V Bordeaux zavládla velká radost

24.02.2010, 11:27
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

haluzáři

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Cernej kun.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"Byl to jeden z našich nejlepších výkonů v této sezóně,domnívá se srbský kouč.

tak to se maj teda čřim chlubit.horší zápas jsem už dlouho neviděl.bylo to totožný s naší GL ligou.(úroveń hry)

Reagovat
smazaný uživatel

ty debil Cesky :D chod si to skusit ist tam hrat sam ked si taky borec...ten zapas dokurvil rozhodca s neuznanym golom...a si fakt borec ze zrovnavas zapas v lige majstrov s GL ligou kde chodi 2000 divakov :D haha hahahaha

Reagovat
smazaný uživatel

to je nedorozumeni. Olympiakos ma hlubokou tradici, a velky vehlas. je to znamy klub a sportovni gigant. Velmi kavlitni je take basketbalove odvetvi, volejbalove a vodni polo. Ve vsech dosahuji nejvyssi evropske urvone a stridave vyhravaji evropske ligy. Z tohoto hlediska je fotbalove odvetvi Olympiakosu nejslabsi. I tak ma Olympiakos obrovske zazemi s mohutnymi financnimi prostredky. Duvod spatne hry: V lete se rozpadl cely tym, ktery plus minus vyvijel od pocatku tisicileti, kdy prichazeli a odchazeli ruzni hraci. Doslova a do pismene se rozpadlo torzo. Skoncili hned 4 zakladni hraci, s nimiz se pocitalo pro kazdy zapas. Mezi nimi byl i dlouholety tvurce hry Tzolle alias Predrag Djordjevic, ktery byl prirozenym leaderem teamu. Prerod se nepovedl, asi bylo malo casu a vse probehlo hekticky. spolu s nimi skoncil i koncept. Po nem prisel Kecbaia a po nem Zico a po nem nikdo. Ano, Olympiakos podle meho ted tape a bohuzel, zrovna ted, kdy ma skvelou prilezitost jit dal. Dlouholete koncepcni usili vyvijene v minulych letech se projevilo, tym byl na vrcholu vyhra s benficou 5-1, herthou 4-0 - presne to by ted potreboval. ale nepujde to tak lehce.Technicti hraci jsou, ale neni leader teamu a neni koncept. vysledek techto jevu se promitl do utkani s bordeaux. Od minuleho vrcholu 1998/99 to trvalo 8 let, nez Olympiakos vybudoval silny tym. trvalo to tak dlouho, ze si ten team nemohl nikdo poradne uzit, protoze mnoho hracu za tu dobu zestarlo. pral bych si, aby soucasny team nasel stopu co nejdrive.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to mas pravdu,ked tam neni Tzolle neni tam nik kto by dokazal ten tim strhnut a vyhecovat...ti hraci ktori to dokazali tam niesu...a tito novi co tam prichadzaju zatial nemaju vybudovany ani zadny vztah k tomuto klubu a podla mojho nedavaju do zapasu srdce...je to skoda jak hrame v Lige...vybudovanie mena Olympiakos stalo v Europe mnoho usili a teraz pri niektorych zapasoch je to doslova hanba...uvidime dneska...snad to Bordeaux 2:1 porazime... a ty thanasi jak si sa dostal do Ceska???ste tu cela rodina od 49??? nebo jak

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele