Van de Beek: Nechci odcházet v průběhu zimní přestávky

02.10.2019, 21:03
Aktuality
Ajax loni zažil snovou sezonu, vyhrál nizozemskou ligu i pohár a dokonce sahal po senzačním postupu do finále Ligy mistrů. Amsterdamský klub za svůj úspěch zaplatil daň v podobě ztráty řady hráčů základní sestavy a jedním z těch, kteří nakonec zůstali, je Donny van de Beek. A platit by to mělo ještě minimálně devět měsíců...

Stále teprve dvaadvacetiletý záložník dal loni šestnáct soutěžních branek a velký zájem o jeho služby měl především Real Madrid, vedle něj fotbalistu sledovaly i PSG nebo Barcelona. Ajax si jeden ze svých klenotů cenil na šedesát milionů eur a tuto částku nakonec nikdo nezaplatil.

"Články jsem nečetl a nijak se o to nezajímal, ale ostatní se vás na to ptají. Stále jsem mladý, ale i když budete o něco starší, bude to pokračovat. Spekulací bylo strašně, hodně moc toho bylo řečeno a napsáno... Teď jsem velmi šťastný, že je po všem a já se mohu koncentrovat jen na Ajax," svěřil se nizozemský reprezentant.

Van de Beek stále figuruje v hledáčku Bílého baletu a ten je připraven se k jednáním vrátit. Dojít by k tomu mělo až po letošní sezoně, takový je plán Bílého baletu a stejně se na vše dívá i hráč.

"Nechci odcházet v průběhu zimní přestávky. Odehraji zde celou sezonu, ročník zakončím v Ajaxu. Bude to rozumné a dodá mi to klid. A pak uvidím, co se stane. Real Madrid? Někdo určitě ví, co bude španělský klub dělat. Jednoho dne během mé kariéry možná dojde k tomu, že přestoupím v zimě, ale teď ne. S klubem o něco bojujete a v polovině cesty se přece neseberete a nejdete do jiného. Letos chci znovu něčeho dosáhnout s Ajaxem," má jasno Van de Beek.

Van de Beek má v Amsterdamu smlouvu do června 2022 a v dohledné době by měl podepsat novou. V pokročilé fázi jsou jednání o novém kontraktu, ten bude stejně dlouhý, fotbalistovi by ovšem měl zaručit lepší plat.

Autor: Tomáš Pavlík / vi.nl

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Správne. Včas podpísať novú zmluvu aby Ajaxu splatil, že dostal šancu. A podojiť prachatejších...

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak to splaťil vykony uz davno

Reagovat
montaigne33

Opustit Ajax??? To je vždycky chyba- v létě jako v zimě!!! Jedeme Ajax- vybojujeme titul v LM!!!

Reagovat
Lamskej#RMCF

fandis dlouhodobě?

Reagovat
montaigne33

Jestli je dlouhodobě od počátku 90ých let., pak dlouhodobě

Reagovat
Lamskej#RMCF

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle Ajax a jeho legendy taky pamatuju..to byly taky časy, Litmanen, Van der Sar, Koeman a jiní co prošli Ajaxem

Reagovat
montaigne33

Kdyby odešel v zimě- připravil by se o titul v LM!!!

Reagovat
jáá

Doufám! Ten obrat Tottenhamu mě straší ještě teď...

Reagovat
AjaxFans

Ani nemluv

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme skvěle!!!!

Reagovat
AjaxFans

To teda

Reagovat
dreambox61

Sice mohl AJAX hodne inkasovat,ale divat se na jeho hru je zazitek!!!Stejne hraje jako Barcelona!!!

Reagovat
20fredy20

Ajax je este silnejsi ako minuly rok, v zalohe a utoku urcite.

Reagovat
AjaxFans

V zaloze neé,v útoku ano.V záloze chybí Frenkie a jeho rozehra od obrany

Reagovat
jáá

Tak tak, ale třeba se to sehraje. Někdy jsem si říkal že zase chybí průlomový prihrávky od Schöneho, Frenkie to uměl dobře potahat, ale musíme se s tím nějak poprat. Martínez se mi zatím dost líbí, Marin nic moc nepředvedl a velkou radost mi udělalo když se na hřišti aspoň na chvilku objevil Siem de Jong, nostalgie jako sviňa, jen se bojím jestli má současnému týmu ještě do dát, ale bych bych moc rád

Reagovat
AjaxFans

No Martinez za ty prachy je překvápko jak svińa,super posila.Od Edsona čekám o trochu více a 100 procentně největší průser je Marín.Nepředvedl vůbec nic a bože ta cena

Siem už je pro nás passé,nemá nám co nabídnout,ale vlastně jako žolík proč neé

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele