Mexiko ukončilo hledání nového trenéra, důvěru dostal Lozano

11.08.2023, 13:19
Aktuality
Oslavy mexických reprezentantů (© AFP)

Mexiko začíná vyhlížet světový šampionát v roce 2026 a důležitou roli při plánování sehraje Jaime "Jimmy" Lozano. 44letý kormidelník tým v uplynulých týdnech vedl za dočasných podmínek, zástupce asociace přesvědčil o svých kvalitách a odměnou mu je tříletá smlouva.

Lozano seděl na lavičce při mexickém tažení za bronzovými medailemi na olympijském turnaji v Tokiu a řadu hráčů vedl i na nedávném Gold Cupu. Těsně před startem tohoto šampionátu mexickou reprezentaci opustil Diego Cocca a Lozano se ukázal jako více než kvalitní záskok, Mexičané turnaj opanovali a šampiony se stali podeváté v historii.

"S velkým potěšením Vás mohu oficiálně informovat o tom, že pro další pokračování projektu před mistrovstvím světa 2026 jsme si vybrali Jaimeho Lozana. Pro většinu z Vás se jistě nejedná o žádné překvapení," oznámil výkonný ředitel mexického svazu Ivar Sisniega.

Pro Mexiko bude mistrovství světa za tři roky hodně prestižní záležitostí, společně se Spojenými státy americkými a Kanadou bude turnaj pořádat.

Autor: Tomáš Pavlík / espn.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele