Uškodily nám letní odchody, řekl po historickém debaklu kapitán Ajaxu Tadić

05.10.2022, 11:08
Aktuality
Dušan Tadić (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ajax si za to může sám, když najednou místo odchovanců nakupuje jakési Bergwijny, Berghuise, Ocampose, Hallery a podobné divné hráče za těžké prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně Hallery, ten tam toho asi odvedl málo ,,,

Reagovat
GrimeBaller98

Ty posily, co jsi vypsal jsou podle me ok. Nejvetsi fail je a bude Ihattaren. Je to jeden zapas, Ajax ma porad kvalitu. Bergwijn pujde nahoru, verim mu

Reagovat
QooBo

Haller

Reagovat
lubko17

Tak oni asi ví nejlépe, že zrovna nemají odchovance, kteří by už měli na první tým ne? Nebo si myslíš, že změnili svou snad celoživotní koncepci a budou jen nakupovat? Nehledě, že snad ani není možný každý rok produkovat 3-4 odchovance světového formátu.

Reagovat
bobis21

Tak hlavně to tak úplně není. Odešel Gravenberch - kdo nastupuje na jeho pozici? 20 letý nizozemec vytáhnutý z béčka, který má zatím v 8 ligových zápasech 3+2 ze středu zálohy.

A Ajax vždy kromě vlastních odchovanců taky kupoval mladé hráče, které pak dál rozvíjel. A jen v letošním přestupáku přišli Brobbey (20), Lucca (22), Conceicao (19), Bassey (22), Wijndal (22), Kaplan (19) a pak teda 2 staříci těsně před důchodem - Bergwijn (24) a Sánchez (24).

Je jasné že když odejde několik opor, chvíli trvá než si to ostatním sedne. Dělat závěry po jednom zápase je nesmysl.

Reagovat
lubko17

Souhlasím + samo ETH, to taky má svou váhu.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, schválně jsem to trochu hyperbolizoval Ale zaráží mě, že je hodně nakoupených hráčů původem nebo přímo z PSV, to fanouškům Ajaxu v Nizozemsku nevadí?

Reagovat
Pablos

A tady fanouškům vadí, když má Slavia třeba hráče ze Sparty a Sparta ze Slavie... nebo třeba Plzeňáci slávisty či sparťany. Moc se to přeceňuje... vadí odchodyk rivalům, ale příchody od rivalů už tak né.

Reagovat
bobis21

Tak rivalita je větší se Feyenoordem, ale i z toho je v Ajaxu hráč a problém jsem nezaznamenal. Ale asi by lépe věděl AjaxFans, který tam myslím žije. Já byl na stadionu jednou v životě

Reagovat
jáá

Tak Ajax Feye je největší rivalita v zemi, to se těžko odpouští...Né nahodou fanoušci Feye nesmá do Amsterdam Arény a fandové Ajaxu na De Kuip. Ale u plno hráčů z PSV, který pak šli k nám, člověk zjistí že jsou z akademie a mládežnických týmů ale do A nebo za jong začali v PSV. Takže když přijdou tak se to vždy vždy zalepí tou pohádkou kde je malý hráč v 8 mi letech v mládežnickém týmu Ajaxu a ve stylu "vítej zpět synu." Ale třeba Berghuis byl kapitán Feye a divím se že to bylo celé takové v klidu. Žádný rozebraný a zapálený auta myslím.

A pak je tu AZ, to má si myslím dobrou akademii i skauting, ale chybí jim tam silná pozice jako Feye nebo PSV, tak počítají s tím že hráče budou prodávat o level výš, ale Ajax nemají moc rádi a proto jim částku za prodej vždy pořádně osolí.

Reagovat
ratusek

ti staříci před důchodem mě pobavili

Reagovat
AjaxFans

Ještě, že jsem to včera vypnul

Reagovat
dreambox61

Ja si myslim ze to muze zachranit jedine R.Kooman, doufam ze V DER SAAR ZASAHNEokamzite,davam mu jeste jedno kolo v lize,pak odvetu pod Vesumem a je konec.Na AJAX PROSTE NEMA,to je realita,na AJAX musi byt clovek hrdy a musi znat evropskej fotbal a RK je presne ten typ!!!

Reagovat
jáá

Tak třeba potřebuje čas, byl to asistent ten Haaga nebo Bosze, tak se divím...Ztráta formy, i kvality, ale Live a Neapol vlastně jak přes kopírák v některých věcech - velmi silný vysunutý pressing a posrali jsme se z toho a nebyli schopný dát 3 nahrávky...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele