Valencia bez kapitána, Parejo bude chybět čtyři týdny

30.10.2018, 16:55
Aktuality
Nepříliš vydařenou sezónu zatím prožívá Valencia, která navíc přišla o kapitána. Dani Parejo si poranil břišní sval, načež podrobné vyšetření určilo, že bude chybět čtyři týdny...

Čtvrtý celek uplynulého ročníku LaLigy nezachytil start nové sezóny, kdy na ligovou výhru čekal až do sedmého kola, přičemž do této chvíle má na kontě jedenáct bodů z deseti kol.

O moc lépe to s Valencií nevypadá ani na poli Ligy mistrů, kde po porážce s Juventusem (0:2) remizovala na Old Trafford (0:0) a naposledy pro změnu hrála 1:1 s Young Boys.

Ker zlepšení výsledků navíc ambicióznímu klubu nepomůže kapitán Dani Parejo, jenž má po utkání s Athleticem Bilbao problémy s břišním svalem, které ho vyřadí na celý měsíc.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (12)

Přidat komentář
Black Jagir

Letos je fakt sabotér

Reagovat
Woyta

Prp Valencii je toto letos vyjimecne dobra zprava

Reagovat
Rudnevs

Vidím, že tu i tak nie je moc rozbehnutá diskusia, tak sa spýtam tých, čo majú o La Lige trochu väčší prehľad - ako to momentálne vyzerá s Valenciou? Je reálne, že by sa opäť vrátili do úspešných čias?

Nedávno som pozeral to finále CL proti Bayernu, ako to sem niekto dával, a prišili mi sympatickí, tak som si o nich a o tom ich vtedajšom období zisťoval viac a tomu klubu som celkom prišiel na chuť a je to jeden z tých klubov, ktoré sú mi zo Španielska sympatické. Bol to vtedy parádny tím s hráčmi ako Kily, Baraja, Ayala, Djukic, Pellegrino, Canizares alebo už šedivý Deschamps... Sponzoroval ich vtedy zábavný park Terra Mítica.

Reagovat
Gazdo

Myslim ze nie. Jednoducho je to momentalne tim ktory ma obcasne vybuchy (par mesiacove) vybornej formy. Dokaze potrapi real alebo barcelonu ale dokazal by 3 krat po sebe prehrat s leganes getafe alebo huescou (s nadsadzkou tieto tri timy). Keby trosku zlepsili konzistentnost (na co urcite potencial maju) tak by mohli byt spat hoci asi nie v tom zmysle ze by vyhrali ligu. Na to ich cakaju este dlhe roku koncepcnej prace ako napr v este docela nedavnej dobe predvadzal dortmnud alebo monaco, pripadne momentalne liverpool. Ale moznost tam samozrejme je kedze vale ma stale dobre meno. samozrejme je to subjektivny pohlad keby sa tu niekto z la ligu zobzieral na vysmech

Reagovat
Jordi Alba

Sevillu budou nahánět těžce, v LM nejspíš končej. Bude asi hodně záležet, zda podržej Marcelina, tuhle sezónu je na top4 nevidím, ale EL uhrajou, i když zatím ta tabulka je dost drsná a sem hodně zvědavej na boje hlavně o EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Narážíš tím koncem věty na něco?

Reagovat
Phillipinho

Nenarazi. Real se driv nebo pozdeji zvedne a skonci mezi Top 4.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo taky ne. Já už nic neočekávám, radši se nechám příjemně překvapit. Budu rád za TOP4 a letní přestavbu kádru.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Ne. Real tu LM udělá. Navíc, když nehraje s Barcelonou nebo Gironou, tak Real ani nezapnu většinou, radši se podívám na jiný týmy LL.

Reagovat
Phillipinho

Minulou sezonu prevzal tym Marcelino a na pozici sportovniho reditele nastoupil Alemany, coz byly skvely volby. Alemany dokazal do tymu privest hrace jako Guedes, Kondogbia, Gabriel, Neto, Coquelin a dalsi. Hrali fakt dobrej fotbal a zaslouzene do dotahli az do LM. Jenze letos zatim strasna bida a pro me urcite nejvetsi zklamani dosavadniho rocniku. Rodrigo, Parejo ci Kondogbia, kteri ten tym minulou sezonu skvele tahli, jsou letos polovicni. Smerem dopredu je to bida a nevytvareji sii vubec sance. Uvidime jestli jim navrat Guedese do sestavy nejak pomuze a zacnou vyhravat, ale ja osobne se obavam, ze Marcelino se svym konzervativnim stylem nedokaze nic zmenit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele