Van Gaal nechal doma Gravenbercha, chytat by měl veterán Pasveer

11.11.2022, 13:11
Aktuality
Dvanáct hráčů z domácí nejvyšší soutěže nominoval na letošní světový šampionát trenér nizozemské reprezentace Louis van Gaal. Z Eredivisie jsou i všichni tři brankáři a důvěru nedostala dlouholetá jednička Jasper Cillessen, v základní sestavě zřejmě začne veterán Remko Pasveer, jemuž začátkem tohoto týdne bylo 39 let...

Oranjes v Kataru nepomůže dlouhodobě zraněný Georginio Wijnaldum a smůlu má i Ryan Gravenberch, který nehraje pravidelně v Bayernu Mnichov. Jen u televizní obrazovky bude šampionát sledovat Arnaut Danjuma.

Nizozemsko je favoritem skupiny A a cestu začne soubojem proti Senegalu, následně bude měřit síly s Ekvádorem a Katarem.

Brankáři: Justin Bijlow (Feyenoord), Remko Pasveer (Ajax), Andries Noppert (Heerenveen).

Obránci: Virgil van Dijk (Liverpool), Nathan Ake (Manchester City), Daley Blind (Ajax), Jurrien Timber (Ajax), Denzel Dumfries (Inter Milán), Stefan de Vrij (Inter Milán), Mathjis de Ligt (Bayern), Tyrell Malacia (Manchester United), Jeremie Frimpong (Leverkusen).

Záložníci: Frenkie de Jong (Barcelona), Steven Berghuis (Ajax), Davy Klaassen (Ajax), Teun Koopmeuiners (Atalanta), Cody Gakpo (PSV Eindhoven), Marten de Roon (Atalanta), Kenneth Taylor (Ajax), Xavi Simons (PSV Eindhoven).

Útočníci: Memphis Depay (Barcelona), Steven Bergwijn (Ajax), Vincent Janssen (Antverpy), Luuk de Jong (PSV Eindhoven), Noa Lang (Club Bruggy), Wout Weghorst (Beşiktaş).

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (24)

Přidat komentář
Rudnevs

Pasveer si na staré kolená žije snový futbalový život Trochu som tento osud pôvodne prial Stekelenburgovi, u ktorého som čakal, že sa vráti na výslnie, nakoľko Holandsko má s gólmanmi trochu krízu, ale Pasveer prekvapil

Reagovat
Seydou Doumbia

Jo příběh pěkný, pro nás fanoušky Oranje ale napiču, protože to není golman, kterému se dá věřit.

Reagovat
Rudnevs

A co ten Stekelenburg? Nebol by lepsi?

Reagovat
Seydou Doumbia

To už bych tam spíš viděl Flekkena, ale asi je moc dobrý pro repre

Reagovat
Rudnevs

Vidis, Flekken by bol vlastne idealny. Nechapem, preco neni aspon nahradnik.

Reagovat
Kucka

Reagovat
jáá

Cillessen byl naštvaný nebo co, prý ma nejlepší statistika v lize….Pasveer nevím jestli je ted úplně jistou oporou

Reagovat
Kucka

Reagovat
Seydou Doumbia

Místo tři typických kladiv do vápna bych čekal v nominaci Groenevelda, který loni v LM všechny šikanoval. Mimo Taylor na úkor Gravenbercha taky nechápu, zbytek ok.

Reagovat
Kucka

Já bych tam teda čekal Danjumu

Reagovat
QooBo

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
fabec1222

Golmani jsou teda strašnej průser, to by je mohlo stát medaili. Ale jinak si myslim, že pod LVG nemůžou skončit dřív jak ve 1/4

Reagovat
Kucka

Reagovat
QooBo

Reagovat
andkoo

ak to zoberu pragmaticky (nieco na styl Portugalska/Anglicka), cize neinkasovat a ten jeden golik strelit, tak by som im veril aj na medailu

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je Danjuma? Hlavne tam sú 3 hráči do vápna De jong, Weghorst a Janssen

Reagovat
9papaja

fandím holandsku od eura 1988. vzít na tak velký turnaj brankáře dědka jako jedničku... když hrali s liverpoolem ani při golu nezvedl ruce kde je cilesen

Reagovat
Y.Cabaye

Botman? Starej blázen..

Reagovat
SunFells

Ale no, s těmi možnostmi co mají..

Reagovat
Seydou Doumbia

Není vyzkoušený , zatím hrál hlavně v U21 nebo tak

Reagovat
thiago_oder_nix

Nevziat Flekkena a miesto neho Nopperta ci stareho Pasveera je svatokradez. Chybaju mi tam aj Botman ci Hateboer, naopak nerad tam uz roky vidim pomaleho Blinda.

Reagovat
Seydou Doumbia

Blind snad po ms konec kariéry, hateboer prosím ne, vždy v repre hořel...Norman nemá v áčku zkušenosti, Flekkena bych čekal no

Reagovat
Messiáš

Bez Danjumy? Jdi do hraje Lousi...

Hlavne, ze tam je Weghorst

Aspon prekvapil s Xavim Simmonsem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele