Valencia lanaří Pabóna, zaplatí klauzuli sedm milionů eur

18.08.2013, 12:00
Aktuality
Valencia před deseti dny dotáhla příchod Héldera Postigy ze Zaragozy, který podle všeho nebude jedinou novou akvizicí španělského klubu do útoku. Netopýři v posledních dnech pracují na angažování další posily a reálně vypadá příchod Dorlana Pabóna...

25letý kolumbijský útočník prostředí Primera División velmi dobře zná z dob svého působení v Betisu, za nějž dal v sedmnácti zápasech osm branek. Aktuálně hraje za mexický Monterrey a Valencia už nabídla sedm milionů eur, čímž dorovnala hráčovu výkupní klauzuli. Nyní si musí pospíšit při jednáních se samotným Pabónem, jehož klauzule totiž v průběhu příštího týdne automaticky vyskočí na 21 milionů.

"Zástupci Valencie dnes přicestovali a sdělili nám, že zaplatí výkupní klauzuli za Dorlana Pabóna, a to se souhlasem od hráče i jeho agenta," potvrdilo včera vedení Monterrey na svých internetových stránkách.

Valencia v létě přišla o svého nejlepšího střelce, když do Tottenhamu za třicet milionů eur prodala Roberta Soldada. Vedle Postigy přišel do útoku ještě mladý Paco Alcácer, jemuž skončilo hostování v Getafe.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (25)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Co takhle už nějakou náhradu za Soldada?

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
Filipow

Neznám.. má takovou cenu?

Reagovat
Kongo

Určitě má.Je hodně kvalitní.

Reagovat
Kongo

V Betisu hrál výborně.

Reagovat
KoryVCF

Tak aby hrál ve Vale ještě líp

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.transfermarkt.co.uk/en/dorlan-pabon/profil/spieler_74667.html Podle transfermarktu už je ve Vale. On ale není úplně hrot, spíš podhrot nebo křídlo. Každopádně ať se daří (krom zápasu s Realem)

Reagovat
georgeo

za jak dlouho reálně se může Valencia zbavit svých obřích dluhů? čím to, že se vůbec dostala na pokraj bankrotu? vždyť roky 2000 a 2001 finále LM, za pár let vítěz poháru UEFA, své opory prodávala za těžké prachy

Reagovat
Milan.B

tak skoro asi ne, ved aj novy stadion urcite hlta peniaze

Reagovat
Kily

už na přelomu tisíciletí ty dluhy činily přes 120 milionů dolarů, hodně se pod to pak podepsaly přestupy, do nichž se v době krize investovaly na klub rekordní sumy (někteří hráči jako Žigić nebo Fernandes ani nebyli potřeba) a hlavní podíl na tom má nový stadion. Jednak je samozřejmě finančně nákladný a zároveň důležitý, jelikož s jeho dostavbou a stěhováním se konečně prodají pozemky okolo Mestally, které mají vysokou hodnotu. Bohužel pro nás tou dobou taky přišla finanční krize. A pak se na to nabalují i věci jako pokuta za to, že na novém stadionu byly předem pronajaty i nějaké plochy, jako třeba na nějaký hotel

Reagovat
georgeo

a jak to vypadá v současnosti? stavba stadionu se chýlí ke konci?

Reagovat
Kongo

To rozhodně ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Už se skoro 3 roky nestaví

Reagovat
Filip12

statistika 17/8 vypadá slušně Postigu sem měl vždy za dřevo Jonas-Pabón Piatti vypadá na papíře docela dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Piatti je asi nepotřebný, odchází do Rennnes....

Reagovat
Filip12

Reagovat
Kongo

Piattiho talent se zastavil.Měl tak 2 dobré zápasy v minulé sezoně.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo v Betisu hrál libově

Reagovat
prevadec spojitosti

bude zapotřebí

Reagovat
-Kopy-

to je ono

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho neznám, ale všude o něm čtu samou chválu, třeba to bude nový Villa. Valencie by to potřebovala

Reagovat
GEGE

S Jonasem se na hrot nepočítá?

Reagovat
-Kopy-

asi ne

Reagovat
GEGE

Jako on si svoje odehraje i na podhrotu kreativita mu nechybí ale fakt bych chtěl vidět,kdyby odehrál sezonu jako hroťák jestli by mu to tam padalo jako v Brazilii...

Reagovat
smazaný uživatel

Měli koupit Kadlece...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele