V nominaci Chile na Copu nechybějí opory včetně Vidala a Alexise

16.05.2016, 19:58
Aktuality
Se všemi oporami bude reprezentace Chile obhajovat loňský historicky první triumf na Copa América. V konečné nominaci trenéra Juana Antonia Pizziho nechybějí Gary Medel, Arturo Vidal, Alexis Sánchez nebo Claudio Bravo, do třiadvacetičlenného výběru se vedle nich dostal i Charles Aranguiz...

27letý záložník Aranguiz loni v létě přestoupil z brazilského Internacionalu do Bayeru Leverkusen a na svůj debut v dresu německého celku si musel počkat až do 1. dubna. Důvodem byly přetrvávající problémy s achilovkou, po nichž nakonec stihl alespoň sedm bundesligových startů, v nichž dal dvě branky.

Chilané loni v domácím finále porazili až v penaltovém rozstřelu Argentinu a s tímto soupeřem začnou blížící se turnaj, ve skupině D je následně budou čekat Bolívie a Panama.

Nominace Chile:
Brankáři:
Claudio Bravo (Barcelona), Johnny Herrera (Universidad de Chile), Cristopher Toselli (Universidad Catolica).
Obránci: Mauricio Isla (Marseille), Jose Pedro Fuenzalida (Universidad Catolica), Gonzalo Jara (Universidad de Chile), Enzo Roco (Espanyol), Gary Medel (Inter Milán), Eugenio Mena (Sao Paulo).
Záložníci: Jean Beausejour (Colo Colo), Marcelo Diaz (Celta Vigo), Francisco Silva (Chiapas), Erick Pulgar (Bologna), Arturo Vidal (Bayern), Matias Fernandez (Fiorentina), Charles Aranguiz (Bayer Leverkusen), Pablo Hernandez (Celta Vigo), Edson Puch (LDU Quito).
Útočníci: Nicolas Castillo (Universidad Catolica), Fabian Orellana (Celta Vigo), Mauricio Pinilla (Atalanta), Alexis Sanchez (Arsenal), Eduardo Vargas (Hoffenheim).

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
Error

Valdivia dojel na to, že není na očích?

Reagovat
hradec

Hrál loni houby tak se není moc čemu divit

Reagovat
smazaný uživatel

ulloa misto vargase

Reagovat
Tuxedo

Argentinčan za Chile !?

Reagovat
smazaný uživatel

má obojí pas

Reagovat
hradec

Ne nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, nekolikrat uz ale nabidku hrat za Chile odmitl. Nicmene Ulloa misto Vargase je opravdu hloupost

Reagovat
QooBo

Vargas bol v repre vždy super .. aj keď sa mu na klubovej úrovni nedarilo

Reagovat
Murtago

In late 2014 Ulloa, whose grandfather was born in Chile, had an offer from Chile national team manager Jorge Sampaoli to become naturalized and represent them, but he declined it. říká wiki

Reagovat
smazaný uživatel

Pablo Hernandez?

Reagovat
Tigerinho

Pedro Pablo Hernández => http://tinyurl.com/h7zvum6

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele