Valverde věří, že Messi středeční EL Clásico stihne

03.02.2019, 11:12
Aktuality
Kouč Barcelony Ernesto Valverde nechce zatím připouštět možnost, že by ve středečním prvním semifinále Copa del Rey proti Realu Madrid nemohl využít Lionela Messiho. Ten si v sobotním zápase s Valencií poranil stehenní sval a nad jeho stavem se vznášejí otazníky.

Messi proti Valencii opět ukázal svou genialitu a dvěma brankami zachránil Barceloně alespoň remízu 2:2. Závěr zápasu ale dohrával se zdravotním problémem. Pár minut po druhé brance byl za postranní čarou ošetřován, zřejmě kvůli bolavému stehennímu svalu. O střídání si ale podle Valverdeho neřekl.

"Messi měl drobný problém, ale nemůžu vám přesně říct o co šlo, protože to nevím. Musíme si počkat na to, co nám řeknou lékaři. Pokud to půjde, ve středu proti Realu samozřejmě bude hrát," řekl Valverde.

Messiho nyní čekají podrobnější vyšetření a fanoušci Barcelony se budou modlit, aby nešlo o nic vážného. Jak moc důležitý pro svůj tým je, ukázal argentinský fotbalista nejen v sobotu s Valencií, ale dokazuje to v celé sezoně.

Aktuálně má v LaLize na kontě 21 branek ve 20 zápasech, což je více než třetina celkové gólové produkce Barcelony. Famózní průměr více než jeden gól na zápas si drží i ve všech soutěžích celkově. V 27 utkání se prosadil 29krát.

Autor: Jiří Fišara / goal.com

Komentáře (352)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele