V lednu odejdu z Cagliari, oznámil zkušený obránce Godín

21.12.2021, 21:57
Aktuality
Cagliari mělo před několika lety v plánu atakovat pohárové pozice tabulky Serie A, letos je ale až na předposledním místě a problémy nejsou pouze na trávníku. Ideální není ani situace v kabině a doplatili na to uruguayští obránci Diego Godín a Martín Cáceres, kteří byli vyřazeni z prvního týmu...

Vedení italského klubu vše odůvodnilo neprofesionálním přístupem a nedostatkem respektu obou zkušených fotbalistů, proti čemuž se hodně rychle ohradil Godín.

"V lednu odejdu z Cagliari. Je konec, objevila se spousta problémů. Hledáme řešení, za deset dní nám bude umožněno jednat se zájemci," oznámil Godín.

"Zatím se k celé záležitosti moc vyjadřovat nemohu, jasné je to, že odejdu. Co se týče mě a Cácerese, tak to nebylo o nedostatku respektu a profesionality. Nemá to nic společného se současností, jsou to dlouhodobé věci. Rád bych sdělil vše, co se v Cagliari stalo, ale teď mluvit nemohu. Až klub opustím, k čemuž v lednu určitě dojde, tak vše vysvětlím," slíbil.

35letý Godín v minulosti hájil barvy Interu Milán a Villarrealu, nejlepší roky kariéry strávil v Atléticu Madrid a v hlavním městě Španělska se vypracoval v jednoho z nejlepších stoperů planety. Vyloučen aktuálně není jeho návrat na Pyrenejský poloostrov, zájem mělo Atlético a fotbalistu údajně už kontaktovala Valencia.

Autor: Tomáš Pavlík / mundodeportivo.com

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele