URBÁNEK ODEŠEL DO RUSKA!

05.03.2004, 15:47
Aktuality
Český fotbalový záložník Aleš Urbánek, který byl donedávna hráčem Sigmy Olomouc, přestoupil do ruského Spartaku Moskva! Smlouva byla podepsána už ve čtvrtek, ale vstoupila v platnost až dnes, kdy v pořádku absolvoval zdravotní testy.

Kontrakt by měl vypršet za čtyři roky, jak potvrdil hráčův agent Dalibor Lacina, ale za jakou částku? To už prozrazeno nebylo. "Částku zveřejňovat nebudeme," řekl tiskový mluvčí Spartaku Moskva Aleksei Zinin.

Aleš Urbánek přichází do Spartaku Moskva, kde má částečnou jistotu, že bude hrát. "Základní sestava by ho neměla minout," řekl Zinin. Ale jak si může být tiskový mluvčí tak jistý? "Mluvili jsme o tom s trenérem, máme slabší místo v záloze, kterou potřebujeme posílit." Důkazem toho je 3. kolo poháru UEFA. Doma Spartak prohrál s Mallorcou 0:3 a venku vyhrál jen 1:0, byl tedy vyřazen.

Spartak ale ještě neřekl poslední slovo. "Jsme rádi, že jsme Aleše Urbánka získali, jenže tímto ještě nekončíme, momentálně jednáme s dalšími hráči! Jména ale prozradit zatím nemůžu," dodal Zinin.

23tiletý záložník mohl několikrát opustit Sigmu a přestoupit do pražské Sparty, která o něj měla zájem delší dobu, ale vždy si to pokazil s poklesem formy nebo věčným chozením na diskotéky. Teď je v Rusku a my mu musíme popřát hodně štěstí!

zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Je to pro Sigmu škoda, ale doufejme, že se s tím vyrovná

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele