Útočník Toney se po odpykání trestu za sázení vrátil do anglické reprezentace

14.03., 17:41
Aktuality
Ivan Toney (© AFP)

Útočník Ivan Toney se po odpykání osmiměsíčního trestu za sázení okamžitě vrátil do anglické reprezentace. Sedmadvacetiletý fotbalista Brentfordu byl povolán pro březnové přípravné zápasy s Brazílií a Belgií.

Toney byl loni v květnu potrestán za celkem 232 prohřešků. Hrozil mu i doživotní distanc, ale uchránila ho diagnóza závislosti na hazardu. Vyvázl proto s pokutou 50 tisíc liber a osmiměsíčním zákazem činnosti.

Po odpykání trestu se Toney, který byl v minulé sezoně s 20 góly třetím nejlepším střelcem Premier League, vrátil do akce na konci ledna. Za Brentford od té doby odehrál devět zápasů a dal čtyři branky.

Toney dosud za národní tým odehrál jeden zápas. Proti Brazílii nastoupí Anglie 23. března a utkání s Belgií ji čeká o tři dny později. Obě se uskuteční v londýnském Wembley.

Nominace Anglie na přátelské zápasy proti Brazílii a Belgii:

Brankáři: Sam Johnstone, Jordan Pickford, Aaron Ramsdale.

Obránci: Jarrad Branthwaite, Ben Chilwell, Lewis Dunk, Joe Gomez, Ezri Konsa, Harry Maguire, John Stones, Kyle Walker.

Záložníci: Jude Bellingham, Conor Gallagher, Jordan Henderson, James Maddison, Declan Rice.

Útočníci: Jarrod Bowen, Phil Foden, Anthony Gordon, Harry Kane, Cole Palmer, Marcus Rashford, Bukayo Saka, Ivan Toney, Ollie Watkins.

Autor: Tomáš Pavlík, ČTK

Komentáře (1)

Přidat komentář
dusko82

Na hrot Kane, Watkins, Toney? Ako vravia angličania not bad

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele