VAN DER VAART SNÍ O PŘESTUPU DO BARCELONY

26.12.2003, 16:23
Aktuality
Kapitán Ajaxu Amsterdam Rafael van der Vaart potvrdil, že v létě opustí kádr tohoto klubu. Dvacetiletý reprezentant Nizozemska je jednou z největších hvězd hrajících v holandské Casino Eredivisii a kdyby si mohl vybrat, kam povedou jeho další fotbalové kroky, zvolil by Barcelonu.

"Podle mě jsem připraven opustit Nizozemsko a hrát za nějaký větší evropský klub. V Ajaxu jsem strávil tři roky a nyní je čas na změnu prostředí," prozradil van der Vaart. Ofenzivní záložník již odmala sleduje výkony španělské Barcelony a právě v Katalánsku by rád zakotvil. "Pokud přestoupím do Španělska, doufám, že to bude do Barcelony. Je to klub, který hraje atraktivní fotbal a zamlouvá se mi," prohlásil teprve dvacetiletý hráč na adresu mužstva, jemuž vedle něho fandí v rodině dokonce i jeho babička.

Van der Vaart však od katalánského velkoklubu, podobně jako od jiných týmů, zatím neobdržel žádnou konkrétní nabídku, přestože zájem o něho je takřka po celé Evropě. "Do této doby neleží na stole nic konkrétního. Počkám do konce sezony a potom se uvidí," řekl dále fotbalista a vyzdvihl kvalitu španělské nejvyšší soutěže: "La Liga je na mém osobním žebříčku tou nejlepší ligou na světě a hned za ní je anglická Premier League. Je tam hodně dobrých týmů, ne jako v Nizozemsku, kde jsou jenom tři nebo čtyři silná mužstva. Tím pádem je ve Španělsku větší míra soutěživosti," nechal se slyšet muž, jenž ve svém současném působišti převzal kapitánskou pásku po našem Tomáši Galáskovi, a dále pokračoval: "Ve Španělsku je hvězdný Real Madrid, nebezpečné Deportivo, silná Valencia a mnoho dalších, přesto bych dal přednost Barceloně. Vím o klubech, které byly v kontaktu s Ajaxem, ptaly se na mě a sledovaly mou hru. Nic vážného však v jednání není, ale přál bych si, aby se mé sny o přestupu do Barcelony vyplnily."

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (59)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To by byl dost dobrý nákup. Hráč tam chce, ale Barca asi nejvíc peněz nenabídne.

Reagovat
HOST*adam

No vidite konečně můžete mit dobrého hráče. Je to perspektivní a kvalitní mladík.Teď ten chvastoun Laporta směle může prohlásit: "Chci Van der Vaarta, a taký že ho získam".Myslím, že se Barca bat nemusí. Zas tak velkej zájem o něj určitě nebude.

Reagovat
antimadrista

Hlavně záleží na tom, že k nám chce a to je hlavní faktor.

Reagovat
antimadrista

To by byl přestup! Do Barcy se hodí po všech stránkách, jak svými výkony, tak i svim mládím... ne jako Nedvěd! Van der Vaart má u nás zelenou, už teď je náš.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, až dokáže van der Vaart tolik co Nedvěd, tak vypustím z huby taky takovou blbost...

Reagovat
HOST*

Kdyby se mu podarilo dostat Barcu tam kde byla za Rivalda-byl by novym Cruyfem!

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitní je ale je to další holanďan! to není ta správná cesta

Reagovat
HOST*Barceloñak

Barça byla vzdycky spjata s holandskem,tak proc by to nemohlo pokracovat? Za Cruyfa jsme byli nejlepsi na svete. Van dar Vaarta chi,a podle me ho Joan privede.

Reagovat
smazaný uživatel

Real ho nechce, takže to možné je.

Reagovat
HOST*Max-Wesslo

barca má plno dobrých hráčů a stejně hraje hovno, van der vaart jí nepomůže.......pokud chce být "slavný", měl by jít jinam, v barce se hráči ztrácejí......

Reagovat
antimadrista

Tak to asi ne.

Reagovat
HOST*Arronax

Doufam ze ho Barca dostane, prece jenom porad doufam, ze nakonec ziska Rosickyho. To by byl nakup!!!

Reagovat
HOST*Barceloñak

Rosa,jo? Ten po te operaci hraje hovno. Toho k nam nechci. Vaart by byl super,a ver mi,ze by byl hvezda a jeste by stoupl.

Reagovat
antimadrista

Rosickýho stejně jako Nedvěda k nám nechci!

Reagovat
HOST*yarda

Hm, ale oni do Barcelony podle všeho taky ne.

Reagovat
antimadrista

Do Barcy chce každej.

Reagovat
PJ

Tak proč nemáte Beckhama? Nabídka byla přijatá, kdyby k vám chtěl tak u vás byl. Nech těch keců...

Reagovat
HOST*

Myslim ze Barca holandani proste potrebuje....Kdysi ji na vrchol dostal Cruyf....kdysi se jako o bohovi mluvilo o Kleivutovi...proc ne Van der Vaart

(Ronaldo a Romario prisli do Barcy z Eindhovenu)

Reagovat
HOST*Barceloñak

Presne, navic Kluivert je jako znovuzrozeny a s Vaartem by si mohli skvele rozumnet. A kdyz bude hrat overmars,tak to bude smrtici tri,+ Ronaldinho,tu bude maras. Uz tad je kluivert s Ronniem skvele sehrany. A az zacne nastupovat Sergio Garcia,to pak bude ta Barça,na kterou 5 dlouhych let cekame. Sergio je super. Za katalance dal behem 45 min 2 goly. Katalansko hralo s Ekvadorem 4-2 a vsiichni z Barçy dali gol. jako vsechny 4 goly dali nasi.

Reagovat
antimadrista

Souhlasim, ale zapomínáš na Saviolu. Kluivert se sice už zas probral, ale stejně si myslim, že po sezoně odejde a van der Vaart by ho mohl nahradit.

Reagovat
PJ

Je super, že dal za poločas dva góly? No neni to špatný, ale Solskjaer je lepší, ten dal kdysi jako náhradník čtyři góly za jedenáct minut... :-)

Reagovat
antimadrista

Náhoda je blbec :-)

Reagovat
HOST*Max-Wesslo

stejné řeči byly i před začátkem sezony, o smrtící kombinaci Saviola, Kluivert, Ronaldinho, Luis Enrique.........o skvělém Marquezovi atd a stejně hrajou zase velké hovny, i když jména jsou to pěkná........

Reagovat
antimadrista

To sou :-)

Reagovat
PJ

Ale byla to moc pěkná náhoda :-)

Reagovat
HOST*Barceloñak

Kluivert po sezone odejde asi do Arsenalu a mohli by prijit Henry. Teda je 1. na listine hracu,ktere laporta chce. Takze s Henrym bysme byli jeste nebezpecnejsi. BARÇA BARÇA BAAAARÇA

Reagovat
HOST*Max-Wesslo

Henry?? to je velmi málo pravděpodobné......Henry sám řekl, že v Arsenalu maximálně spokojený a pochybuju, že ho bued chtít Arsenal pustit.....Henry by do barcy ani nešel......a kde na něho barca vezme prachy???

Reagovat
antimadrista

Barca si pořád může koupit kterýhokoliv fotbalistu na světě, podle mě by s tim Henry klidně souhlasil, i je mu se určitě nechce bydlet v té škaredé a věčně zamračené Anglii.

Reagovat
Kily

Henry nemá proč odcházet a kdyby pčece jenom šel, tak ne do nějakého trápícího se týmu, kterej už několikátým rokem po sobě nehraje Ligu mistrů a příští rok ji možná hrát taky nebude. Barca sice má pořád vysokej kredit, ale v porovnání s kluby jako například Real nebo Manchester už je ten rozdíl hodně velkej.

Doufal jsem, že pod stromeček dostaneš rozum, ale jak vidím, tak jsem doufal marně.

Reagovat
smazaný uživatel

S tou LM jsi to nedal. FC Barcelona,to je obroské jméno!! Skoro každy by za ni někdy chtěl hrát. Navic Henry je v Arsenalu už 5 let,tak proč by nezměnil působitě? A navic on by určitě rád pomohl Brace se zas dostat do špice.

Reagovat
HOST*Max-Wesslo

a co jako že tam hrál 5 let??? Podívej se, kolik let hraje Maldini v AC a taky nechce jít do "průměrného" klubu typu Barcelony.......a průměrný je, stačí se podívat do tabulky......

Reagovat
antimadrista

A co takhle podívat se do historie? Nikdo jinej nemá takovou minulost jako my. A ani trapný AC.

Reagovat
PJ

Mam ti tu zase vypsat ty čísla? Počty titulů, podle kterejch je Real lepší než Barcelona? Jen pro tvojí informaci - AC vyhrál Ligu Mistrů čtyřikrát, Barcelona jednou. Tak si tu vaší minulost můžeš strčit víš kam... :-)

Reagovat
HOST*milanista

AC vyhrálo LM šestkrát....

Reagovat
PJ

A jo, já blbě počítal, sorry :-) Ale nic to nemění na tom, že Barcelona je proti němu nulová.

Reagovat
PJ

Vy ste tak neskutečně naivní, to snad ani neni možný... Proč by proboha měl chtít pomáhat Barceloně? Obrovský jméno, to možná je, ale to je právě teď to jediný. Podle výkonů je to průměrnej klub.

Reagovat
antimadrista

Pro tvoji informaci, pouze tuhle sezonu Barca nehraje LM.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, tak nechci ti brát iluze, ale zřejmě ani tu příští. Vivan los cántabros!

Reagovat
smazaný uživatel

Komu fandíš? Depuru? Celtě?

Reagovat
smazaný uživatel

Barca se LM kvalifikuje,a pak ji vyhraje!!!!!!!!!!!!!!!!! FORCA BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*Rio Ferdinand

tak to chci vidět, vyhraje jí totiž Manchester.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, myslím, že z mých příspěvků je jasné, že fandím Realu. Tou druhou větou chci poděkovat Santanderu (jsou z Kantábrie), za to že...ale to ty už budeš vědět.

Reagovat
HOST*Rio Ferdinand

Real jsou trapný, ale aspon narozdíl od Barci maj výsledky.

Reagovat
HOST*Yarda

Čím???

Reagovat
HOST*

Rafael Van Der Vaart se poučí příkladem Van Nistelrooje a půjde jeste s Kezmanem do Manchesteru. Co bi v tý utrápený Barce taky dělal, je sice hezký že jí fandí, ale on chce určitě vyhrát LM a ne Uefu. :-)))))))

Reagovat
HOST*Vito F.

To je samy Kluviert, Saviola, a buh vi co....a co maj prd a co dokazali este vetsi prd jo valstne neco maj DLUHY jak prd podsvincete.....

Reagovat
HOST*Rio Ferdinand

naprosta pravda!!!!!!

Reagovat
HOST*Miguel

Presne tak natri jim to Vitto. Sou to proste PRDI

Reagovat
HOST*Vito

Podsvincataaaaaa !!

Reagovat
HOST*Miguel

Jdi po nich jak po uzenym

Reagovat
HOST*yarda

Nebo jak slepice po flusu.

Reagovat
HOST*Vito F.

Nebo jak Rivaldo po penezich a Beckham po laku na nehty

Reagovat
HOST*Miguel

A Netopejri lasice po cosmopolitanu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Rafael van der Vaart by mal prestoupit do MANCHESTRU UNITED

Reagovat
HOST*

Vaart je prilis kvalitni a jeho potrebuje MANCHESTR UNITED to je pro nej kvalitni tym kdyby Vart a Hooijdonk prestoupili k dablum tak by mozna porazili i Real Madrid BECKHAM nemel odchazet byl by to SUPER STAR TYM Nizozemci jso kvalitni hraci MANCHESTER je i tak kvalitni tym

Reagovat
HOST*007

real je jen o penezich!!!!!!jsou trapní!!!!!!!fuj real!!!!!huráááááá barcelonáááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*Zizou

Kde zijes ty chudaku......celej fotbal je o penezich,to vi kazdej-Real s nimi jen dokaze spravne zachazet....Manchester je dlouhodobe nejbohatsi klub sveta,i presto je real lepsi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele