V Mexiku skončil už po čtyřech měsících trenér Cocca

19.06.2023, 21:48
Aktuality
Diego Cocca (© AFP)

V Mexiku skončil už po čtyřech měsících trenér Diego Cocca. Národní svaz necelý týden před startem Zlatého poháru CONCACAF oznámil, že tým dočasně povede bývalý kouč olympijského výběru Jaime Lozano.

Jednapadesátiletý Argentinec Cocca se mexické reprezentace ujal v únoru po neúspěšném vystoupení na mistrovství světa v Kataru, kde byli "El Tri" poprvé od roku 1978 vyřazeni už v základní skupině. Smlouvu měl do mistrovství světa 2026, jehož je Mexiko spolupořadatelem, ale podle médií bylo jeho působení vázáno na letošní výsledky na velkých turnajích.

Mužstvo Cocca vedl v sedmi zápasech s bilancí tří výher, tří remíz a jedné porážky. A právě jediná prohra, 0:3 s tradičním rivalem USA v semifinále Ligy národů CONCACAF, ho pravděpodobně stála místo. Ve funkci ho nezachránilo ani nedělní vítězství 1:0 nad Panamou v duelu o 3. místo.

Mistrovství Severní a Střední Ameriky se v USA a Kanadě koná od 24. června do 16. července.

Autor: ČTK

Komentáře (3)

Přidat komentář
ACSMan

Nedodal hráčům očekávaný impuls

Reagovat
Pablos

přitom s jeho jménem

Reagovat
smazaný uživatel

... by měl jít trénovat do Kolumbie.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele