Urbanec ozdobil ligový debut dvěma góly Plzni, ještě před rokem hrál přebor

30.07.2022, 23:36
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (14)

Přidat komentář
monty25

Teplice to musí stavět právě na takových hráčích, jako jsou Urbi nebo Gning. Spousta lidí se jenom podívá na počet gólů ve 2. lize a řekne si, koho to ty Teplice zase přivedly. Já byl ale zrovna za Urbiho příchod rád, protože ho znám ze Žižkova a vím, že tam vždycky hrál dobře (proto vůbec nechápu, proč ho přeřadili do béčka). Gninga jsem na jaře taky viděl hrát a říkal jsem si, že v něm něco je. Samozřejmě je rozdíl mezi 1. a 2. ligou, ale základ je, aby ten hráč pracoval a byl užitečný pro tým. Někteří hráči se prostě dostanou do 1. ligy v pozdějším věku jako Urbi, ale to ještě neznamená, že jsou horší. Stejně tak přijde kluk z Afriky jako Gning a začne tady prostě v nižší soutěži, podobně jako třeba jeho jmenovec Sima... Vím, že je to pořád jenom jeden zápas, ale dneska oba ukázali, že by Teplice mohli táhnout k vyšším příčkám, než se obecně očekává.

Reagovat
Jolly Roger

Urbi et orbi.

Reagovat
monty25

Reagovat
dejvikker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
milan78

sebral plzni titul..., v zimě do sparty (možná ještě teď)

Reagovat
smazaný uživatel

Sice škoda neproměněné penalty a že neudrželi vedení, ale i tak životní zápas Urbance a úspěch, že současné Repkice vzali Plzni 2 body.

Reagovat
DidusIneptus

Taky přeji Teplicím neboť je to tradiční ligový klub.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
adoxx

Reagovat
esmuellert

Reagovat
adalbertus

Reagovat
PP

A já že kam šel Ramsey..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele