V SEVILLE SE BECKHAMA NEBOJÍ

04.05.2007, 12:45
Aktuality
33. kolo španělské Primera Division má svůj velký šlágr, na Santiago Bernabeu změří síly třetí Real Madrid s druhou Sevillou. Celek z Andaluzie se svého věhlasnějšího soupeře nebojí a to ani přesto, že "Bílý balet" nastoupí i s Davidem Beckhamem...

Anglický záložník v minulém kole v Bilbau inkasoval již desátou žlutou kartu v probíhající ligové sezóně a duel se Sevillou měl původně vynechat. Jenomže vedení Realu se s tím nehodlalo smířit, odvolalo se a disciplinární komise mu dala za pravdu. Beckhamovi smazala žlutou kartu a letní posila Los Angeles Galaxy tak bude moci hrát.

"Pravidla UEFA jsou vážná, ve Španělsku jde pouze o vtip. Kvůli tomu zde není o čem mluvit. Každý tým je trestán žlutými kartami, až na Real," zlobí se trenér Sevilly Juande Ramos.

Rozhodnutí disciplinární komise jistě neudělalo radost ani Ramosovu nadřízenému, prezident José María del Nido však celou situaci vidí optimisticky. "Porazíme Real Madrid, a to ať už s Beckhamem, nebo bez něho," věří Del Nido svému týmu.

Sevilla stále ještě nahání tři zajíce. Včera večer v odvetě semifinále Poháru UEFA porazila Osasunu 2:0 a po roce si opět zahraje ve finále. To ji čeká i v domáím poháru, v jehož úvodnm duelu nedávno vyhrála na půdě Deportiva La Coruňa jasně 3:0. A protože v Primera Division je ztráta na vedoucí Barcelonu pouze jednobodová, mluví se v Seville o útoku na treble.

"Můžeme vyhrát tři trofeje. Treble je velmi blízko a stává se realitou," raduje se Del Nido.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com, goal.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
plechi

Jen ať se bojí

Reagovat
smazaný uživatel

Co to ten Ramos kecá? Asi si nevšiml, kdo má nejvíc žlutých karet ze všech?

Reagovat
smazaný uživatel

Článek byl zkroucen a přepsán, původně hráči Sevilly říkali, že se bojí o svoje chlupy na nohách, aby je Beckham při zápase neoholil, tak jako Gillette for men

Reagovat
HOST*

tady nekdo snedl ftipnou kasi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele