V odvetě s Fenerbahçe bere kouč Slovácka Svědík za úspěch pozitivní výsledek

10.08.2022, 19:13
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (14)

Přidat komentář
Frick

Myslíte, že ta Skhendia to nakonec urve? Pamatuju si, že Bolka s nima kdysi vylítla. Takže - asi by bylo lepší AIK?

Každopádně - jsou to přesně ti soupeři, proti kterým Slovácko může ukázat, že do Evropy patří. Nebo naopak ne.

BTW: Co myslíte, nemohl by Luboš vrátit do pohárů Liberec?

Reagovat
Frick

Nicméně - obo se řekně 4 nebo 5 soupeřů do pohárů, že to není takový rozdíl. Ovšem - pokud tu máme silné trio, tak potom už je sakra rozdíl, pokud ty místa zbývají dvě nebo jen jedno.

A těch týmů, co si asi na poháry mohou chtít myslet, zas tak málo není - LIB, OST, JAB, SLO, MBO, asi i Olomouc s Hradcem, možná časem i Brno?

Reagovat
Frick

Buď jak buď - fakt, že jsme neudrželi se TŘEMA silnejma týmama, s dobrejma koefákama (+ Liberec) to "podělaný" 15. místo, to prostě byla trestuhodnost, která míří na Letnou a do Štruncáků.

Reagovat
Axelrose

Jak tě napadl Hradec?

Protože jednou porazil Slavii?

Reagovat
eleven11

komplex

Reagovat
Axelrose

To víš, jsem z Pardubic

Reagovat
bartes

osobně vůbec slovácku nevěřím. Přestárlý, pomalý a nezkušený kádr, který si to ještě zvládne čutat u nás v lize, ale jakmile na něho nastoupí evropské mužstvo, tak jsou marní. AIK i Skendija jsou tak na jeho úrovni a bude to 50/50. Pokud nastoupí Kozák na hrot, tak 60/40 pro slovácko, protože tam nějakou hlavu asi dá.

Reagovat
PISTOLERO

Mihálik ofiko ve Slovácku

Reagovat
Lawman

Slávia, Plzeň a částečně Sparta jsou momentálně jediná česká mužstva, která jsou konkurence schopná. to znamená, že mohou sa dostávat do skupinové fázy některého z poháru. Ostatní mužstva na to nemají herně ani hráčským materiálem ani stadiónem. To jen podtrhuje fakt, jaká slabá je naše liga.

Reagovat
Lawman

Slovácko nemá proti Fener šanci ale vypadá to, že i AIK Stockholm či Skendija budou znamenat stopku pro pohárové ambice.

Reagovat
PaYaB

Slovácko vs AIK/Skendija bude 50/50 zápas.

Reagovat
Degree

To bolo aj proti fener daj si dole ružové okuliare len slavia a plzen tento rok skupina

Reagovat
bartes

fener by byl těžký oříšek i pro Slávii např., natož pro Slovácko. Naopak AIK/Skendija jsou týmy na úrovni Slovácka, Jablonce atd., takže se dá uvažovat o postupu, pokud ten přestárlý kádr neopadne fyzicky

Reagovat
REPLIKATOR

Tak připravte si testy na covid.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele