Valencia získala Fernandese

27.08.2007, 17:37
Aktuality
Valencia získala poslední posilu do dlouhé a náročné sezony. Na Mestallu přichází záložník Benfiky Lisabon Manuel Fernandez, který byl naposledy na hostování v anglickém Evertonu...

Předpokládalo se, že mladý Portugalec přestoupí právě do Goodison Parku. Vedení Evertonu souhlasilo s cenou za hráče Benfiky, portugalský klub však vlastnil jen polovinu Fernandesových práv a dohoda tak byla velmi komplikována.

Valencii se však dohoda s oběmi stranami povedla a na svých oficiálních stránkách oznámila příchod portugalského reprezentanta: "Valencia dosáhla během dnešního rána dohody s Manuelem Fernandesem, hráč se úspěšně podrobil lékařským testům. Mladý záložník podepsal na Mestalle smlouvu na šest let s klauzulí 60 milionů eur."

Zprávy ze španělských sdělovacích prostředků odhadují cenu 21letéhé hráče od 12 do 15 milionů eur. Sportovní ředitel Valencie Miguel Ángel Ruiz tak splnil svůj slib a přivedl do Valencie kvalitního středního záložníka, pro čtvrtý tým minulé sezony však škoda, že přišel až na poslední chvíli a bude nějakou tu dobu trvat, než se Fernandez ve Španělsku aklimatizuje.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (15)

Přidat komentář
HOST*

No uvidime co to bude zac ale v Evertone kde hostoval som ho moc nevidel hrat no uvidime dufajme ze dobre sme investovali do novej posily

Reagovat
HOST*Mind_Killer

V Evertonu byl od zimy 2007 a měl bilanci 9/2

Reagovat
HOST*matZz

a na té fotce je to ten větší že?

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
HOST*venab

ne, to je jeho děda

Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*villa

No tak nakonec celkem dobrý .

Abych řek pravdu tak Fernandes je asi druhej nejlepší hráč kterej moh přijít ( nej. by byl asi Lucho )

Fernandes neni ani moc ofenzivní ani moc defenzivni takže se vyřesilo bolave misto Vale. Navic dalši plus je jeho nizkej vek takze jeste poroste a taky nízka cena cca 15 mega.

Tak jenom zlepsit vykony ne jako proti Villarealu a bude to supr

Reagovat
HOST*jiri - fcb

15 mega je nízká cena? No, to nevím, no ...

Tolik nestál ani Reyes a ten je La ligou prověřenej (ikdyž loni nic moc), ale třeba se vyplatí, to se uvidí

Reagovat
HOST*villa

hele bral sem to takhle : Vale kdyby chtela koupit treba Kallstroma musela by vysolit minimálně 25 , navic Kallstrom je starší a do systemu Vale by se moc nehodil.

Takže v porovnani 15 mega a 25 mega se mi zda 15 jako dobrá částka

Reagovat
HOST*jiri - fcb

To sice jo, ale já PL poměrně dost sleduju a Fernandeze jsem si všiml jen tak okrajově, takže asi šeď průměru a dát za průměrnýho playera 15 mega ...? Takhle to beru zase já

Reagovat
HOST*villa

ok ... pokud to beres takhle tak to s tebou souhlasim ... žádná hvězda to neni jeho cena by mela bejt tak 10 mega

Reagovat
HOST*bistinko

No jo a ked kupi Real za 14 ci za kolko melcov Drentheho tak to je predrazene...

Reagovat
HOST*Quaranin

presne tak

Reagovat
HOST*venab

majou tu chybu, podle webu benfici stal 18mega

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele