Aimar čeká na nabídku z Anglie

29.06.2008, 19:40
Aktuality
Pablo Aimar stále nemá jasno, kde bude hrát v příští sezoně. Argentinský záložník je na odchodu ze Zaragozy a jeho jméno je hodně skloňováno s přestupem do lisabonské Benfiky, ve hře ovšem jsou i anglické kluby Everton a Newcastle...

"Vím, že existují nabídky od Panathinaikosu a Benfiky, ale stále očekáváme telefonát od anglického klubu," řekl hráčův agent Gustavo Mascardi.

Zaragoza letos sestoupila z Primera Division a Aimar je jednou z hvězd na odchodu z klubu. Vedení Realu jeho cenu již vyčíslilo na osm milionů eur.

Podle portugalských médií je hodně blízko přestup do Benfiky, která má pro hráče připravenou tříletou smlouvu. Mimo hru je naopak řecký Panathinaikos.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ve Valencia hral solidne ale po prestupu to je bida , a jeste k tomu byl dlouho zraneny

Reagovat
smazaný uživatel

nejradši bych byl kdyby se vrátil do valencie...tam byl hodně dobrej tvůrce...ale to se nestane tak bych ho rád viděl v tom newcastlu..

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi do Newcastlu

Reagovat
smazaný uživatel

Cézare vrat se zpatky do River Plate at restartujes svoji karieru.

Reagovat
milan78

no NU ??? to by pro něj byl konec kariéry..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dobry hrac skoda tech zraneni doufam ze se zase chytne

Reagovat
smazaný uživatel

u nás byl skvělý

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele