Univerzál Ivanovič se těší, až naskočí do hry

17.01.2008, 14:29
Aktuality
Majitel Chelsea Roman Abramovič znovu otevřel peněženku a na Stamford Bridge přišly v rozmezí několika dní dvě ne právě levné posily. Po Nicolasi Anelkovi se londýnskému klubu upsal i obránce Branislav Ivanovič, který se na novou výzvu již velice těší...

Ivanovič do Chelsea přestoupil z Lokomotivu Moskva a v úvodu jeho nového angažmá mu tak bude chybět herní praxe. Ruská nejvyšší soutěž totiž skončila již v polovině listopadu a sbrský obránce tak dva měsíce nenastoupil k žádnému mistrovskému zápasu.

"Trénoval jsem individuálně a doufám, že se rychle připojím k týmu a dostanu se do ideální fyzické kondice. V té pochopitelně nejsem, ale díky tréninku se do ní zase dostanu," nepochybuje Ivanovič.

"Za Srbsko jsem hrál ve středu obrany, v Rusku zase na pravém okraji. Na obou pozicích jsem hrál docela dobře a snažím se na nich ještě zlepšit. Pokusím se odevzdat to nejlepší a o tom, jaký post pro mě bude nejlepší, rozhodnou jiní. Hrál jsem i v záloze, ale nikdy na levé straně obrany. Chtěl bych, aby fanoušci poznali, co jsem za hráče, protože není pěkné sám sebe takto velebit," dodal Ivanovič, který bude k zápasům nastupovat s číslem dvě na zádech.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

proč furt nakupuje nove a nove hrače na už minimalně dvěma hračema obsazeny post nikdy nepochopim

Reagovat
smazaný uživatel

např ballack lampard dva středni založnici kteři sou zvikli byt hlavni hvězdou v tymu

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea niekedy roby cudne tahi

Reagovat
smazaný uživatel

a ty by jsi ballacka nebral když byl zadarmo?

Reagovat
smazaný uživatel

Když mam na jeho post hodně kvalitního hráče(Lampard)?Ne, nebral.

Reagovat
Devil

A udelal by jsi chybu . Podivej jak se momentalne Chelsea hodi !

Reagovat
smazaný uživatel

mourinho ballacka nechcel ale abramovic

Reagovat
Devil

A kdo rika ze ne !

Reagovat
Devil

O Mourinhovi tu nepadlo ani slovo !

Reagovat
smazaný uživatel

ale o ballackovi ano

Reagovat
Devil

jj taky ted v Chelsea muzou bejt radi ze ho maj .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele