V Německu kraloval Gomez

08.08.2007, 14:10
Aktuality
Mario Gomez se nakonec sice nestal nejlepším střelcem německé nejvyšší soutěže, jednu cenu ale přece jenom získal. V anketě organizované sportovním magazínem Kicker byl novináři zvolen německým Fotbalistou roku 2007...

22letý útočník Stuttgartu obdržel 196 hlasů a o 21 hlasů tak porazil nakonec druhého záložníka Werderu Brémy Diega. Gomez velkou měrou přispěl k mistrovskému titulu pro Stuttgart. Značnou část sezony sice kvůli problémům s kolenem promarodil, přesto dokázal v 25 zápasech nastřílet 14 branek.

Na začátku kalendářního roku 2007 si vysloužil pozvánku do národního týmu a rovněž v reprezentačním dresu mu to střílí náramně. Ne nadarmo se o něho zajímal například turínský Juventus, Gomez ale chce zůstat ve Stuttgartu a pomoci mu k obhajobě titulu.

Triumf mistrovského VfB podtrhl Armin Veh, který jasně zvítězil mezi trenéry. Veh dostal 449 hlasů a jasně převálcoval konkurenci. Druhý skončil Hans Meyer, třetí pak Petrick Sander (Cottbus).

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*Shevchenko7

Reagovat
HOST*

Ševa je prostě z Ukrajiny, to se nezapře.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele