokázal pouze snížit Anthony Martial.

"Hráčům vždycky něco říkám. Dnes to bylo těžké, ale něco jsem jim řekl a zůstane to jen mezi námi. Nemyslím si, že změna vedení by měla přinést okamžitý úspěch," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (781)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele