Útočník Pulkrab po konci v německém Sandhausenu posílil Mladou Boleslav

30.06.2023, 10:39
Aktuality

Matěj Pulkrab se po ročním nepovedeném angažmá v druholigovém německém Sandhausenu vrátil do Čech. Šestadvacetiletý útočník podepsal dvouletou smlouvu s Mladou Boleslaví, která o tom informovala na svém webu.

Někdejší mládežnický reprezentant Pulkrab zamířil do Sandhausenu po vypršení smlouvy v pražské Spartě. První zahraniční angažmá mu ale nevyšlo, v 17 soutěžních utkáních nevstřelil ani jeden gól, Sandhausen navíc sestoupil do třetí ligy.

Odchovanec letenského klubu v české nejvyšší soutěži ještě hrál za Liberec a Bohemians 1905. Ve 110 ligových zápasech Pulkrab celkem zaznamenal 38 branek a šest asistencí.

Autor: ČTK

Komentáře (16)

Přidat komentář
Sigma Olomouc

Podle mě nový Skalák

Reagovat
AjaxFans

Dacan

Reagovat
kecipep

Reagovat
Messy<3

Los Pollos Hermanos

Reagovat
andrew96

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

2. nejlepší tričko, co si kdy hráč oblékl na představení v novém klubu, hned po tom Versacem, co měl kdysi Ndombelé.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
M.Vaza

To je furt dokola tvl, tady zas protočí x klubů..

Reagovat
Frank Lampard 8

Dává si závod s Drchalem, kdo jich protočí víc.

Reagovat
dontcallmeandre

Stálo mu to, za to, že nešel do Slavie?

Reagovat
Selänne

Po půl roce by odešel na hostování někam do Budějovic. To fakt není fotbalista pro tuhle úroveň.

Reagovat
doshcz

vtipny ze se on, Julis nebo Drchal nejsou schopny prosadit v 2.ligach a my si je tu roky drzime/drzeli

Reagovat
Selänne

Protože se pořád čekalo, jestli už se konečně chytí. To platí třeba o Sáčkovi, ze kterého nejsou nadšený ani v Polsku. Tohle je Rosickýho velký mínus, že ty hráče do nekonečna prodlužoval a přitom všem bylo jasný, že nemají dostatečnou kvalitu pro Spartu. Vždyť my budeme muset platit Vindheima další rok a půl, protože nedávno dostal novou smlouvu a nikdo ho fakticky nechce.

Reagovat
Anetis92

Ma proste ACS v srdci, neni to krysa.

Zas be real - slavie by s jeho kvalitou nevysla a uz by mel navzdy zavrene dvere do ACS, takhle se jeste po nemecku muze zvednout, da 2-3 dobry sezony a do ACS muze vzdy zpet.

Reagovat
dontcallmeandre

JJ, to byl spíš jen takový povzdech. Každopádně Pulkrabovi pořád věřím a myslím, že udělá nadprůměrnou kariéru v druhosledových českých klubech/polskunebo něco toho typu.

On je docela gólový.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele