V Athleticu skončil přes vítězný vstup do nového roku kouč Garitano

03.01.2021, 19:29
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (10)

Přidat komentář
LeonardoUžoa

Mel prohrat, zustal by.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že se to rozhodlo po derby a nechali ho ještě odtrénovat zápas 3 dny poté. Jinak Garitano skvěle zakončil sezónu 17-18, loni i letos už to bylo slabší. Athletic byl sice nepříjemným týmem pro všechny, ale to platilo hlavně v obraně, směrem dopředu to často moc nefungovalo. Samozřejmě mu patří dík za finále poháru, trochu škoda, že on ani Aduriz si ho osobně neužijou.

Pokud přijde Marcelino, tak si myslím, že to je dobrá volba, pro Athletic už jsem ho chtěl před nějakým časem. Aspoň se ukáže, jestli stížnosti fanoušků vůči Garitanovi byly oprávněný, nebo jestli není až tak od trenérovi. Garitano měl hodně blízko hráčům, díky čemuž část z nich možná až zpohodlněla, svý místo v sestavě měli jistý. Teď ale budou muset zase makat, protože u Marcelina žádný kamarádíčkování nehrozí.

Reagovat
Messiáš

Marcelo to tam provetra, toho bych se nebal, Athletic by mel hrat opravdu vyse a uz to tuto sezonu fakt na me nepusobilo jako ten Athletic, kam nechces jet, protoze vis, ze dostanes nakopano a ztratis body..

Reagovat
smazaný uživatel

Doma to ještě šlo, ale venku dlouhodobě velký špatný. Nicméně změna před domácím zápasem s Barcou není od věci. Marcelino by mohl být právě tím, koho Athletic potřebuje s výhledem na finále poháru. Myslím, že v San Sebastiánu z týhle zprávu nebudou nadšeni

Reagovat
Mercury

Skoda, zrovna se Ponorce zacinalo darilt a rozstrilel se i Suarez. Amunt Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

vtip roku

Reagovat
Mercury

Diky. Chtel jsem, abys tu mel u ojedineleho clanku o Erreale aspon nejaky prispevek.

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, za břicho se popadám

Reagovat
Fodbalysta

Valverde IN !

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrají a odvolají trenéra. Nepochopietelné.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele