Valladolid po sestupu z LaLigy opouští trenér i sportovní ředitel

23.05.2021, 16:12
Aktuality
Sergio González nebude po sestupu z nejvyšší španělské soutěže pokračovat na lavičce Realu Valladolid. Spolu s ním končí také sportovní ředitel Miguel Ángel Gómez...

Real Valladolid dostal jistotu sestupu až v posledním kole po porážce s Atléticem Madrid, nad kterým po prvním poločase vedl, nakonec však favorit výsledek otočil a získal titul.

Pokoušet o návrat už se španělský celek bude bez trenéra Sergia Gonzáleze, který před třemi lety Valladolid vrátil do LaLigy a následně se s ním dvakrát mezi elitou udržel.

Kromě bývalého hráče Espanyolu Barcelona nebo Deportiva La Coruña svoji funkci opustí také sportovní ředitel Miguel Ángel Gómez. "Real Valladolid po sestupu z LaLigy ukončí smlouvy s trenérem Sergiem Gonzálezem a sportovním ředitelem Miguelem Ángelem Gómezem. Oběma děkujeme za odhodlání, se kterým pracovali, a do budoucna jim přejeme všechno nejlepší," stojí v prohlášení kastilského celku, jehož majoritním vlastníkem je Brazilec Ronaldo.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr, marca.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Petrinho17

Najslabší klub v lige. Zaslúžený zostup. Z toho, čo predvádzali boleli oči.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele