Úžasný obrat, řekl Flick po výhře Bayernu nad Dortmundem

07.03.2021, 11:50
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (48)

Přidat komentář
smazaný uživatel

takovy novy pepa guardiola

Reagovat
smazaný uživatel

Joško Gvardiol

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Beči

Reagovat
Nickname 9

Spíš mix Guardioly a Heynkense, takže nejlepší trenér světa

Reagovat
Jardman

Hele Hansi, vole, mrskni sebou, vole!

Reagovat
Kincl

Dobře s nimi vyje*bali

Reagovat
Woods

Lewa este 1 gol a bude 2 historicky najlepsi strelec Bundesligy

Reagovat
El-Pistolero-68

Kdo je 1.?

Reagovat
kilobyte

Gerd Müller. Nečekaně.

Reagovat
El-Pistolero-68

Ok. Kolik Lewovi chybí?

Reagovat
El-Pistolero-68

Jsem zvědavý, jestli Gerda někdy dožene.

Reagovat
kilobyte

Musel by dát minimálně 3 top sezóny.

Reagovat
El-Pistolero-68

Je to těžké, ale nikoliv nereálné. Věřím, že ještě 2 top sezony za Bayern dá. A pak může jít třeba zpátky do BVB nebo do nějakého jiného klubu ze širší špičky a dát ještě nějaké góly tam.

Reagovat
Ferragamo7

Pre hráča jeho kalibru,pri všetkej úcte k ostatným klubom v Bundeslige,by bolo pod jeho úroveň prestupovať do iného klubu v rámci Nemecka.Už vyšší level v BL dosiahnuť nemôže,ako hrať za Bayern.Pri jeho kondícii a ak bude telo poslúchať,tak 2-3 sezóny by ešte mohol za Bayern hrať a potom ukončiť kariéru ako jedna z najväčších legiend,alebo sa vrátiť do jeho materského klubu v Poľsku a dokončiť kariéru tam,niektorí športovci to tak robia.

Reagovat
vladino10

Pod jeho úroveň? Proste výkonnosť časom klesá a sú hráči čo si povedia kašlem na to, najlepší už nebudem, trofeje už nevyhrám, končím na vrchole. A potom sú hráči, čo sú súťaživí a chcú hrať čo najdlhšie lebo ich futbal stale baví, aj keď na nižšej úrovni. viď Ribery

To sú také reči o úrovni, každý jednotlivec má iné preferencie.

Reagovat
Salfovic

Děláš si prdel Stát se nejlepším střelcem historie BL je motivace jako kráva.

Reagovat
Kucka

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
vladino10

Nemá žiadne zranenia, nikdy nebol nejaký rýchlik, nemal vlastnosti ktoré si vek berie ako prvé. Ma všetky predpoklady na to aby sa stal dlhovekym podobne ako Zlatan.

Reagovat
Jardman

Zajímavé je, že v první desítce má 4 zástupce Köln

Reagovat
Rich

Co si udělat malou anketu? Co by pro Bayern měla být priorita Florian Neuhaus nebo pravý obránce, možná Aarons?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jedno

Reagovat
Nickname 9

Pravý obránce, tam je hrozný Sarr. Neuhause nepotřebujeme, na jeho pozici jsou Kimmich s Goretzkou

Reagovat
Jardman

Za mě Neuhaus, na pravo může být Richards, Pavard, jestli se poučí z této situace, tak taky není špatnej. Ale nejlépe oba posty, ale na to nejsou vhodné podmínky no...

Reagovat
Nadržený šimpanz

Levnější varianta - Kadeřávek a Král

Reagovat
Jardman

Lul

Reagovat
Nickname 9

S Neuhausem už prý začali jednat . Na stopera chtějí přivést Koulibalyho z Neapole, což je podle mě zbytečný, protože by byl drahý a jednodušší by bylo prodloužit s Boatengem. Navíc Koulibaly nemá zkušenosti s bundesligou a letos mu bude 30 let .

Reagovat
Rich

Neuhaus je priorita... Proto jsem udělal menší anketu. Jelikož když vypadne někdo z dvojice Kimmich nebo Goretzka, tak ten střed je příšerný... Neuhaus dá tomu stabilitu a bude lepší než Tolisso, který pořádně nic nevymyslí za celý zápas... Pokud to tak bude, že přijde, tak to bude 40 mega minimálně, pochybuji, že Bayern ještě někoho přivede, spíš si myslím, že Chris Richards bude krýt záda Pavardovi nebo naopak.

O něm jsem slyšel, ale je to spekulace, jeho cena je 60-80 mega, navíc ho sledují další kluby, těžko půjde do Bayernu a těžko Bayern dá tolik peněz.

Reagovat
Nickname 9

Přivést Neuhause a bude to asi všechno, sice by to chtělo někoho na pravou obranu, ale to už se asi nepovede. Ten Richards se v Hoffenhaimu pěkně rozehrál, ale co jsem koukal tak hraje stopera v 3 členým systému.

Jinak Tolisso je spíš hráč na CAM, kde hraje Müller. Myslím, že mu nevyhovuje pozice šestky. Ale Neuhaus je o parník lepší

A Koulibaly? Jak jsem psal zbytečný drahý nákup starého obránce.

Reagovat
bayern987

Reagovat
Rich

Máš pravdu v té pozici CAM, tam se on i často pohybuje, ale to je problém, protože Muller je o několik parníků lepší a Musiala už taky. Nic proti Tolissovi, když přišel, byl jsem nadšený a odmakal si svoje, ale ta častá zranění ho brzdí a prostě, co sezóna, tak nějaká delší pauza... Neuhaus na pozici 6 bude super... Navíc si bude rozumět s Kimmichem a Goretzkou a taky dobrý pro německý nároďák.

Reagovat
Nickname 9

Reagovat
Bayern +

Tolisso bol dobrý jednu sezónu pod Carlom dokým sa nezranil. Okrem štandardiek a súbojových situácií je to hráč na hovno. Spolu so Sarrom ideálne predať a peniaze investovať do Neuhausa. Plus teda návrat Chrisa Richardsa, alebo ešte rok ho nechať v Hoffenheime s tým, že by sa okrem Upamecana kupovalo ešte jedno CB, ideálny by bol ten Lacroix, ale to pochybujem, že budeme investovať toľko eur. Aj keď určite radšej on ako Aarons alebo Bellerín...

Reagovat
Psy_cho

Boateng odchází.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nesejmuli Halanda uhrali by max. remizu

Reagovat
Rich

Kolikrát tam dostal Lewandovski či Coman a nebo Kimmich naloženo... Je vidět, že jsi ten zápas neviděl... Dortmund dal dva goly a po 20 minutách přestaly hrát... Bayern je mačkal a vyrovnání absolutně zasloužený... Po poločase byla ta hra rozhozená u obou týmů... Klíčový moment bylo gól Goretzky, kdy Dortmund nezvládl presink Bayernu.. A opět se projevila typický Dortmund dostane 3 gól a hru úplně vypustí, některé týmy by se snažili vyrovnat, ale dopustili 4 gol, který dával Lewa... Absolutně zasloužený vítězství Bayernu... Tak tady nebreč...

Reagovat
Nickname 9

Reagovat
smazaný uživatel

Me je mnohem blizsi Bayern nez Dortmund ale kdyby zapas probihal jak popisujes ze sveho vlheko snu blb.cku dostali by goli v 68 min necinosti a ne jen v zaveru hry ..

Reagovat
Rich

Jak dospělé, hned urážka a ještě napsaná špatně... Nauč se nejdříve psát s čárky a háčky nad písmenky. Doporučuji přečíst si po sobě... Nekritizuj, co si neviděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Spisovnou cestinou si klidne vytapetuj pokojicek ;) ve svete resp v soucasnosti kdekoli ma vahu presne 0 a pouzitelnost taky:D:D co stylizace ok?:D .. "cesky" :D:D v zemi ktera je vyrobni halou pro nemce a kde se jedine slusne mzdy dockas jen kdyz umis brilantne cizi jazyk:D (popr platis nekoho kdo to zvladne za tebe..) ..

Nadavku nevidim asi sis ji tam dosadil nejake pismeno/a neb ti to pasuje ..

Zapas videl .. kdyby rozhodci dal za zraneni hrace cervenou - coz by nijak pravidlum fotbalu neodporovala asi by to nebylo 4:2 co?

Lewandovskemu fandim - ma sanci pokud malinko zlepsi formu dotahnout rekord Messiho v poctu branek za rok (72) ..

a do posledniho zapas videl a byt rozhodci 100% fair play byla by to remiza a to ze sympatizuji vic s Bayernem na tom nic nemeni ..

Reagovat
Psy_cho

To se nadá číst, ta tvoje tatarština. V češtině má gramatika velký význam. Ty joudo. Tvoje věty nedávají smysl. Jen debílek se vymlouvá, že gramatika není důležitá.

Reagovat
smazaný uživatel

A to lidem s iq nad 60 staci videt 60% textu a zbytek si sami dosadi .. asi ses do uzke skupiny nedostal .. hlavu si s tim nelam v cesku Vas je

Reagovat
Psy_cho

Lidé nad 60 IQ umí česky, ti ze zvláštní nebo spaciální mají problém jak s psaním, tak s vyjádřením myšlenky. Opět ses ukázal jako pologramot. Douč se mě/mně, kdy psát velká písmena, pokud to zvládneš. Já ale nevěřím, že by si měl mozkovou kapacitu, tobě se už do hlavy více nevejde. Ty mít jen o 1 IQ méně, tak při vytírání podlahy piješ vodu z kýble.

Reagovat
esmuellert

Hansi Flick!!! Hansi Flick!!! Hansi Flick - du bist der beste Mann!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele