Valencia si pojistila Alcácera, dalším na řadě je Gayà

28.01.2015, 20:39
Aktuality
Valencia před letošní sezonou angažovala řadu nových posil a s jejich pomocí útočí na účast v příštím ročníku Ligy mistrů, nezapomíná ale ani na prodlužování kontraktů s hráči, kteří její barvy hájí delší dobu. Včera dostal nový kontrakt útočník Paco Alcácer, jehož by mohl brzy následovat obránce José Luis Gayà...

"Jsem potěšen a pyšný na to, že za Valencii budu moci hrát dalších pět sezon. Chci poděkovat klubu za důvěru, kterou ve mě vložil. Já teď musím klubu tuto důvěru splatit tím, že budu dávat góly a udělám vše pro úspěch týmu. Fanouškům mohu jenom poděkovat za podporu, jíž se mi dostalo v dobrých i špatných dnech a za to, jak stojí za týmem. Já budu nadále pracovat, abych se stal lepším hráčem a dostal Valencii tam, kam patří," slíbil Alcácer.

21letý útočník do prvního týmu Valencie nakoukl už v sezoně 2011/2012 a na další rok byl zapůjčen na hostování do Getafe. Od začátku loňského ligového ročníku už patří do kádru Valencie a odměnou mu je nový kontrakt s platností do června 2020. Jeho součástí je i výkupní klauzule nastavená na 80 milionů eur.

Dalším mladíkem s vylepšenou smlouvou se brzy může stát José Luis Gayà. Teprve 19letý obránce se po odchodu Juana Bernata do Bayernu Mnichov usadil v základní sestavě, aktuálně má smlouvu do června 2018 a Valencii by k rychlejšímu jednání měly popohnat i spekulace o zájmu Realu Madrid, pro který má Gayà představovat letní přestupovou prioritu.

"Gayà zůstane hráčem Valencie. Už před měsícem jsme začali jednat o prodloužení smlouvy a dohodneme se, aby mohl zůstat spoustu dalších let," ujistil fanoušky Valencie sportovní ředitel Francisco Rufete.

Autor: Tomáš Pavlík / insidespanishfootball.com

Komentáře (428)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele