Útok Werderu posílí americký reprezentant Jóhannsson

05.08.2015, 16:31
Aktuality
Werder Brémy dnes zalepil druhou mezeru ve svém útoku a jeho nejčerstvější posilou se stal Aron Jóhannsson. 24letý americký reprezentant přichází na přestup za 4,1 milionu eur z nizozemského Alkmaaru, v Německu podepsal smlouvu na čtyři roky a jeho úkolem bude nahradit Franca Di Santa...

"Aron byl naším jednoznačným favoritem na uvolněné místo. Proto jsme také rádi, že se pro nás rozhodl. Aron do našeho týmu zapadne jak po sportovní, tak i lidské stránce," pochvaluje si sportovní ředitel Thomas Eichin.

Jóhannsson má islandské kořeny a v Alkmaaru strávil tři sezony, z nichž nejpovedenější byla jednoznačně ta prostřední. V ligovém ročníku 2013/2014 nastřílel sedmnáct branek, loni ho sice brzdila zranění, i tak stihl devět zásahů v 21 duelech.

Di Santo byl loni nejlepším střelcem Werderu a před několika dny se rozhodl využít klauzule zakotvené ve smlouvě, díky níž následně přestoupil do Schalke. Vedle něho tým opustil rovněž Davie Selke (RB Lipsko), jehož nahradil z 1. FC Köln pořízený Anthony Ujah.

"Toto je správný krok, Werder je skvělým klubem, ve kterém se budu moci zlepšovat a snad přispěji i k jeho úspěchům," doufá.

Autor: Tomáš Pavlík / bundesliga.de

Komentáře (100)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No nevím, on docela vyčnívá v repre, ale mám u něj pocit, že bude mít s vyspělejším fotbalem celkem problém.

Reagovat
smazaný uživatel

jakože doted hraval fotbal s hranatým míčem j?

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Fakt super, že o ruském rasismu na stadionech tu vyjde x článků. A když je zpráva, že to tam skutečně na několika úrovních řeší, tak je z toho jenom expreska....

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt mi to připomíná, jak táta řikal, že o západním sportu se tu jednu dobu psalo jenom v souvislosti s dopingem pomalu.

Reagovat
j_mrazik

Tak už konečně víme, po kom jsi taková hlava.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám něco napsat i o mamince, abys jí taky urazil?

Reagovat
JarousFCB

Tvého tátu uráží, když někdo řekne, že jsi po něm?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Když se to myslí pejorativně tak ano, zvlášť když se tu chovám jako kretén a ano o svém tátovi smýšlím lépe než o mne, zvlášť tady.

Reagovat
JarousFCB

A to hraní si na kreténa na tě nějak obohacuje? ... nebo proč to děláš?

Reagovat
smazaný uživatel

Mít Werder fotbalového útočníka na úrovni Tvé slovní útočnosti, tak válcujeme ligu

Reagovat
JarousFCB

Mě opravdu jenom zajímá, co ho k tomu vede. Nikde neútočím ...

Reagovat
smazaný uživatel

Baví mne na to, jak tu většina lidí poukazováním na to, že jsem kretén ze sebe dělá ještě daleko větší kretény. A pak jsem docela rád, že se tu často šikanuju já a ne někdo, kdo by si z toho něco dělal.

Reagovat
JarousFCB

Obhájit si to umíš hezky Chovat se jako kretén, abys chránil méně psychicky stabilní jedince.To jsem se opravdu zasmál. ... I když chápu, že hlavní důvod bude asi ten, že tě to baví a ten zbytek je jen vedlejší efekt, co se ti zamlouvá.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě napadlo, že je to perfektní kamufláž. Vyklubal se z něj nezjištný filantrop

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Mada

Reagovat
stas87

¨

Ked si uvedomim,co bue behat pristavnikom na hrote a co mame my. Tomu Eichinovi zacinam viac verit.

Ako nas tipujete v konecnej tabulke?

Reagovat
Rarášek

7.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Moc vysoko. Ja by som nas rad videl na 10.mieste s tym,ze sa cast sezony budeme motat okolo EL a daleko od zony zostupu.

Reagovat
Rarášek

Žádný moc vysoko, ptal ses na náš tip, tak tohle je můj, tak mi to nevokecávej!! A titul pro Hofe'

Reagovat
Rudnevs

Vpredu bude velka 6 ( Bayern, Dortmund, Schalke, Leverkusen, Wolfsburg, Gladbach )

Stred tabuľky ( Hannover, Stuttgart, Frankfurt, Mainz, Werder, Kolin, Hoffe, Augsburg )

Boj o zostup ( Hertha, Hamburg, Ingolstadt, Darmstadt )

Reagovat
stas87

V podstate suhlas,len by som vymenil BSC za 96ky.Tym stale neverim,tie ich prichody su vselijake..a Stindl bude citelne oslabenie.Nastastie,maju Zielera.Ten kebyze odide,tak su jasny z mojho pohladu.Ani od Ingolstadtu a ani od Darmstadtu necakam to co predviedol loni Paderborn.

Reagovat
Rudnevs

Maju super posily a po Nemecku chodi tolko brankarov ze Zielera nahradia ja neverim zasa BSC ten herny prejav je hrozny. To s tym Paderbornom ako myslis ze nezostupia alebo ze nebudu mattak raketovy sštart

Reagovat
stas87

Sorg dobra posila bude,U Klausa neviem.moze sa chytit ale aj trapit a jeho vyvoj sa cisto zasekne.Edinc nikdy v Nemecku nehral,moze mat problemy s adaptaciou...a ked pozries odchody,je to vyrazny problem.Stindl,Joselu,Bittencourt a aj ten Briand boli kostra toho timu.Frontzeck ich sice zachranil ale idealna volba pre mna nie je.Teraz musi ukazat,ze si znovu zasluzi miesto v BL.

Prisiel este ten dan z Nordsjaellandu ale u neho neviem,ci prichadza do zakladu alebo na lavicku.Necakam ze Albornoza posadi.Tych zasahov je tam proste moc.Necudoval by som sa,ak by sa do oktobra hladali a nepripisali si do tej doby vela bodov.Aj toho Ya Konana je podla mna skoda,za Fortunu hraje dobre.

Paderborn zanechal vyraznu stopu.Povedal by som,ze za posledne roky ma ako novacik bavili najviac a na konci ligy som im otvorene prial zachranu.Nechybalo k nej vela,trebars na Schalke inkasovali na konci a este k tomu vlastny gol..doma nas mleli a my boli radi za plichtu 2:2.Skoda ich je.Fürth aj Braunschweig boli o dost slabsie ako lonsky Paderborn.

Reagovat
Rudnevs

Dlhy prispevok tie mam rad

Miesto Ya Konana prisiel Benschop, Sorg suhlasim, Klaus ma strasny talent presadi sa, Bech je tiez dobry ale aj Albornoz, Erdinça nepoznam

Podla mna bude Ingolstadt ovela lepši ako Paderborn a posily maju ako keby hrali BL 6 rokov to nie su ziadny mladici z poprednych klubov ani odpadlici aj ked ich mam rad bojim sa ze cierny Peter ostane HSV

Reagovat
stas87

Len talent nestaci..a mne od doby,co sa o Klausovi zacalo rozpravat pride,ze sa prilis neposunul.Ten Erdinc v zivote nevytiahol päty z Francuzska.Kto vie,co je zac a co ukaze.Briandovi dost dlho trvalo,kym zacal mat nejaky prinos pre hru.Ku koncu sa ale rozohral a hral velmi dobre.

Lenze su to hraci,co nebudu mat prave taky vztah ku klubu ako boli vidno v Paderoborne.Taka ta vnutorna sila a viera vo vlastne sily.Maju sice dobreho trenera ale len to nestaci.V BL musi hrat na vyhru a to si nemyslim,ze ti hraci zvladnu.Minuly rok mali dost zapasov,kedy ani neboli lepsi ale premenili sance a brali bodov za vyhru.

Reagovat
Rudnevs

Lenze to su hraci ktory sice nenechaju na ihrisku dušu ale maju vacsiu kvalitu ako ty z Paderbornu

Reagovat
herbage

*boj o záchranu, řekl bych

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arne

Ale někteří sem tam předvádějí výkony, že by to podle toho šlo i obráceně...

Reagovat
db18

Reagovat
Rudnevs

Stred tabuľky spolu zo Stuttgartom, Hannoverom, Frankfurtom a Kolinom

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto normálně se ptám: (po naší minulosti to musím takhle nadepsat )

Myslíš, že na vás mít bude?

Reagovat
stas87

Nie je to sice moje vysnievana posila(ta kope za Rapid)ale uz ukazal ze goly davat vie.Bude ale mat problem,Ujahovi vysla priprava a my budeme hrat tak na 80% na jedneho utocnika,ktoreho bude doplnat Bartels.Momentalne ma teda do zakladu blizsie Ujah.S timom odtrenoval celu pripravu,pozna ligu,krajinu a jazyk.

Casom odide do tej MLS.Dufam ze na nom lahko zarobime a predame so ziskom.Mal nejake zranenia ale k nalepke IP hraca ma dufam daleko.Co som videl videa na YT,je celkom silovy a gol hlavou vie dat.Techniku nema spatnu,zakoncenie mu nerobi problem.Mozno ze obcas nastupi s Ujahom a bude mat ulohu sklepavat prw neho lopty.Bartels s Ujahom su rychlici a to hlavne vonku dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Beric mě štve!

Reagovat
Rudnevs

Johannsson je lepsi

Reagovat
stas87

Ako ja ho tu slusne hypujem. Ale on mi pripomina Lewu..ta jeho praca na hrote sa mi dost paci.Ak by pod nim hrali Bartels a Ujah ci Lorenzen..ocakavam nas progres hlavne v brejkovej hre.Konecne ma Skripnik na to material.Uz minulu sezonu sme si dokazali vypracovat dost sanci ale nie vsetky sa vyuzili.Johansson je schopny zakoncovatel,cize cakam ze v tomto smere pride posun.Ujah je podla mna palic.

Reagovat
Kongo

Ty jo,když si vzpomenu kde jste byli před pár lety a kde jste teď,tak je to velká škoda.Hráči jako Borowski,Micoud nebo Klose už tam dlouho nebyli.Hodně nerad si vzpomínám na vzájemný zápasy v LM s námi.Pamatuji si,že my sme zahodili snad všechno,co se dalo.No vyústilo to v Angulovu frustraci a tuším,že právě Borowskimu plivl do obličeje.

Reagovat
Rudnevs

Hrali pohary ale Celkovo boli o 3 priecky vyssie teraz maju mladikov z ktorych mozu byt dalsi Kloseovia a Micoudovia

Reagovat
Kongo

Ti se ovšem ohřejí jenom krátce.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten problém ako sa dostať späť na špicu. Cesta je kvalitne predávať a postupne budovať tím a jeho jednoznačný herný prejav, čo sa Werderu pomaličky darí. Ak budú takto pokračovať a podarí sa v najbližších rokoch kvalitne predať najlepších hráčov tak minimálne TOP8 bude pravidlom.

Reagovat
stas87

Lenze vtedy sme mali vdaka hraniu v europe relativne dost peniazi a mohli sme si ich dovolit minut.Casom bolo jasne,ze ta kvalita pojde prec a nepodarilo sa ich adekvatne nahradit.Prisla postupna stagnacia,prestupove faily a kader sa oslaboval stale.Samozrejme sa musel znizit rozpocet,zo 60 mega na 35 a muselo sa ist na usporny rezim.Dneska sme asi uz z najhorsieho vonku,kader nie je na sucasnu BL spatny,hrava viac mladikov a mame aku taku koncepciu a smer do buducna.Cize vsetko to,co je nutne ke stabilizacii a postupnemu napredovaniu tam je.Otazka samozrejme je,ako sa vysporiadat s odchodami hracov.Sme na pomery Nemecka tradicny klub,no ale pre hracov v poslednom case neprilis atraktivny.To sa musi zmenit a verim ze sa to zmeni.

Reagovat
Kongo

Kdyby nás nekoupil Lim,tak mám pocit,že bysme se ubírali stejným směrem.Ale byl bych za to raději,to co peče Mendes s Limem se mi fakt nelíbí.A ta jejich loutka Nuno je opravdu špatný trenér.Na velký klub nemá.Pokud chtějí zlepšit kádr,tak se mají především soustředit na trenéra.Pizzi byl fajn.

Reagovat
Rudnevs

To iste co HSV a Kuhne

Reagovat
Kongo

Stuttgart to samé.Mají stejnou krizi jako HSV a Werder.

Reagovat
stas87

Ten Nuno mi neprisel zly.Je teraz pod palbou kritiky?Sevilla zvladla podla mna posilnit lepsie ako vy a cakam,ze oni uchmatnu to stvrte miesto a mozno aj tretie.Preco vyhodili Pizziho?Ja v PD sledujem len Rayo,Celtu a sem tam Sevillu.

Reagovat
Kongo

Protože se nehodil Mendesovi a to je Limova pravá ruka.Mendes si tam dosadil svého člověka.Hodně jsme zaostali v přestupech.V přípravě se jeví dobře Bakkali.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to beur, ale je to amík a přichází z ne uplně dvakrát defenzivně vyspělé ligy. A BL je defenzivou a fotbalosvostí hodně na výši.

Reagovat
stas87

My hladame hlavne strelca,co z piatich sanci da tri goly.To podla mna Johansson dokaze splnit.V AZ co som videl,hrali vsetko na neho,to tu az tak nebude.Od neho ocakavam pracu na hrote pre zaloznikov.Hlavne Bartels musi na koncovke popracovat.Ten sa pomerne lahko dostane do zakoncenia ale golov dava minimalne.

Reagovat
smazaný uživatel

Práveže on sa v Eredivisie dostával pravidelne do šancí, tam ich je hromada v každom zápase. V Nemecku padá ešte viac gólov ako v ED, ale je tu menej šancí. Takže potrebuje v BL vyššiu efektívnosť. Ja som na neho zvedavý a verím mu. Časom keď sa adaptuje by mohol hrať spolu s Ujahom ako píše stas

Reagovat
Rudnevs

Ale pristav ma utocnikov viac

Reagovat
Rudnevs

Inak stas Johannsson bude stat 4,1 milijona €

Reagovat
stas87

Cena nie je problem.Dufam,ze mu nebude adaptacia trvat dlho a on zapadne.Nechcem aby mal problemy ako talian tuto sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Werder 7-10.miesto

Reagovat
Rudnevs

Super posila lepši ako Ibisevic je mi luto ze nechceli toho Pizarra ktoreho asi zoberia niekto iny ( TSV 1860, Augsburg, Hamburg )

Hamburg chce okrem Pizaarra este aj Henningsa to planuju hrat na piatich utocnikov

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Robbie

ten Hamburk jsou tragédi, takový hráči, kčemu jim bude starý Pizzaro nebo nákej nýmand z druhý ligy, takový hráči je fakt vytrhnou, oni snad sestoupit chtějí, jediný kdo tam jsou schopný je Holtby,Lasogga a N.Muller možná ještě Djourou, nechápu proč prodali Taha

Reagovat
Rudnevs

Suhlas Hamburg sa tragedi, Taha predali pre peniaze, Pizzaro je zadarmo dobry a ma Vazne skvely čuch na goly, Hennings je najlepši strelec 2. Ligy a to nemôže byt nymand

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, Lasogga nestojí za nic.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

O jeho přestupu se spekulovalo už před týden. Werder nechtěl zaplatit za žádnou cenu 5 mil.€. TM.de spíše uváděl 4.2 mil.€

Snad se bude dařit Letos to nevypadá na nějakou gólostroj hlaviček útočníků

Jinak bych přivedl ještě jednoho útočníka. Ujah s Jóhannssonem a backup Lorenzen je málo, pokud přijdou zranění, výkyvy forem atak. Ještě bych si přál na AM Taidera

Reagovat
Rudnevs

Mne by sa tam extremne hodil Terodde

Reagovat
smazaný uživatel

16:46 Baba se domluvil na angažmá v Chelsea

Konečně

Reagovat
pepinho2

Tak to jsem zvědavej, když lepší Filipe si tam přes Azpiho neťukl..

Reagovat
JarousFCB

Já tvou zvědavost ukojím hned... Nekopne si.

Reagovat
pepinho2

Nevím, proč si nenechalii Filipeho, ten by byl jako backup(když ne základ) dobrej,jedině že by on sám chtěl odejít.. teď s Babou to bude i celkem risk, na začátku si bude zvykat na novou zem a za rok můžou koupit někoho novýho..

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli grošům možná...

Reagovat
JarousFCB

Hodně bych se divil, kdyby Luis odejít nechtěl... Podle mě tam nešel s tím, že bude leštit lávku... Zkusil to a může být rád, že ho Atlético za takové prachy koupilo zpátky.

Reagovat
stas87

Je tam Mourinho..a uz to je pre mna signal toho,ze Baba si nemusi tolko zahrat. Aby nebol frustrovany,ked zasiahne do 7 zapasov za celu sezonu ale bude pocuvat,ako je dolezity pre tim.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad platí těch 25 mega.

Reagovat
db18

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Za ty prachy super

Reagovat
Beči

Vypadá jako Vydra

Reagovat
Rudnevs

Nagelovany

Reagovat
blackhawk88

Neuer - Benatia, Costa, Rafinha, Alonso, Boateng, Götze, Lahm (K), Vidal, Müller, Alaba ... Alonso opat v zaklade snad tam bude len 1 polcas a nie cely zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Thiagom ?

Reagovat
Murtago

je to lempl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad uz je na ceste k nam

Reagovat
blackhawk88

velmi nerealne. On pojde tam, kde pojde Pep. Myslis, ze pre nic za nic ma aj Pepovho brata za agenta ? Ak Pep pojde do City tak na 99% aj Thiago, bud hned, ze ho City kupi, alebo zadarmo v 2017 ked mu konci zmluva v Bayerne.

Reagovat
blackhawk88

Thiago a Robben vraj dostali volno po superpohari. Ale co som cital, tak mali ma volno len vcera, preco dnes nie su ani na lavicke netusim.

Reagovat
blackhawk88

to je vykon bayernu uz nech ide ten spaniel kade lahsie..ine je vyhrat a kombinovat proti AC, ktore ma hernu krizu a neskutocne problemy a kde neexisoval stred, ale staci ak pride silnejsie muzstvo a uz sa to krasne ukazuje ako na tom Bayern realne je

Reagovat
Bayern +

Ten Douglas je PO-PI-ČI

Reagovat
blackhawk88

Reagovat
smazaný uživatel

to teda

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

sice predpokladany, ale opravdu nevim, kdo ty goly za neho a Berghuise bude u nas strilet

Reagovat
Stiksxx

Vy vždycky dokážete někoho během sezony vytáhnout.

Teď jsem četl, že váš bývalý hráč Hector Moreno (MEX) už údajně nebyl dneska na tréninku Espanyolu, rozloučil se s hráči a prý odjel k nám, kde by ještě dnes mohl podepsat smlouvu. To by byla docela parádička.

Reagovat
Rudnevs

OT : Schalke sa Podla TM zaujima o Blaszczykowskeho a Inlera

Reagovat
smazaný uživatel

Elia oficiálne vo Feyenoorde hehe, no to som zvedavý...

Reagovat
smazaný uživatel

Eliovi vypršela smlouva, že šel zadarmo?!

Reagovat
Rudnevs

Fajn posila pre Werder ( ten Elia )

Reagovat
Elliasson

Já jsem z něho nadšený. Vím, že není nejlepší v disciplínovanosti, ale po MS 10 patřil mezi mých 10 nejoblíbdnějších hráčů. Věřím, že nám Eljero trochu pomůže!

Reagovat
Stiksxx

Bude dobrá posila. Větší než Kuijt

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele