Už musíme všechny zápasy vyhrát, uvědomuje si Torres

29.03.2010, 12:45
Aktuality
Liverpoolu reálně hrozí, že příští rok nebude hrát Ligu mistrů. Aby dosáhl alespoň na její kvalifikaci, potřebuje v anglické lize skončit do čtvrtého místa, nyní jsou Reds pátí. Útočník Fernando Torres věří, že Liverpool čtvrtou příčku vybojuje, ovšem za předpokladu stoprocentní úspěšnosti ve zbývajících šesti zápasech.

O víkendu se týmu manažera Rafaela Beníteze dařilo, doma porazil Sunderland 3:0. Liverpool nyní ztrácí na čtvrtý Tottenham čtyři body, Spurs ale mají zápas k dobru. Situaci ještě může výrazně zamotat Manchester City, kterému chybí dva zápasy.

"Víme, že musíme všechny zbývající zápasy vyhrát, abychom se do Ligy mistrů dostali. Věříme však, že jsme toho schopni," prohlásil po výhře nad Sunderlandem útočník Fernando Torres. "Pokud budeme hrát jako dnes, můžeme porazit kohokoliv. Zbývá šest zápasů, takže potřebujeme udržet si formu."

Liverpoolu zatím letošní sezóna příliš nevychází, může ji vylepšit v Evropské lize, kde ji ve čtvrtfinále čeká dvojzápas s Benfikou. "Kdybychom získali trofej, bylo by to hezké. Hlavní úkol ale je dostat se do Ligy mistrů. Nebude to lehké, ale věříme si," doplnil španělský reprezentant.

Právě na Torresovy výkony bude Liverpool spoléhat. 26letý hráč se v posledních třech ligových zápasech tresfil pětkrát, celkem má v domácí soutěži na kontě osmnáct tref.

Autor: Radim Šantrůček / soccernet.com, bbc.co.uk

Komentáře (366)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele