Uvidíme po sezóně, jestli zůstanu, řekl Alario

22.04.2019, 12:40
Aktuality
Spokojený s rolí náhradníka není v Leverkusenu útočník Lucas Alario. Argentinský kanonýr během probíhajícího ročníku nenastupuje pravidelně, načež je spojovaný s možným odchodem...

Alario přišel do Bayeru před necelými dvěma lety z River Plate a během úvodního ročníku nastupoval vcelku pravidelně. Tomu ostatně odpovídá i devět vstřelenách ligových branek.

Letos však dostává na hrotu ve většině utkání přednost Kevin Volland, načež argentinský útočník do hry zasahuje až z lavičky. Alario proto svému týmu pomohl jenom čtyřmi góly.

Rodák z Tostada byl proto už během ledna spojovaný s odchodem - zájem o jeho služby měl mít Real Betis. "Lucas je dobrý hráč, proto je důležité, aby zůstal," řekl tehdy kouč Peter Bosz, kterého doplnil sportovní ředitel Rudi Völler. "Je pro nás příliš důležitý."

Naposledy se Alario dostal proti Norimberku na trávník po půlhodině hry místo zraněného Leona Baileyho, přičemž gólem a asistencí pomohl k vítězství 2:0. "Využil svoji šanci," prohlásil Bosz pro "Bild am Sonntag". Sám útočník ale se svým vytížením není spokojený. "Chtěl bych hrát více," přiznal Alario. "Uvidíme po sezóně, jak to dopadne," dodal ke své budoucnosti.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (6)

Přidat komentář
Werkrider

Myslím, že Leverkusenu hrozí výpredajové leto. Možno nie zlá vec ...

Reagovat
johnn

Dúfam že nie ešte sa môžu dostať do Ligy majstrov keď sa dostanú tak hráči tam ostanú len dokúpiť dvoch obrancov a bude to ok.

Reagovat
Noustress

čiže takto o rok niekde na úrovni Schalke

Reagovat
johnn

Myslím že nie Schalke nema takých dobrých hráčov ako Leverkusen

Reagovat
vladino10

Prečo nie zla vec?

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě s Ajaxem a Lille je čeká největší výprodej. Ale zase oni mají scouting na vysoký úrovni. Podle mě se z toho můžou rychle oklepat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele