Úžasné představení, do Madridu jedeme vyhrát, řekl Guardiola

27.04.2022, 09:58
Aktuality
Pep Guardiola (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (33)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kdyby to skoncilo 8:4 nikdo by se nedivil, každopádně klobouk dolu pred Realem, ze nezalezli a snazili se hrát fotbal s tymem jako je City. Myslím, ze na odvetu se tesi každý, krom fanoušků atletica, kteri takovy fotbal určitě neuznavaji

Reagovat
kilobyte

Hrát Atletico, tak Benzema končí do poločasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Když hrálo atletico proti City, tak se na to mohl dívat jen fanoušek City a Atletica .. A ano Simeone je lehce psychopat, který by pro výhru nechal zabít protihráče

Reagovat
janinho

hlavne klobuk dole pred tym, ze za stavu 2:0 po tych dalsich sanciach nespanikarili hraci aj treneri. to su prave tie skusenosti... ze hrali dalej trpezlivo a sance prisli. nejaky neskusenejsi tim by sa podla mna v 25 minute zesral a porobili by tam nejake zmeny a ta odveta by bola uz len formalita.

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavně 99 procent eurofotbal treneru by spanikarili

Reagovat
janinho

ja by som po 20 minutach menil transfer status 3 hracov a cez polcas by som v kabine cakal nastupenych Mendesa a Raiolu

Reagovat
Tomik111

Naštěstí Real zabijáka na hrotu má a City zatím ne. Včera to mohla být fakt slušná ostuda a nakonec je z toho hlavně dle výsledku vyrovnaný souboj i pro odvetu.

Reagovat
smazaný uživatel

Super spiel , neskutečná zábava

Reagovat
Tony Stark

Verím v ďalšiu magickú noc na Estadio Santiago Bernabéu

Reagovat
Lamskej#RMCF

Před začátkem jsem se bál ať to není ostuda a taky že tomu hned všechno nasvědčovalo. Nakonec se kluci zvedli s byl to parádní zápas. Nebyli jsme zalezení a hráli se City otevřenou partii. Před začátkem sezóny bych za takový posun v LM dal cokoliv. Z týmu teď mám pocit, že dokáže otočit nepříznivý výsledek i když můžeme tahat za kratší konec. Uvidíme, Ropáci stále favoriti, ale nic není ztraceno. 90 minut na Bernabeu je sakra těžkých.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda , že nemá Real produktivní i to druhé křídlo , jinak Vinicius a Benzema jedou bomby tuto sezónu , za mě Vinicius jeden z nejlepších Brazilců momentálně , ten má potenciál jak hovado , už když začínal , tak šla na něm vidět ta rychlost

Reagovat
janinho

no ak by sa podarilo ziskat mbappeho, tak by to strasne pomohlo aj karimovi. akoze haalanda by som tu samozrejme jedneho dna chcel, ale pri tom co momentalne predvadza karim by bola totalna kokotina na NNNNNNNNtu ho teraz odstrelit len kvoli tomu ze pride mladsi bombarder.

a to nehovorim len o goloch, lebo karim je ukazkovy lider v kabine aj na travniku. nepochybujem ze este minimalne 1-2 sezony mu to bude sypat a potom sa uvidi.

zaklad je ziskat toho mbappeho.

Reagovat
misinho7

Akoze Mbappe je povinnost a Haaland akoze ked je sanca asi treba skusit..ale proste Karima neodstavime. Kebyze nam treba hrot tak verim ze ide Floro po nom ako po udenom ale takto je to taka zvlastna situacia no.

Reagovat
Kucka

Reagovat
janinho

Carlovi vycitam X veci, ale kazdy jeden madridista musi uznat, ze pod nim su tie zapasy Realu neporovnatelne atraktivnejsie nez to bolo pod Zizouom. Tam to bola casto neskutocna uspavanka. S tymto kadrom urobit ligu 4 kola do konca (v sobotu uz ten bod snad urobi aj Bcko nech je pokoj) a byt aj po 1.zapase na Etihade v hre o finale LM pri tom nasom zrebe... to klobuk dole Carlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Užívejte si to. Příští rok, tu bude jen jeden hegemon. Dle fanoušků na fóru La Ligy čtu, že Barcelona získala geniálního trenéra a že příští rok nebudou mít nikde konkurenci

Reagovat
janinho

k tomu len tolko:

Barcelona were 12 points behind Real Madrid before Koeman was sacked.

They appointed Xavi, signed Ferran Torres, Aubameyang and Adama Traore.

They are now 15 points behind Real Madrid.

Reagovat
janinho

pripadne som cital (neoveroval som si to), ze Xavi uz prehral s Barcou 7 zapasov. na porovnanie, v case ked Zizou prehral s Realom siedmy zapas, tak uz mal 8 trofeji

jasne, ze Zizou mal o trosku lepsi kader nez ma Xavi, ale u neho (aj ked Barcu herne zodvihol) by som s recami o boji o titul v dalsej sezone opatrnejsi. lebo Real bol posledne roky predavajuci klub, toto leto sa zbavi minimalne 3 velkych platov a planuju sa dost vyrazne investicie do kadra.

Reagovat
misinho7

no o trosku lepsi...ZZ mal vtedy najlepsi kader, vsetci vo svojom prime, jedna z najlepsich zaloh v historii + BBC a teda hlavne Ronaldo

Ale aj tak ZZ co dokazal je ina liga. Xavi bude rad ak sa priblizi vobec aspon stvrtine toho.

Reagovat
janinho

jasne, to "o trosku lepsi" som myslel polozartom

ale ked povieme A tak treba povedat aj B, ze Barca bola v tej dobe absolutne nadupana, este s MSN takze superil s tymi najlepsimi.

ja xavimu verim, ta ich hra pod nim a koemanom je uplne iny svet. ale nejakymi recami o titule by som sa na ich mieste absolutne nezaoberal. oni potrebuju mat istotu LM, podpisat mladych hracov (uvidime ci nepridu o Gaviho), stabilizovat financie a postupne budovat kader aby o 3-4 roky znova mohli hrat o vsetky trofeje.

Reagovat
misinho7

jasne tak tu konkurenciu mal vtedy ZZ naozaj vysoku..ja si myslim ze Xavi ich zdvihne ( co uz mierne dokazal) ale nebude to taka hitparada ako ZZ(trofejami)..ani z dialky

Reagovat
Gazdo

Xavi bude musiet ale zacat premyslat aj inak ako “Barcelonskou DNA” pokial chce uspiet lebo ked nam super zalezie a je neprijemny tak nevieme co s tym. Kazdy tym na svete by mal problem proti takym superom hrat ale my nemame problem sa presadit lebo proste fakt nevieme a k presadeniu sa ani neprichadzame. Dokonca aj Pep sa trosku vyvinul od Barcelonskej stace tak snad sa Xavi pouci a zacneme hrat rychlejsie a priamociarejsie. Dalsia vec je teda vyhadzat toxickych hracov na moralku ktori uz vyhrali vsetko a mam pocit ze nam kazia nasich mladych dravych. Alba, Pique a Bus musia ist (o Robertovi nehovoriac) aj ked su stale este v niektorych zapasoch vyborni cas uz proste vyprsal a nech odidu ako legendy a nie vidlami

Reagovat
LyEX

Real je tím, ktorý vyhráva aj dvojzápasy v ktorých je horší, ukazoval to roky, ich mentalita to vždy nejak potiahne, v tom je vidieť rozdiel skúseného mužstva v pohároch. A zároveň je vidieť rozdiel v zabijakovi na hrote, zatiaľ čo City chýbal, tak Real dal 3 góly z absolútneho hovna, Benzín je proste aktuálne top. Druhý zápas sa ide od nuly, Cancelo späť, Casemiro tiež, dúfam, že aj Walker a budem sa tešiť na ďalší pekný zápas s lepším tímom z Madridu.

Reagovat
smazaný uživatel

Top zápas. Real prostě tyhle zápasy umí, i když mohl dostat tak 8 gólů tak odveta bude mimořádně zajímavá, dokonce si myslím, že Real by to mohl uhrát. Jestli přijde Haaland do city, tak jsem zvědavý na ten válec, protože takový hráč jim prostě chybí. Stejně tak pokud přijde do Realu Mbappé, což se doufám nestane, protože útok Vini - Benz - Mbappé zní naprosto děsivě, obzvášť pro fans Barcy...

Reagovat
Lamskej#RMCF

To asi doufáš špatně. Já doufám a myslím, že s Mbappem je hotovo. Skončí v Realu

Reagovat
smazaný uživatel

No vše tomu nasvědčuje, i jemu bych se divil, kdyby zůstal v PSG

Reagovat
misinho7

A Karim blazon, som cakal ze Raula da az v dalsej sezone ale ak pojde v takejto forme tak este ho mozno zlozi teraz.

Reagovat
vacin

Neuvěřitelný, že ze šesti nejlepších střelcu v historii LM jsou 4 hráči, kteří hráli za Real, při čemž 3 by na top 5 stačilo, kdyby se jim počítaly jenom branky vstřelený v Realu.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Chazy

Na jednu stranu top zápas, na druhou stranu hodně gólů nevyšlo ze super skillu ofenzívy, ale z katastrofálních chyb obrany. Samozřejmě ty obrany se dostávaly pod tlak tím, jak hráli soupeři, ale furt bych radši 3-1 zápas, kde ty góly jsou spíš o naprostým rozložení fungujících obran než o tom, že si to tam zamotají obrany samy.

O Realu vím hovno, tak nesoudím, ale City musí najít náhradu za Fernandinha. Můžou sypat do obrany miliard kolik chtějí, ale měli by vyřešit to, že Rodri tak kvalitní není

Ale jako jinak super, Carlo a Pep patří mezi nejlepší HC historie už nyní, jejich souboj prostě je radost vidět. Klopp a Emery bude taky super. Sice Emery v tý čtyřce jako jedinej není vyloženě legenda, ale minimálně v pohárech je špička taky.

Reagovat
Aldeano

Snad to bude i dnes zajímavý souboj.

Reagovat
r.mrazik

koukam na ten gol Realu na 3:2 a byt na pozici Stonese takovy Harry,tak dostane neskutecny kour

Reagovat
r.mrazik

*Laporta

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele