V Olomouci zahájili přípravu bez posil

17.06.2019, 14:03
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (48)

Přidat komentář
Frank Lampard 8

Reagovat
sosna

Jak jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Pošleme Hořavu.

Reagovat
smazaný uživatel

horavu si nechte, ten zhubl jeste od te doby :D potrebujem nekoho dopredu hlavne, kdo ma silu ustat souboj :D

Reagovat
Salfovic

Poznara

Reagovat
smazaný uživatel

Nedáme

Reagovat
andrew96

Poznar čeká na nabídku ze zahraničí, jinak se ze Zlína nepohrne.

Reagovat
Frank Lampard 8

Tak šup

Reagovat
Luc-Luc

takovyho nymanda ? to zastanou kluci z juniorky a jeste maji potencial se vyhodne nechat prodat

Reagovat
smazaný uživatel

wágnere, nechces jit do sigmy ? lepsi stadion, lidi, prachy budou lepsi, lepsi vysledky, sup sup podepsat

Reagovat
Euphael

lepsi lidi prachy by si o moc nepolepsil....celkove je ma Wagner na vic nez upocenou sigmu

Reagovat
Blasphemer

Ten tak, no. Třicítka na krku a za sebou zahozená kariéra kvůli neschopnosti kontrolovat vlastní žízeň. Až Karviná příští rok sestoupí, tak bude rád za comeback k Litavce.

Reagovat
Euphael

On uz odchazi letos. Wagner je top 5 utocnik ligy. Komlicenko, Krmencik, Tetteh, Kozák, Wagner...

Reagovat
Blasphemer

Nezpochybňuju jeho kvality, ale mohl teď být úplně jinde, při vší úctě ke Karviné.

Odchází už teď jo? A kam, domů do Příbrami nebo jinam?

Reagovat
Euphael

Vypada to na Polsko - Slask, ale trosku se to tam zadrhlo, i kdyz to je zatim nejpravdepodobnejsi scenar. Pak je jeste spekulace, ze by sel do Bolky prave, kdyby se prodal Rus.

Tak jako tak, není ani na soustredení, protoze se stopro prodava. Nemame uroven na to ho udrzet no.

Reagovat
Blasphemer

V zahraničí mohl být už dávno... a rozhodně ne "jenom" v Polsku. Ale tak alespoň si to ještě vyzkouší, pro něj je to už opravdu ta poslední šance dostat se ven. Já mu to přeju. V Plzni byl výbornej, doteď na něj rád vzpomínám. Bohužel ten jeho přístup

Každopádně dík za info.

Reagovat
Luc-Luc

dalsi neperspektivni nymand, takovy hrace nepotrebujeme, Sigma mela vzdy silnou juniorku a na tom je potreba stave ne na 30ti letych nymandech nekde ze slezka

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka

Reagovat
REPLIKATOR

Sestup...

Reagovat
Liquid

Reagovat
sajmon10

Ať dají šanci mladým. Teď mě moc nechytejte za slovo, ale troufnu si říct, že teď sigma má jednu z nejlepších mládeží v Česku..

Reagovat
smazaný uživatel

Vitezove U21 tak na tom neco bude

Reagovat
Salfovic

To je ta přiblblá juniorka

Reagovat
shitcool

Reagovat
ratusek
Reagovat
smazaný uživatel

Chvatale a uz v te slovenske prdeli zustan!

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně neposilovat. Cokoliv Minář přivedl byl odpad. Sigma má super mládež a lepší hráče než má v dorostu či juniorce stejně nekoupí.

Reagovat
sosna

Sladký, Radakovič, Beneš. Ty taky přivedl Minář. Ale nehodí se do hejtu no.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ani jeden není lepší než hráči z juniorky.

Reagovat
sosna

kdo z juniorky je lepší stoper než Beneš a než byl v 17/18 Radakovič? Bav mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle jsem bavil když jsem si dovolil tvrdit, že ročníky 93/95 jsou lepší než megahvězdy jako Ordoš, Rajnoch, Malec, Halenár... tohle je pořád dokola. Nemá to smysl.

Reagovat
sosna

Co to je za sracku? Treba Malec nebo Halenar byli tragedi, ale Radakovic nebo Sladky podavali vyborny vykony a uhrali pohary. Jak je muzes hodnotit stejne? Rocnik 93 je top, ale taky se museli do toho vyhrat. A s tim Ordošem si děláš uplnou prdel ne? Ten kdyz byl v Sigme na vrcholu, tak 93 byli nekde v dorostu... Jediny v cem mas pravdu je, že to nema smysl.

Reagovat
vitecek15

Ty jsi dobrý kokotko, prej odpad. Přivedl Uroše, Malce, Moulise, Sláďu, Řezníčka, Lalkoviče, Pilaře. To ti přijde málo? Nemel sračky a radši zajdi na stadion.

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitu z nich má jedinej Pilař a ten je pořád zraněnej. Jinak to fakt ani na tu juniorku není.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně a proto byl Uroš jeden z nejlepších stoperů ligy svého času a koupila jej Sparta. Nebo Víťa Beneš, který je nyní pilíř obrany. Zadarmo přivedl Lalkyho. Pilaře, který kdyby neměl tolik zranění tak je pořád v lize top. Sladký, který má stabilní výkonnost. Mináře sám moc nemusím, ale člověk se musí podívat na reálné finanční, ale i další možnosti sigmy. Nemá takovou reputaci jako přední české kluby (teď se ani nehrají poháry) a hlavně nemá sponzory a investory, tudíž finance na mohutné posilování prostě nejsou. Většinou se to musí řešit hostovačkama, volnými přestupy nebo nákupy za malé částky a to si prostě nemůžeš do týmu přivést hráče, které by sis představoval.

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad se podaří posílit... Je to potřeba především na levém beku, kde Vepř už hoří. Za mě klidně Podaný (btw. měl na twitteru, že byl nedávno v Olomouci tak třeba ) nebo ideálně ten Kerbr, kterému na Kypru skončila sezona po nevydařené sezoně. Dál to chce vyplnit mezeru po Kalvachovi, to bude asi těžší. Do středu by mohl alespoň ten Hořava, ale nejsem si jistý jestli ho dokážeme zaplatit. Na křídlo se spekuluje o Petrželovi, ale to snad ne, to raději vsadit ne někoho z juniorky. A na hrot bych bral klidně toho Vaněčka, ale jeho podpisu je údajně blíž Puskas Akademia. Ale útok jde dle mého odehrát bez posil s tím, co je, minimálně do zimy a pak se uvidí...

Reagovat
sosna

Klidně bych na beka narval Latala, Surzyna, nebo Slámu. Rozhodne ne staryho průměráka Kerbra. Posilovat kridla je nesmysl. Na hrot Yunis, backup Nešpor a Zifcak. Dalsi starej pruměrák Vaněček neni posileni. DM bude rozhodně největší oříšek.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem taky pro zapracovat kluky z juniorky, potenciál mají slušný takže proč ne. Ale zas bych nesouhlasil, že třeba Kerbr je starý průměrák. Je mu 29 a před odchodem na Kypr patřil rozhodně do širší špičky levých beků v lize, zadarmo by to byla super posila třeba klidně na 3,4 roky. Podaný má tu perspektivu podstatně nižší, to je fakt. Rád bych tam viděl Surzyna, ale uvidíme jestli se ho podaří zapracovat. Hrot bude v tomto složení (když nepočítám Dvořáka, který je spíše podhrot/OZ), jen možná za mě jednička Nešpor. Ale nenaplňuje mě to úplně nadšením. Vaněčka bych viděl rád, letos mu bylo 28, v lize toho má dost odehráno a ty góly dávat umí. Je to sice trochu kopytu, ale do stylu by dle mého zapadl (ačkoliv teda nevím, jak to budeme hrát teď pod Látalem).

Reagovat
Liquid

Sigma nadále může mít velké problémy s udržením

Reagovat
Logan

Sigma a Krob, to by mohlo fungovat ne? Myslím, že zrovna tam by na levýho beka seděl ...

Reagovat
Dan Gubić

Páni máte nejaké referencie na Jakuba Petra? (ak si ešte spomínate na jeho časy u vás...)

Dnes ho skúšame v prípraváku (Trnava). Už ide z kopca, keď poriadne nehrával ani v Jihlave, alebo je to notorický maród, alebo?... Dík za každé info.

Reagovat
sosna

Marod ani ne, spíš ide z kopca. Slušná technika, střela, ale trošku línej do kroku.

Reagovat
Dan Gubić

Reagovat
smazaný uživatel

Strašný hráč, nikdy nezapomenu na pohárový zápas s Plzní, kdy šel asi 3x sám na branku a vždy to totálně zazdil. Letos sem viděl pár zápasů Jihlavy a je to to samé v bledě modrém. Běžec, ale to je tak všechno. Takový ten hráč, co jezdí po lajně, ale zkazí za zápas hromadu přihrávek, centry nakopne do prvního hráče a střela nic moc. Občas překvapí nějakým záchvěvem fotbalových schopností, ale to je tak vše. Navíc je to evidentně stále horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Nič nové... Skúsiť to teda postaviť na mládeži, ale táto sezóna bude prelomová.... Tento ročník sa uvidí, či má Sigma na to aby hrala 1. ligu... Ide to tam rok od roku viac do prdele čo sa týka kádra..

Reagovat
Dan Gubić

"Občas překvapí nějakým záchvěvem fotbalových schopností"

Tak včera prekvapil hodne, dokonca aj behal a napádal (asi bojoval o slušnú zmluvu v solídnom oddieli), je technickejší ako polka nášho mužstva. Je aj silový, vie sa oprieť do súboja. Pripomenul mi Martina Vyskočila, akurát že Kuba je technickejší aj do kombinácie.

Ešte jedna otázka pre olomoučákov: je to chalan do partie? poznáte ho dobre, veď je rodený olomoučák. Vedel by navodiť správnu atmosféru v šatni?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele