Uruguayci i bez Suáreze a Cavaniho v kvalifikaci MS porazili Bolívii

06.09.2021, 10:15
Aktuality
Agustin Alvarez (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (3)

Přidat komentář
Modroočko

Majú šikovných mladých hráčov a Tabaréz je úplný fenomén, že dokázal stmeliť a odkoučovať dve také silné reči generácie. Ďalší zápas doma s Ekvádorom by mali tiež zvládnuť.

V noci aj Peru, Panama

Reagovat
JeséRodriguez

Snad Uruguay postoupí, ale bude to ještě zajímavé. Panama super, a přál bych postup i Kanadě.

Reagovat
veikko

Když jsme u mladých hráčů, tak je třeba zmínit, že za Ekvádor minule proti Chile nastoupili v základní sestavě tři 19letí hráči. Tam je ten progres fakt šílený. Minule Ekvádor Uruguayce úplně zničil, tak uvidíme, jak to teď dopadne, bohužel forma Ekvádoru šla dolů. Styl Uruguaye by jim ale mohl sedět.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele