Valencia má další problém, odejít chce Miguel

18.06.2008, 13:06
Aktuality
Valencii čeká krušné léto, na jehož začátku se mluví o odchodu několika hráčů základní sestavy. Další nepříjemnou zprávou pro vedení španělského klubu je prohlášení obránce Miguela, který by rád změnil dres...

"Vedení klubu jsem již sdělil, že bych raději odešel, a to kvůli několika věcem z letošní sezony. Můj odchod bude nejlepším řešením pro všechny," řekl portugalský reprezentant v rozhovoru pro agenturu EFE.

Valencia sice získala Španělský pohár, jinak za sebou ale má hodně mizernou sezonu. V evropských pohárech nepřežila podzim, v domácí soutěži pak hodně dlouho bojovala o záchranu. Miguel své přání odejít zdůvodnil problémy uvnitř klubu, ty ale odmítl konkretizovat.

"Lidé z klubu je znají, řekl jsem jim je. Samozřejmě, že dokud mám smlouvu, nemohu říkat nic o konci svého působení ve Valencii. Sice miluji město a klub, něco se ale stalo a mně se to nelíbí," prohlásil dále Miguel.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle opravdu problém je

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, zklamal mě, od Miguela jsem očekával rozhodnutí zůstat . Uvidíme, 15 mega je dobrá částka, zajímalo by mě jaká příde náhrada. Bral bych třeba Chrétiéna.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Sevilly by mohl.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

to nieco co sa stalo je ze Valencia si nabuducu sezonu nezahra Champions League

Reagovat
Kily

nechci se do něho nějak navážet, ale on za sebou nemá nějakou skvostnou sezonu a pro mě byl jedním z velkých zklamání. Každopádně bych byl radši, kdyby zůstal

Reagovat
-Kopy-

jj.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je špatné ...kdo případně za něj?? Bral bych Rafinhu, ale to je utopie.....

Reagovat
smazaný uživatel

Miguel musí zůstat za něj není náhrada ale zas 15 mega je slušný

Reagovat
Langi

kdo může tak z Valencie prchá...málem sestoupili tak se nemůžou divit že hráči jako Villa, Joaquin nebo Miguel nejspíš odejdou za lepším

Reagovat
smazaný uživatel

čteš vůbec????

Reagovat
smazaný uživatel

nieee....miquel nesmie odísť..on nie...zanho sa nahrada bude zhanat tazko

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele