V Zaragoze věří, že Aimar zůstane

10.07.2008, 08:48
Aktuality
O Pabla Aimara ze Zaragozy, která sestoupila z Primera División, má velký zájem Benfica. Španělský klub ale svého záložníka prodat nechce a upozorňuje, že jednání o Argentincově přestupu nejsou tak daleko, jak informovala média.

O 28letého hráče dříve stály hlavně anglické kluby, nyní se o Aimara zajímá především lisabonská Benfika. Samotný hráč se přestupu vůbec nebrání, druhou ligu se mu hrát příliš nechce.

"Kdyby byl klub pořád v první lize, nikdo by odejít nechtěl," říká Luis Sol, který je v Zaragoze odpovědný za komunikaci s médii. "Ale Aimar odejít chce, přitom je jeden z těch, kteří přispěli k sestupu."

Podle španělských médií měl být přestup do Benfiky na spadnutí, jednání ale tak daleko zatím nejsou. "Je pravda, že jednání probíhají, ale i Rui Costa (sportovní ředitel Benfiky) v tisku uvedl, že bude těžké Aimara získat," pokračuje Luis Sol.

"Také Quique Flores (trenér Benfiky) prohlásil, že chce Aimara do týmu, ale že získat ho může být složité. Je to tak. Jednáme, ale k dokončení přestupu jsme se zatím nepřiblížili," dodal.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Takového hráče by bylo ve 2.lize škoda!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zpět do Valencie, Pablito

Reagovat
smazaný uživatel

přesně..do valencie nebo do Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Nevie niekto čo je s Andresem D"Alessandrom?Zostane v argentine alebo sa vrati?

Reagovat
smazaný uživatel

To je zajimave - Také Quique Flores (trenér Benfiky) prohlásil, že chce Aimara do týmu, ale že získat ho může být složité......Nebyl to prave on, kdo s Aimarem ve Valencii nepocital? To jsou mi veci....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele