V první fázi usilovali lidé o 1,63 milionu lístků na MS

01.04.2009, 19:08
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Příští týden letím do Durbanu, tak zkusím nasát atmosféru. Jsem hrozně zvědavý, ještě jsem v Africe nebyl. Nedávno tu někdo psal, že byl v JAR a prý tam vládnou hrozné podmínky. Tak snad to nebude tak hrozné. Mám trochu strach. Naočkovaný jsem, připravený skoro taky, těším se na dobrodružství a jinou mentalitu lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, já letím přáští týden do Venezuely, tak hlavně nasát tu atmosféru, poznat nové lidi, novou kulturu atd...Pak to vezmu šusem do Kolumbie - tam budu rovněž nasávat, no a potom budu v nasávání pokračovat i v jiných státech Jižní Ameriky...A naočkovaný ještě nejsem - stejně by mi to asi moc nepomohlo

Reagovat
smazaný uživatel

A dnes je 1. dubna...

Reagovat
smazaný uživatel

To neni zas tak moc 18.000 ted jsem nekde vydel v nabidce listek na zapas z big 4 a byl nabizen zhruba za stejnou cenu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele