Uruguayci i Němci předčili očekávání a vyhlížejí velká vítězství

11.07.2010, 09:54
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto FC

Skoda ze se zranil Lodeiro to ma byt pry dobry tvruce hry.Jinak do budoucnosti budou opory tymu Fucile A.Pereira a Christian Rodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Pereira má po svém gólu do sítě Nizozemska nové nápadníky v Evropě

Reagovat
FC Porto FC

Ale to je Maxmiliano z Benefici

Reagovat
smazaný uživatel

Moc hezkej fotbal to byl. Spousta šancí, pět gólů . . .paráda! Kéžby se dneska hrálo podobně . . .

Reagovat
pa3ce

Butt

Reagovat
niflheim

Němci mají skvělý mladý tým

Reagovat
smazaný uživatel

Oba trenéři by měli zůstat, zejména pak Löw, který je mi nesmírně sympatický!

Reagovat
smazaný uživatel

Včera hráli proti sobě asi nejsympatičtější týmy na šampionátu,odehráli jeden z nejhezčích zápasů,bez záludných faulů a nějakých jiných nesportovních excesů,rozhodčí taky na výbornou,prostě se hrál FOTBAL!! A výsledek asi vzhledem k průběhu celého turnaje taky spravedlivý.Pro mě největší překvapení turnaje je progres ve změně chování a přístupu Louise Suaréze.Věčné simulování zapomenuto,na hřišti běhá najdenou bojující srdcař a týmový hráč.Klobouk dolů.A taky se mi hrozně líbil Martin Cáceres.Univerzálnost,technika a rychlost v jeho podání je u obránce dost nevídaná a docela dost nechápu Barcelonu,proč se ho neustále snaží zbavit a místo něj si za nesmyslné peníze pořizuje tragédy tipu Chygrinskiyho,na kterém ve finále uletěli deset mega a teď neustále hledají nějakého náhradníka pro Daniho Alvese.Jsou fakt tak slepí,že se neumí podívat do vlastních řad?!?!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele