V základu proti Realu, gól Slovácku. Příjemný týden, řekl Havel

28.10.2018, 20:10
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
dinss

Mel by hrát víc a to nemyslím jen na jeho nové pozici křídla, na které je jen z nouze.

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, ja uz bych ho jinam, nez na pravyho zaloznika nestavel.

Reagovat
dinss

Opravdu? To hrál i proti tomu Slovácku tak dobře?

Reagovat
Bex5

V prvni pulce nas nejlepsi hrac o parnik ... ve druhy, kdyz se prohodili s tim malym potetovanym panem, kterej je uz fakt obcas na hristi k hovnu, tak nic. Ja bych ho ale klido nechal na pravym beku. Jen skoda, ze neumi branit. Ale Radim ted strci do kapsy kazdopadne.

Reagovat
cetto

Škoda že ve svých 24 už z toho asi žádná super reprezentační kariéra nebude. Zrovna jemu jsem hodně věřil, když se začal prosazovat v Bohemce. Byl drzý a sebevědomý. Ikdyž na druhou stranu Limberský ve 25 teprve přišel do Plzně a ještě tak rok-dva taky trvalo, než se dostal do své nejlepší formy a pak odehrál 6 let v základu repre.

Reagovat
dinss

Znáš to. Příští rok může být v repre. Může se chytnout jak u nás tak i v repre a za rok jít do Německa a nebo se do dvou let vrátí do Bohemky. Prostě věk u nás moc nehraje roli viz Čelůstka či jiní hráči, kteří se prosadili později. Já bych mu u nás stabilní místo hrozně přál.

Reagovat
Blasphemer

On přišel v pětadvaceti do Plzně?

Reagovat
Bex5

BTW, po tyhle sezone uz proste musi neco prijit, dyt to dal nejde. Jediny 2 dedci, co se umi jeste hecnout k vykonu je Limba (ty kraaaaavo) a obcas jakztakz Hubnik ... jinak Petrzela 1 z 5 zapasu ok, jinak je tam k hovnu. Kolar ... to ani nemluvim vzhledem k tomu jaru. Kozacik Navic prej odchazi Zeman a nejspis i ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele