V Evropě začíná být horko!

18.02.2008, 13:02
Fejetony
Vypadá to jako špatný vtip, zejména po tomto mrazivém víkendu. Ale věřte tomu, je to pravda pravdoucí! Minimálně v osmi městech, na osmi stadiónech, bude tepla na rozdávání. A žár přímo pekelný bude sálat v úterý ze Stadio Olimpico di Roma a z liverpoolského Anfieldu. Na středu meteorologové předpovídají, že nejteplejším místem planety bude Emirates Stadium v Londýně.

Příznivci dobrého fotbalu se dočkali, osmifinále Ligy mistrů je zde! Podívejme se opravdu jen v krátkosti na jednotlivé týmy, zápasy.

V Genselkirchenu hraje domácí Schalke 04 s Portem a výsledek tohoto duelu si nikdo nedovolí tipovat. Hosté z Portugalska sehráli své poslední ligové utkání v pátečním podvečeru a porazili do té doby páté Marítimo na jeho hřišti 3:0. Porto vede suverénně ligu, před duhou Benficou má náskok 10 bodů. Také Schalke 04 hrálo již v pátek, ale generálka pro tento tým dopadla špatně. Porážka třetího celku Bundesligy s VfL Wolfsburg na vlastním stadiónu se opravdu nečekala. Právě díky tomuto výsledku se fotbalisté Schalke 04 probouzeli do pondělního rána až na 5. místě tabulky. Postupujícího tipovat lze jen těžko, ale jedno je jisté: Portugalsko nebo Německo nebudou mít zástupce ve čtvrtfinále LM.

Na programu jsou také tři duely, kde odborníci a "odborníci" tvrdí, že se snad ani utkání hrát nemusí. Prý je o postupujících rozhodnuto předem. A tak se říká, že Chelsea jede do Atén k utkání s Olympiakosem jen aby se neřeklo a odveta v Londýně bude doprovázena otázkou "kolik jich chcete?" Chelsea je v anglické Premier League na třetím místě a mírně pokulhává, minimálně na jednu nohu. Na vedoucí Arsenal ztrácí osm, na druhý ManU tři body. Minulou sobotu se lehce zapotila, když v FA Cupu její soupeř Huddersfield Town v poslední minutě prvního poločasu vyrovnal, ale pak malinko přidala a Lampard s Kalouem odvrátili pohromu a ostudu. Olympiakos měl soupeře na rozehrání, poslední Ergotelis FC, vyhrál 1:0 a zcela evidentně již po celých 90 minut myslel na to, jak vyzrát na "velkoklub" z Londýna.

Barcelona vyhrává ve španělské lize s odřenýma ušima, ale proti Celticu to má být procházka růžovým sadem. A zase to samé jako v předešlém případě: do Glasgova na výlet a na Camp Nou pár gólů a jedeme dál. Možná i nějaké to "ramínko" ve velkém vápně se tam objeví a penalta se stane Ronaldinhovou postupovou lahůdkou. Nevěříte, že se něco takového mohlo stát? Zeptejte se Juanfrana v Zaragoze. Barcelona je druhá, na Real ztrácí 5 bodů, ale formu, tu opravdu nemá. Celtic již tradičně bojuje s jediným soupeřem a tím je rival z Glasgova, Rangers. Ztrácí na něj 4 body a ani po vítězství nad Heart of Midlothian 3:0 se rozdíl nezměnil. Rangers vyhráli rovněž.

Posledním z těch tutových je Manchester United. V Premier league druhý, v FA Cupu radost rozdávající. Tu čtyřku, s kterou vyprovodili Arsenal, zcela jistě doprovodili slovy: "Dejte si bacha! Ještě není nic rozhodnuto!" Až se z toho Wengerovi udělalo šoufl. A to nehráli "manekýn" Cristiano a "apače" Tevéz!. Soupeřem ManU, s výhodou domácího prostředí v prvním zápase, je Olympique Lyon. Prohra na hřišti Le Mans UC 72 na jistotě vedoucímu celku tabulky Ligue 1 jistě nepřidá. Náskok se ztenčil na jediný bodík, Girondins Bordeaux napráskal Monacu 6:0 a to dokonce v jeho knížectví! Ale domácí liga je jedna věc, ta evropská je něco úplně jiného.

A tak ať si kdo chce co chce říká, Chelsea, Barcelona a Manchester United jsou favority, ale tutové to v žádném případě nemají!

Liverpool – Inter...Já mám tedy od jisté doby a od jistého pána zakázáno psát o jistém klubu a to dokonce i pochvalné fejetony. Ale lajsnu si to, snad mne nevyhodí na ulici. Domácí jsou v lize pátí a dívají se dokonce na záda i městskému rivalovi Evertonu. A to jim leží řádně v žaludku! A aby se jim trávilo ještě o něco hůře, kde se zjevil tu se zjevil trpaslíček jménem Barnsley FC a pěkně jim ten Anfield vybrakoval. Bye, bye, FA Cup! To Inter se s tím v Serii A nemazlí a soupeře odstřeluje jak se dá. Tentokráte měl nabito David Suazo z Hondurasu, dal dva góly během pár minut a Livorno bylo rádo, že je rádo. Letos se v Itálii hraje jen o to, kdo se z jaké dálky bude na nového mistra dívat. Ale! Liverpool není Livorno, i když první tři písmenka ve jménu mají stejná...

Fenerbahce - Sevilla FC...V tureckých lázních se prý potí každý. Tak proč by Sevilla měla být výjimkou. Rizespor - Fenerbahce SK 2:4, tak zni vysledek posledního ligového zápasu. A vítězný celek se na chvíli usadil na čele tabulky. Druhý Galatasaray totiž nehrál. Sevilla sehrála ostrou generálku na horké barcelonské půdě a po zajímavé přetahované porazila Espanyol 4:2. Pro dvojnásobné vítěze Poháru UEFA je to první start v Lize mistrů a chtějí si ho užít co nejdéle. Tím je také lehce naznačen favorit na postup.

A je to tady. Dvě utkání, kde se jednomu při vyslovení jmen soupeřů ani nechce dýchat. Arsenal – AC Milán... AS Roma – Real Madrid...

Zdecimovaný Arsene Wenger po předčasné velikonoční pomlázce v Manchesteru nedostal čas na odpočinek. Zahojí se mu rány po utkání s Králem evropského fotbalu? Nebo budou ještě hlubší a krvavější ony šrámy na těle a na duši? O neslavném vystoupení Arsenalu jsme již psali, ale ani to milánské hraní nebylo slavné. Plichta v Parmě byla totiž nudná. A co horšího! Zranil se brankář Zeljko Kalač, Dida také není v pořádku a tak se Carlo Ancelotti chystá mezi tři tyče postavit 38letého Valeria Fioriho. Jen aby ho ti londýnští dělostřelci a kanonýři nerozstříleli!

Římští gladiátoři hráli v lize o druhé místo s Juventusem a nepřišli o něj. Ale jen díky tomu, že před tímto zápasem měli náskok 4 bodů. Dnes ho již nemají. Je jen jednobodový. A do toho nadělení přijede Real Madrid. Rozzlobený, naštvaný a raněný královský tým z Madridu, který 2x za sebou dostal venku za uši a nerad by naplnil ono známé pořekadlo "do třetice všeho dobrého a zlého!" Prohrát třetí zápas za sebou by až nápadně připomínalo jízdu po strmém tobogánu. Strčili do nich na samém vrcholu v Almerii, rychlost nabrali v Seville a utopit je chtějí ve Fontana di Trevi přímo uprostřed Říma.

Konec, dopsáno. Jen si neodpustím vnutit vám mé tipy na postupující: Porto, Real Madrid, Chelsea, Inter, Barcelona, Manchester United, Sevilla a AC Milán. Všimli jste si? Jen a jen týmy, které budou hrát odvety doma. Má vůbec cenu tento týden mrznout nebo potit se na zelených trávnicích? Nebo si myslíte něco úplně jiného a postoupí třeba...?

Autor: Vilém Hodr

Komentáře (114)

Přidat komentář
smazaný uživatel

manutd

Reagovat
smazaný uživatel

Celtic vyhraje doma 1-0 nad barcou

Reagovat
smazaný uživatel

0-0

Reagovat
smazaný uživatel

Barca venku uhraje remizu 0:0 a doma vyhraje 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a venku remíza 0:0 nebo 1:1. C´mon the hoops

Reagovat
smazaný uživatel

spíš doam celtic 1-0 vyhraje,a na Barceloně to zabetonuje 0-0

Reagovat
smazaný uživatel

celtic venku hrat neumi

Reagovat
smazaný uživatel

prave proto remiz

Reagovat
smazaný uživatel

Celtic je doma dobry, moze vyhrat so stastim

Reagovat
smazaný uživatel

livorno bylo rádo že je rádo

Reagovat
smazaný uživatel

Celtic pomstí Glasgow Rangers_dyt ta Barca je stejně letos (07/08)směšná..

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych tipoval i 1:0 pro Celtik,protoze Barca venku hrat moc neumi a jak uvidi fanousky Celtiku tak se jim jeste rozklepou kolena

Reagovat
smazaný uživatel

No jsem zvědav, jak si ten nesměšný Celtic s tou směšnou Barcou poradí... A jsem zvědav, kdo se pak bude smát.

Reagovat
smazaný uživatel

neutoč na mě.jen budu mít hezkej pocit pokud se to Celticu podaří postoupit že sem konečně něco trefil..

Reagovat
smazaný uživatel

A kde na tebe útočím? Tys označil Barcelonu za směšnou a já na tebe útočím? Tím, že říkám, že se uvidí, kdo se bude smát?

To se mi snad zdá...

Reagovat
smazaný uživatel

Kyslíku nebuď agresivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aha takže Ty jsi takhle představuješ pravou tvář Barcelony tak to potom PROMINTE!

Reagovat
smazaný uživatel

A proto je hned směšná? A proto já na tebe útočím, když řeknu, že se uvidí?

Reagovat
smazaný uživatel

no hned směšná není ale tuhle sezonu to tak vypadá tak bacha aby nenarazila ještě víc-každopádně se uvidí po zitřku_to máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to na plichtu, ten jejich bláznivý fotbal nám nebude sedět, ale na Nou Campu už to bude jiná písnička.

Reagovat
smazaný uživatel

Celtic pomstí Rangers to je jak kdybys řek že Arsenal pomstí Tottenham, nebo že Barcelona pomstí Real....mstít úhlavního rivala, nevim nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla to bude mit hodně těžky a v Turecku určitě nevyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

taky myslím že z Fener Sevila nic neodveze možná tak obrácenej autobus.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

shalke - porto 2:1

as rim - real m 2:1

olympiakos -chelsea 0-1

livpool -inter 1-1

celtic - barca 0-0

lyon - man.utd 1-2

fenerbahce - sevilla 2-1

arsenal - ac 2-2

Reagovat
smazaný uživatel

až na ten Liverpol kterej vyhraje to nejsou špatné tipy

Reagovat
smazaný uživatel

myslis is ze vyhraje livpool? podla mna to bude remiza

Reagovat
smazaný uživatel

jo myslím si to aj mu to přeji z Interu je mi na

Reagovat
smazaný uživatel

navíc ten Lipool nemá špatnej mančaft ale pořád nejsou nějak vysledky_tedkom by to měli prorvat

Reagovat
smazaný uživatel

s tym suhlasim aj mne je z interu na

Reagovat
smazaný uživatel

Že by byly nějaké komplexy?

Reagovat
smazaný uživatel

shalke - porto 0:2

as rim - real m 2:1

olympiakos -chelsea 0-1

livpool -inter 2-2

celtic - barca 1-0

lyon - man.utd 0:1

fenerbahce - sevilla 1:0

arsenal - ac 2-0

Reagovat
smazaný uživatel

letos je to v režiji Red Devils

Reagovat
smazaný uživatel

Skvely clanek pochvala ...

Jinak moje tipy: Arsenal-AC Milan 2:3

AS Roma-Real 1:3

MU-Lyon 2:0

Celtic-Barcelona 2.1

Liverpool- Inter 0:0

Fenerbahce-Sevilla 1:1

Schalke Porto 2:2

Chelsea-Olimpiakos 1:0

A v zapasu Realu daji gol:2x Van N. a Raul...u AS da Mancini...

Jinak podle me se jeste trefi:Kuyt,Kuranyi,Quaresma,Lampard,Fabregas,Pirlo,Henry,Rooney,Giggs,Luis Fabiano a Deivid...

Tod vse...

Reagovat
smazaný uživatel

kdo seš pohádkovej dědeček?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal dostane 3 goly od AC????Kde to zijes brachu....Arsenal-AC - 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

nenene, Arsenal nevyhraje, bude to plichta 0:0 nebo max 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

přesne tak 2-0

Reagovat
smazaný uživatel

kdepak kamarade ... zijes ve svete fotbalu, kde je mozne vse...staci 1 gol a uz to jede...

Reagovat
smazaný uživatel

As-Real 4:6

MU-Lyon 7:0

CEltic- Barcelona 3:3

Liverpool-Inter1:5

FEN:Sev. 3:2

Schalke:porto4:2

Chelsea:ol 7:4

Reagovat
Slejdy

chjo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aspon goly!!

Reagovat
smazaný uživatel

to je jak na divokym západě

Reagovat
smazaný uživatel

Toti 3x, Robinho 5x, Rooney 3X, Gigs1x Ronaldo 3x, Messi 2x, Ibrahimovic 4x, Čech 3x

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim s tipy alegreho akorát doufám a myslim si že postoupí Arsenal.

Reagovat
alegre

tipy jsou tipy a přání je mnohokrát rozdílné! Tak já chci aby postoupily tyto kluby: Porto, AS Roma, Chelsea, Liverpool, Barcelona, ManU, Sevilla a Arsenal...

Reagovat
smazaný uživatel

nevidím v tvých tipech nikde týmy z Milána..

Reagovat
smazaný uživatel

nejspíš proto ze asi nepostoupí

Reagovat
smazaný uživatel

Vynikající článek

jedině Manchester United FC

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle se mi nelíbí, navážet se do Tevéze s apačem, to je tak na rozbití držky a vůbec celkový "posměvačný" přístup k evropským velkoklubům a světovým hráčům. Ronaldo a manekýn?.... Geluje si vlasy, no a co? Stejně jako 100 milionů jiných lidí....

A ted k tipům "autora" článku.

"Chelsea jede do Atén k utkání s Olympiakosem jen aby se neřeklo a odveta v Londýně bude doprovázena otázkou "kolik jich chcete?" " Co je toto za blbost??? Budou mit co dělat, aby postoupili, stejně jako každý klub v osmifinále, autor asi moc na fotbal nekouká, když napíše takováto slova...

ČLÁNEK

Reagovat
smazaný uživatel

to mělo byt asi pro zasmání,a každý to pochopil,vyjma Tebe

Reagovat
Talker

klídek,maličko ironie v článku,tot vše

Reagovat
alegre

Aj mamá! A je to tady znovu... Carlitos Tevéz má přezdívku "apache" snad od kolébky. Cristiano Ronalda je manekýn a na tom neni nic zlého. Jedná se o FEJETON a to neni FORTUNA, CHANCE TIPSPORT, SAZKA... Před velkokluby a hráči si na zadek nesednu. Fotbalu jsem asi viděl mnohem víc a jestli chcete pane PPalmere dát někomu do držky tak Vás to bude stát US$ 1 500,- za letenku, nebo musíte počkat až přiletím já. A co takhle postavit se proti zrcadlu a s tím "rozbitím držky" začít hned? S pozdravem...

Reagovat
smazaný uživatel

Kde žiješ, že letenka by stála 1500 dolarů?

Reagovat
PJ

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Chachacha, ten PPalmer musí bejt nagelovaný pako! Ani neví, že Tevés je Apache a to chce kázat Alegremu!

Reagovat
smazaný uživatel

kolik ti je prosím te vubec nechápes princip fejetonu ani lehké ironie článek je very good

Reagovat
alegre

Od 22.05.1992 Honduras, C.A.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co tam delas, jestli se muzu zeptat? ze bych prijel na navstevu :-))

Reagovat
smazaný uživatel

Ochutnávač banánů.

Reagovat
alegre

Banány rád, za dolar 3 kila!!

Reagovat
smazaný uživatel

Už toho mám dost - 3 kila banánů za dolar, lahvinka bacardi pět babek - až pojedeš oslavovat titul, vezmi kufr banánů a tak tři basy lahvinek, ať ta oslava stojí za to (cenu uhradím) . Jinak fejeton jsem podle názvu považoval za výzvu Greenpeace burcující proti globálnímu oteplování, posléze mě rozehřál na provozní teplotu pro večerní přenosy, za což ti budiž dík, neboť ušetřím za topení. Prostě alegre PS: tipovat nebudu, už teď jsem oblíbený zákakník sázkových kanceláří.

Reagovat
smazaný uživatel

*zákazník

Reagovat
alegre

Teď tu prodávají výborný rum Botran, 2 litrovky + skleněná nádoba na led a 2 skleničky, za 178,- korun! Dobrý, ne? To si mi pak ty fejetony píšou! Ale tady jsem se naučil pít ho s coca colou a tak jsem koukal, když přijel nej starší syn a dva jeho kamarádi, koupil jsem v krámě 1/2 galonu Bacardi a dvě 2litrovky coca coly a oni na mě koukali jak kdybych spadnul z měsíce! Prý na co tolik coly, to se v tom budeš koupat?

Reagovat
alegre

Když odjížděli, tak jsme v noci byli v místním Macru, jen za rum a cigarety jsem platil skoro 400,- dolarů! Bylo to asi 60 lahví. Skoro všechno převezli, jen neúplatným celníkům v Hondurasu dali asi 5 lahvinek. Letěli po trase San Pedro Sula - San Jose de Costa Rica - Madrid - Mnichov, to kdyby to někdo chtěl zkusit! Mě v Miami sebrali gringové třetí láhev... A ještě zpráva pro kuřáky: krabička cigaret tady stojí 22,- korun! Ať jsou to Belmont nebo Marlboro, Viceroy... To je k vzteku, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm, nestihneš náhodou sraz v červenci, že bys něco přivezl? Suroviny tak na sud banánového daiquiri na příklad?

Reagovat
smazaný uživatel

shalke - porto 1

as rim - real m 1

olympiakos -chelsea 2

livpool -inter 0

celtic - barca 02

lyon - man.utd 2

fenerbahce - sevilla 1

arsenal - ac 02

Reagovat
smazaný uživatel

AC Milán,Real-ale bude to o fous podle mého,znova vypadnout v osmifinále by byla ostuda.. (no,já mám co říkat... ) Chelsea,Inter,Barcelona,Man. Utd,Fenerbahce,Porto.Je sice brzo to takhle tipovat, ale prč to nezkusit..

Reagovat
smazaný uživatel

shalke - porto 1:1

as rim - real m 0:3

olympiakos -chelsea 0-2

livpool -inter 1-1

celtic - barca 1-0

lyon - man.utd 1-0

fenerbahce - sevilla 1-1

arsenal - ac 2-1

Reagovat
M11

as - real 0- 3

Reagovat
smazaný uživatel

reeaall neni v reálu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

real

Reagovat
smazaný uživatel

reeaall si alright?

Reagovat
smazaný uživatel

Muj osobni typ na LM v dalším kole je následovný;

Schalke 04 - FC Porto ---> remíza, hrají tak oba týmy

AS Řím - Real Mad. ---> R. Madrid vyhraje, má lepší kádr

Olympiakos - Chelsea FC ---> Na jistotu Chelsea FC

Liverpool - Inter Mil. ---> remíza, nebo Inter vyhraje

Celtic FC - Barcelona ---> Barcelona vyhraje, mají lepší kádr, ale nesmí zaváhat

Lyon - Man. Utd ---> pokud Lyon nezaváhá, má šanci, můj - typ remíza

Fenerbahce - Sevilla FC ---> Sevilla převálcuje Fenerbahce

Arsenal FC - AC Milán ---> nejspíš vyhraje AC Milan, nebo to skončí remízou

Reagovat
smazaný uživatel

Ten článek mi připoměl pohádky o růžových ponících co čte moje minisestřenka Ale ve fotbale to bývá trochu jinak. Až se vrátí Chelsea z toho "procházkového" Olypiakosu a Barca ze Celticu tak si budeme povídat dál jo? Autor by mohl stejně vzletně psát taky o počasí

Arsenal-AC Milan 0

AS Roma-Real 10

Lyon : Manch 0

Celtic-Barcelona 0 na poločas jinak klidně 10

Liverpool- Inter 10

Fenerbahce-Sevilla 1

Schalke Porto 1

Chelsea-Olimpiakos 10

Reagovat
alegre

Tak já napíšu o počasí v Aténách a v Glasově, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus do výčtu přidat i Prčice a jeď si to skontrolovat

Reagovat
alegre

Jako fór to beru jinak poslání do Prčic máš u mně!

Reagovat
smazaný uživatel

Někde jsem četl, že Prčice nejsou Prčice, ale Prčice JE Prčice, tudíž se neposílá do Prčic, ale do Prčice. Do Prčic, to je blbá věta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Alegre - dobře si utřel toho retarda

Reagovat
smazaný uživatel

Alegre je Alegre! Ale někdy bych ho

Reagovat
smazaný uživatel

tak jako Chelsea není vubec jasná

Reagovat
smazaný uživatel

pššt ne tak nahlas. Hlavně dávej pozor aby tě tady "někdo" za to nechtěl utírat jako mě

Reagovat
smazaný uživatel

jo jasný :D

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou moje tipy, doufám že to bude trochu objektivní

Roma - Real Madrid 1:2

Lyon - Manchester United 2:2

Celtic - Barcelona 1:1

Liverpool - Inter Milano 1:2

Arsenal - AC Milano 3:1

Fenerbahce - Sevilla 2:1

Olympiakos - Chelsea 1:1

Schalke - Porto 1:1

Odvety:

Real Madrid - Roma 2:0 - postup Realu

Manchester United - Lyon 4:1 - postup Manchesteru

Barcelona - Celtic 2:0 - postup Barcy

Inter Milano - Liverpool 1:0 - postup Interu

AC Milano - Arsenal 2:1 - postup Arsenalu

Sevilla - Fenerbahce 3:0 - postup Sevilly

Chelsea - Olympiakos 3:1 - postup Chelsea

Porto - Schalke 2:0 - postup Porta

Přání: Postup Realu, Lyonu (Man. Utd mi nevadí jenom kvůli tomu že by byl silnej soupeř vyřazenej), Celticu (To je jasný :-D), Interu (nemam rád Liverpool), Arsenalu (Nemam rád AC), Fenerbahce (Kvůli R. Carlosovi), Olympiakosu (Nemam rád Čukotku), Porto (Sympatickej tým)

Omlouvám se všem dotčenym fanouškum

Reagovat
alegre

Dobré a objektivní

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné

Reagovat
alegre

Díky "votroku". Snad i já budu moci po zápasech Hradce napsat: Pěkné

Reagovat
smazaný uživatel

v to doufám

Reagovat
smazaný uživatel

k té Chelsea, jestli Olympiakos porazej v prvnim zápasu, tak podle mě grant tradučně postaví ,,B tým"!

Reagovat
smazaný uživatel

...že bude čtvrtfinále Pyrenejský poloostrov vs Anglie. Ale hodně malá...

Reagovat
smazaný uživatel

Stejná jako že tam nebude ani jeden znich...

Reagovat
jtbs

Neviete ci moze skrtel nastupit v LM? Mne sa totiz zda ze ked uz nastupil na iny klub v pohari UEFA, tak nemoze nastupit v LM

Reagovat
alegre

LIVERPOOL: Reina, Finnan, Carragher, Skrtel, Riise, Gerrard, Mascherano, Lucas, Babel, Torres, Kuyt.

INTER: Julio César; Maicon, Córdoba, Materazzi, Maxwell; Javier Zanetti, Cambiasso, Stankovic, Chivu; Julio Cruz, Ibrahimovic.

ARBITRO: Frank De Bleeckere (Bélgica)

ESTADIO: Anfield (Liverpool).

Reagovat
alegre

SCHALKE; Neuer; Rafinha, Bordon, Krstajic, Westermann; Jones, Ernst, Rakitik, Kobiashvili; Asamoah, Kuranyi.

PORTO: Helton; Fucile, Pedro Emanuel, B.Alves, Cech; Lucho González, P. Assuncao, Meireles; Sektioui, Lisandro López, Quaresma.

ARBITRO: Laurent Duhamel (Francia)

ESTADIO: Veltnis Arena de Gelsenkirchen.

Reagovat
alegre

ROMA: Doni; Panucci, Mexes, Juan, Tonetto; De Rossi, Pizarro; Giuly o Taddei o Perrotta, Mancini; Totti.

REAL MADRID: Casillas; Sergio Ramos, Cannavaro, Heinze, Miguel Torres; Diarra; Baptista, Guti, Robben; Raúl, Van Nistelrooy.

ARBITRO: Herbert Fandel (ALE).

ESTADIO: Olímpico, de Roma

Reagovat
alegre

OLYMPIAKOS: Nikopolidis; Torosidis, Zewlakov, Antzas, Pantos; Patsatzoglu, Ledesma, Stoltidis, Galleti; Lua Lua, Kovacevic.

CHELSEA: Cech, Belletti, Carvalho, Alex o Terry, Ashley Cole, Ballack, Makelele, Lampard, Wright-Phillips, Anelka, Joe Cole.

ARBITRO: Konrad Plautz (AUT)

ESTADIO: Karaiskaki

Reagovat
alegre

Ale ty sestavy jsou "asi takhle"! Změny možné...

Reagovat
jtbs

kurva, Inter tam ma 7 defenzivnych hracov

Reagovat
alegre

Na jedné televizi AS Roma - Real Madrid a na druhé Liverpool - Inter. A pak ze záznamu Lyon - ManU a Schalke 04 - Porto. Q viva ESPN!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už máš záznam Lyon-ManU? Prosím, prosím, výsledek, já si zítra vsadím.

Reagovat
alegre

Sem se sek! Samo: olympiacos-chelsea!

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, ani ESPN neumí zázraky. Ale ten vtípek s tou sázkou se přímo nabízel, tak se nezlob.

Reagovat
alegre

No a je to! Horko bude zejména Interu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zatím jsou všechny výsledky pro hosty hratelné, i ten Inter, Liverpool tak tak využil hodinovou početní převahu a domácí prostředí a Inter bude doma hodně silnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale LIVERPOOL je silny v obrane nezabudajte

Reagovat
smazaný uživatel

Horko? Vriaco ak sa to da tak povedat?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak mu treba

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele