V Plzni skončil trenér Levý, mužstvo přebírá Krejčí

22.04.2008, 11:12
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No myslim si ze Levy udelal v plzni obrovskej kus prace a myslim si ze je skoda ze ho odvolavaji,v minulosti hrala plzen prakticky jen o zachranu,ale letos ani nahodou...Levy

Reagovat
smazaný uživatel

I když mi není moc sympatickej, ukázal, že je to dobrý trenér. A v Plzni ať jdou do pr*ele. Na podzim s nima hraje nejlepší fotbal za spoustu let. V zimě mu prodají snad 5 hráčů základní sestavy a pak ho vyhoděj pro špatný výsledky. Přitom s tím vybrakovaným týmem by nic lepšího nesvedl nikdo... Levý se jistě o budoucí angažmá bát nemusí... Zato v Plzni budou příští rok hrát o padáka...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevím jestli je to dobrej tah... Vždyt mu prodali kostru týmu a jak s tím má hrát

Reagovat
Kapřík

No zas tak špatnej tým, aby hrál takhle, neměl. Plzeň sice hodně prodávala, ale částečné náhrady si taky opatřila a třeba Sylvestre, Petržela nebo Varadi...to jsou hráči že kterých se dá vymáčknout mnohem víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslim ze mu prdali 2 nej hrace a pro klub jako je Plzen je to tezke je nahradit ikdyz Sylvestre patril jednoznacne k nej. hracum Viktorky tak to nestaci... Nemeli ho hend pustet to co je u nas porad nepodari se mu 4 kola a jde do p.... to nechapu jak pak ma trener pracovat v muzstvu kdyz se tady stridaji jak na bezicim pase?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli půjde Jarolím k repre, tak by Levý měl být náhradou.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych nejraději Beránka s Kozlem.

Reagovat
smazaný uživatel

sem taky zastáncem Beránka . . .dyť je těsně zpjatej s tou generací, která je na vrcholu . . .

Reagovat
smazaný uživatel

Za Beránka to prej v kabině stálo za prd. On mi přijde jako přesnej protipól Jarolíma, když se sestavou zase vůbec netočí. Nejlepší ale bude, když (si) Jarolím přizná, že udělal v zimě obrovskou botu a vrátíme se o rok zpátky.

Reagovat
pavel.fotbal

Musím souhlasit,s tak rozprodaným mužstvem by neudělal výsledky nikdo.Zase se ukázalo jak nejsou výsledky,hromosvod je vždycky trenér.Plzeň bude mít příští sezonu co dělat se záchranou

Reagovat
smazaný uživatel

Po podzimu byla na tom Plzen dost dobře ,,,,po prodeji nekterých hráču to šlo s kopce ...Levý ..udelal v Plzni poradný kus prace ...tam kde byla na podzim Plzen sem ji dlouho nevidel .. myslím že levý si angažma najde ..rychle

Reagovat
smazaný uživatel

Můžou být rádi, že se nepohybujou na sestupových pozicích, to střídání trenérů v Gl já vážně nikdy nepochopím.

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Levy je vytecny trener, v ceske lize opravdu top,,,,v Plzni i predtim ve slovacku udelal s tymem doslova zazrak, ale v obou pripadech byl nesmyslne propusten,,,ve Slovacku dali prednost nemoznemu Pliskovi, Plzen taky dela chybu,,,,s takovym nizkym rozpoctem a tolika mladymi hraci se nic lepsiho nez 10 misto uhrat neda, to muzou byt radi ze je to aspon tak,,,a neni se cemu divit ze se zhorsily vysledky,,,,kadr byl v zime naprosto rozebran kostra Danek Smejkal Fillo Jarolim sla za lepsim a prisli jen dalsi talenti typu Navratila a toho Slovaka,,,,,sylvestre a vardai jsou dobri, ale jen oni cely tym neutahnou, vzdyt kdo je tam krome nich tahounem? Libi se mi mlady Lecjaks, Halama ale ti maji jeste spoustu let pred sebou,,,,a pak taky golmani,,,dvojice Ilizi-L. Krbecek je tak na urovni druholigovych Vitkovic,,,,zkratka Levy vyzdimal z takoveho bezejmenneho tymu maximum a patri mu moje uznani,,, Stando, dekujem

Reagovat
smazaný uživatel

Blbecci!Nasi(Zlin) udelali o 4 vic dohromady 10 z toho 6 venku a nikdo z toho taky vedu nedela.Tady vetsina z tech papalasu rozena tak 5litr od 2litru a to je kamen urazu!

Reagovat
smazaný uživatel

To si Standa Levý nezasloužil. Je to skvělý trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

Smejkal,Knakal,Fillo,Daněk,Jarolím... zapomněl jsem ještě na někoho na kom si vedení mastilo kapsu,ale za výsledky může trenér?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozprodat nejlepší hráče není umění. Umění je z toho "zbytku" udělat konkurence schopný tým. To se Standovi Levému povedlo tak napůl, ale u jiných "umělců" z trenérského fochu by to bylo daleko tragičtější.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mně dělal svou práci dobře viz podzim,ale takhle čarovat po výprodejích nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Já už na Viktorku fakt nikdy nepudu! Zbaví se Limberský, Filla, zbaví se každýho, kdo za něco stojí. Pokud dál vedení bude rvát prachy do svejch aut, baráků a manželek, tak to nikdy za nic stát nebude.

Nejzajímavější akcí za poslední dobu na městskym stadionu v Plzni byl konzert Jardy Uhlíře na Pilsner Festu a to už je fakt tragédie!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Klasická česká klasika, větší než knedlo, zelo, vepřo . .. Prodaj trenérovi nejlepší hráče, nepřitáhnou mu skoro žádný posily a chtěj výsledky! Moc pěkně v Plzni! Jinak rád bych viděl Levýho v Bohemce ! ! !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele